Кунева фалшифицирала собствената си история

СДС искат извинение, използвала кадри от митинги на синята партия
12 юни 2012 15:45,
261
Кунева фалшифицирала собствената си история
СДС искат извинение от Меглена Кунева. Снимка: БТА

СДС поиска публично извинение към сините членове и симпатизанти от Меглена Кунева заради безпрецедентния й опит за ограбване на чужда политическа история.

На представянето на инициативния комитет на "България на гражданите" били използвани кадри от митинги на СДС, посочват в съобщение до медиите от партийната централа.

Според сините Кунева очевидно търсила да получи лъжлива дясна легитимност, като се опитвала да присвои миналото на СДС.

Още по темата

"Възмутени от това политическо нахалство заявяваме категорично, че г-жа Кунева без никакво право използва митинги на СДС, за да фалшифицира собствената си история. Всички знаят, че по това време тя се ползваше от уютен номенклатурен комфорт и я нямаше нито на площадите, нито на барикадите.

Политическото бракониерство няма нищо общо с европейските ценности, които тя твърди, че изповядва. Неморално и непочтено е гръмкото рекламиране на сдружението й да се гради на кражба на идеи, история и хора", категорични са от СДС.

На 1 юли ще бъде свикан учредителен конгрес на който ще се създаде партията "България на гражданите", обяви вече официално в край на миналата седмица Меглена Кунева.


 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още по темата: Меглена КуневаСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
5
 
4
 
! Отговори
7 преди 11 години
Явно само анонимен имаме на линия.Изберете МУТРЕНСКОТО-Б.Борисов.
162
2
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Всяка от партиите е различен варянт за обир предварително и детайлно обмислен!Не позволявайте пак да ви излъжат спрете най после да гласувате докато не се появят истински политици няма да е лесно но ще стане просто трябва да сме единни!
161
1
 
11
 
! Отговори
ANONIMEN преди 11 години
XORA NE GLASUVAITE ZA KUNEVA SAMO 6TE OTNESE 4ESTNI GLASOVE NEVINNI ZA BSP MAFIQTA I SIE
160
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЧЕ то онези митинги от "зората на демокрацията" нямат нищо общо не само с куневица, а и със сегашното сдс! Тогава всички бяхме наивни и ***, но с течение на десетилетията се разбра че всички са маскари! Сега митинг с повече от 1000 човека си е пълен фотомонтаж, без да броим плащанията и кебапчетата за атрактивност на мероприятието.
159
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Я, че аз не вярвах , че сме имали толкова симпатизанти от СДС. Като нищо ще минеме 10 % с гласовете на ГЕРБ.Ама вие да не вземе да не влезете в Парламента.Кой ще ни плаща?Пеевски ще мине веднага към Кунева. Кофти става.
158
1
 
24
 
! Отговори
Оставете я преди 11 години
Оставете я тази шмунда, просто не се занимавайте с нея.ВИЖТЕ ГЪЗОЛИЗЦИТЕ, КОИТО ПРИСТАНАХА ВЕДНАГА В НОВАТА ПАРТИЯ НАЧЕЛО ПРОШКО ПРОШКОВ ПРОШЛЯКА.
157
0
 
16
 
! Отговори
маринела преди 11 години
То около нея всичко е измислица ... така че не ме изненадва тази , че и историята си е измислила
156
0
 
15
 
! Отговори
Стар преди 11 години
Имам питане - кой ще гласува за това комуниситческо менте! Това че отидоха при нея изминници-номади от сините партии не означава че сините митинги са нейно начало. Тя е червена та дрънка, напомням ви фамилията и - ПРЪМОВА, много и се иска да избяга от действителността си но неможе, добавете и ДС към всичкото. Истинското дясно вече е само в ДСБ, всичко друго е менте!
155
10
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
А бе , хич лошо не си живяхме по време на Тройната коалиция,а ?Пък и Б.Б. и при Симеончо не свърши , чак толкова работа.Е кофти е всеки ден да го гледахме по екрана и когато Барекчо го четкаше Добро утро , той да му отговаря Добър ден.Не че върша повече работа , но от тогава ставам много рано. Пия си по дълго време кафето. де.
154
1
 
18
 
! Отговори
Пръмовица алчна преди 11 години
С лице на дупе !
153
2
 
24
 
! Отговори
анти преди 11 години
Хайде още една лъжкиня и крадла.Тя и физиономията и такава.И тя се реди за кокала .България за българите - а какво донесе на българите докато беше еврокомисар.
152
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бабички. Прави впечатление, че има доста млад народ, който освен това за разлика от герберските синчета е и мислещ. На такива хора трудно им се слагат думи в устата. С други думи Кунева не е нужно да се извинява....щото в тази партия или сдружение или каквото и да е там не изглежда като да се взимат еднолични решения. А явно има хора вътре, които още мечтаят за чистата и святата, демокрацията, за свободата....нищо чудно.....аз също още си мечтая за нея.
151
5
 
11
 
! Отговори
ясна работа преди 11 години
Eййй, комунистите всячески се опитват да затрият десните в България, създадоха първо ГЕРБ а и сега допряха до тази
150
1
 
15
 
! Отговори
син преди 11 години
Цялата кражба на историята на СДС е организирана от Любо Пъпката . Пръмова напълно се разкри със своите спонсори , трябва да си пълен *** да гласуваш за тази комунистическа *** !!!!
149
5
 
4
 
! Отговори
Dessislava преди 11 години
Съжалявам, но тази статия е безумно тесногръда. На мястото на СДС бих се замислила защо има нужда да се припомня освирепелия глад за демокрация, за свобода. Те самите така смотано изръчкаха през годините онези идеали сплотили хиляди по улиците, че две десетилетия по-късно има народ, който се чуди що е протестирал... отново сме на изходна позиция. Да се извинява Кунева?!?! Това в неделя не изглежда да е било събрание на едноклетъчни за поклон към най-голямото Едноклетъчно в държавата. А и бабичк
148
2
 
22
 
! Отговори
дан преди 11 години
тази проста *** прави нова дясна партия, макар да знае, че няма шанс за победа...единственото нещо, което може да постигне е да помогне на комунистите разединявайки десните избиратели...и без това е противна, заслужава един кютек...гадна червена ***
147
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ми тя тая няма история
146
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В началото помислих,че ДС се извинява,а то било СДС.То не че има голяма разлика де...
145
1
 
8
 
! Отговори
до 163 преди 11 години
намерила се жената от снимката, казала "това съм аз", намерили и Илия Павлов, той пък казал "това не съм аз".а, бе, я...
144
5
 
5
 
! Отговори
Бг --цигани преди 11 години
Пръмова ще удари ,поне 12% ,......още има заблудени..... "уфтсе" !

Спонсорирани публикации