Намериха мъртъв мъж под Аспаруховия мост

Най-вероятно става дума за самоубийство
12 юни 2012 09:50,
12
Намериха мъртъв мъж под Аспаруховия мост
Снимка: Impact press group

Мъж е открит мъртъв под Аспаруховия мост във Варна, съобщи зам.-управителят на Центъра за спешна медицинска помощ в морския град Антоанета Касабова пред “Фокус“.

Сигнал за инцидента е подаден от екип на МВР в 3.12 часа тази сутрин. Мъжът е намерен починал, няма информация за самоличността му, води се като неизвестен.

Вероятно починалият е скочил от моста. Работата по случая продължава от екипи на Областната дирекция на МВР – Варна.

По думите на Касабова дежурствата на спешните екипи са били натоварени тази нощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
4
 
! Отговори
DEXTER преди 11 години
До-8- СоколМного си *** Саше човек като иска да си сложи края на живота си ще намери начин варианти много една ограда няма да намали самоубийците просто до там на докараха нашите родни управници
10
0
 
5
 
! Отговори
абе....... преди 11 години
....животът е веднъж, като даденост. Винаги можем да му сложим край, но това оправя ли нещо ? Всичко е ежедневна борба - падаш, ставаш и преодоляваш .Напред ,друг избор няма, това е истината.
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимус преди 11 години
Кой говори за пари? Сума ти пубери, че и възрастни хора се мятаха, заради любовни неволи. Иначе във Варна май само моста ни е пътя към отвъдното. И по този повод, щом са решили по този начин да прекратят живота си, така да бъде. Много по-добре, отколкото да започнат да се хвърлят пред коли и автобуси и впоследствие невинни хора да ги излежават.
8
1
 
8
 
! Отговори
До Сокол преди 11 години
До кога "нашата държава" ще прави каквото си иска? Човека съм сигурна, че няма да се метне е така без нищо ... дали заради огради те (и те липсват) или съм сигурна, че има проблеми с парите, я банки, я лихвари, я безработен. Знаете ли колко самоубийства има които не са споменати в медиите и ги крият :) смешната ни *** държава. Вчера гърмят по медиите, че не знам колко села обезлюдели или с малко хора... Трагично
7
2
 
6
 
! Отговори
Сокол преди 11 години
Поредният самоубиец:( Кога тъпата ни община ще сложи високи огради като на Голдън Гейт или Бруклин Бридж в САЩ, за да не се мятат постоянно хора оттам? Вероятно никога, на кой му пука...щом далаверката с ограбване на община Варна върви с пълна сила.
6
0
 
3
 
! Отговори
Rucifer преди 11 години
Ами, той моста е толкова висок, че винаги има шанс да се научиш да летиш, преди да се пребиеш.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ot4aqnieto i depresiqta vodi do tova !
4
1
 
6
 
! Отговори
of преди 11 години
Значи ако това беше новина от Гърция щеше да е със заглавие "поредното самоубийство заради кризата", а сега ей така междудругото го пускате....
3
1
 
11
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 11 години
Самоубийствата станаха ежедневие, убийствата "нормални" моменти от живота ни.Отчаянието взема връх в живота ни и ставаме подвластни на него. Има ли светлина в тунела ? Мисля , че - да ! ,държим я в ръцете си. От нас зависи, кога ще я видим.
2
0
 
10
 
! Отговори
ОТ ВАРНА преди 11 години
НОВАТА САМОУБИЙСТВЕНА ВЪЛНА ЗАПОЧНА. ПРЕДИ 2 ДНИ ОТИВАХ КЪМ ВИЛАТА И НА АСПАРУХОВ МОСТ В ЛЯВА ЛЕНТА СИ ВЪРВЕШЕ НЯКАКВА КИФЛА (А ИМА КЪДЕ ДА ВЪРВЯТ ПЕШЕХОДЦИТЕ). ЗВЪННАХ НА ПОЛИЦИЯТА И ДАНО СА И ТРЪСНАЛИ ЕДНА СОЛЕНА ГЛОБА. КОЛКОТО НЕНОРМАЛНИ ШОФЬОРИ ИМА , ТОЛКОВА И *** ПЕШЕХОДЦИ.
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МВР ще излезе със съобщение, че човека е криминално проявен и че не е жертва на престъпление! Стандартна процедура!

Спонсорирани публикации