Разбиха международна престъпна група за трафик на хора

Задържани са 9 лица, трима от тях на територията на България
Обновена: 13 юни 2012 17:40 | 13 юни 2012 17:39,
12
Разбиха международна престъпна група за трафик на хора
На територията на България са задържани 3-ма души. Снимка: Архив Булфото

Организирана група, занимаваща се с трафик на хора, сексуална експлоатация и пране на пари, е разбита при съвместна операция на полиция, следствие и прокуратура в България, Полша, Франция и Белгия, съобщиха от Окръжна прокуратура - Варна.

Операцията е била проведена във вторник около 6 часа. Задържани са девет лица, трима от които в България. На родна земя са задържани Н.Ф.Д. на 31 години, В.З.М. на 32 години и Б.А.Д. на 22 години.

Арести е имало в градовете Варна, Стара Загора и Бургас. На общо 9 адреса в морската столица, село Пчелник, Долни Чифлик, Слънчев Бряг ,Стара Загора и Казанлък са били извършени претърсвания. Иззети са множество веществени доказателства и документи, имащи отношение към престъпната дейност на лицата.

Още вчера Варненският окръжен съд разгледал и задържал под стража единият от арестуваниете - Н. Ф. Д., за когото имало Европейска заповед за арест. Днес предстои разглеждането на аналогични заповеди от окръжните съдилища в Бургас и Стара Загора за останалите двама души.

Продължава извършването на процесуално следствени действия, в това число и разпити на свидетели по досъдебното производство, информираха от прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
19
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 11 години
КОГАТО престъпниците са с турски имена в това ЖАЛКО ПОДОБИЕ на новинарски сайт ги пишат само с инициали
11
1
 
17
 
! Отговори
до 7 преди 11 години
"следствие и прокуратура в България, Полша, Франция и Белгия"А аз пък съм сигурен, че ако не бяха чуждестранните прокуратури да натиснат Бойко и полицията ни да съдействат, тогава никога нямаше да бъдат разкрити тези престъпления.Да благодарим на чуждите прокуратури, че са загрижени повече за българските граждани, отколкото собственното ни правителство, полиция и съд.
10
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Човек като се сети за Митьо очите му става ясно, че с нашето правосъдие това просто не е новина и повод за радост.
9
3
 
10
 
! Отговори
Останал в ада преди 11 години
Добра свършена работа от страна на полицията!Но всеки знае как работи съдебната система в Бгпросто загуба на време и пари да ги задържате.
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поръчкова пушилка пак без имена!
7
7
 
30
 
! Отговори
И КВО СТАа,... преди 11 години
Всички партии защитават тези свои ПРЕСТЪПНИ----''хранилки'',с всички сили и средства !Бойко им спира КРАНОВЕТЕ,... един по един !
6
13
 
32
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Пореден резултат от работата на Цветан Цветанов и поредните закопчани другари. Ето затова ще гласувам за ГЕРБ! Смазвайте момчета, България е с вас!
5
0
 
26
 
! Отговори
. преди 11 години
Да между другото съм забелязал, че има такава тенденция , когато става въпрос за трафик на хора обикновено героите са *** , но тук ни дават само иницияли , както си е по закон де , виждате ли престъпниците днес имат повече закони на своя страна , отколкото обикновените граждани. А мангалското племе няма какво да го коментирам , какъв човек трябва да си за да те изгонят от място като Индия !?
4
2
 
12
 
! Отговори
дУ 2 преди 11 години
Бретле ,ДС -*** винаги са добре ,да му мислите останалите Бг--*** ,които не сте били в ДС!
3
2
 
15
 
! Отговори
кофти преди 11 години
ШЕФЪТ--/крал Кирил Рашков/,.... е в панделата ,издънка!
2
4
 
4
 
! Отговори
My name is Inflation преди 11 години
След като ликвидираха провинцията от къде ще расте населението към София не е ясно , нищо може би Канада ще отпусне малко хора нали е богата на ресурси .... бе да му мислят дс *** .
1
2
 
20
 
! Отговори
. преди 11 години
На тия тримата дето са били в България на практика им е вързало , ще ги повлачат по съдилищата 1,2 години пък ще си ги пуснат по живо по здраво. Трафика на хора и педофилията трябва да се наказват с доживотни присъди !

Спонсорирани публикации