Шефът на НАТО: Външна намеса в Сирия не е добро решение

Андерс Фог Расмусен обеща алианса да не изоставя Афганистан
13 юни 2012 07:15, Красимир Ангелов
33
Шефът на НАТО: Външна намеса в Сирия не е добро решение
Расмусен не вижда смисъл от намеса на НАТО в Сирия. Снимка: Reuters

Чужда военна намеса в Сирия не е добро решение, заяви в Австралия генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен.

Изявлението му идва часове след като висш представител на ООН отбеляза, че в Сирия се води гражданска война.

"Засега няма никакъв план за операция на НАТО в Сирия", посочи Расмусен.

Той нарече сериозна грешка неспособността на Съвета за сигурност на ООН да постигне съгласие как да бъде засилен натискът над Дамаск, добавя АФП.

За сметка на това обаче генералният секретар на НАТО обеща все още алиансът да не изоставя Афганистан, отбелязват световните агенции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ясно , че не е добра идея защото ще има бой това все пак е Сирия не е Либия ,Ирак или Авганистан
23
0
 
9
 
! Отговори
24 преди 11 години
има всякакви християни там, и православни и католици, и си живеят от както е възникнало християнството там без никакъв проблеммежду другото щатите публикуваха преди време доклад на един висш военен на тема "защо християните не са за предпочитане като служещи в армията на сащ" - ако не сте я чели, обосновката е "щото християните различават прекалено добре катехгориите: зло - добро, истина - лъжа, добродетел - грях, и знаят какво значи престъпление
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Правителството в Сирия се подкрепя не само от Русия , но и от Китай. Половината държави в ООН са против военна намеса във вътрешните работи сирииците. Подобна намеса на Великите сили винаги води в последствие до още по-големи кръвопролития. Очаквайте включване в близките години от Балканите.
21
0
 
2
 
! Отговори
26 преди 11 години
ами *** поживей там и ще видиш сам за какво точно става дума, аман от промити мозъци
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От 25 Бях написал до този 22 , явно някои могат да пишат каквито си искат идиотизми ------------------------------------------------------------Напротив, много им се ще да се намесят, ама не става. Една база имат руснаците извън територията си и те в нея се взряха. А ония *** американците са опасали с бази света. Но някои наши *** си мислят,че това е добре. Сигнализирахте за неуместен коментар
19
0
 
4
 
! Отговори
Башар преди 11 години
Елате ми повече...
18
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 24 а аз пък изобщо не съм сигурен че си с всикия си , ходи се прегледай в някое спешно
17
1
 
5
 
! Отговори
човек преди 11 години
ислямистки вождове обавили , че ако до петък християните в сирия не напуснат домовете си , ще ги изколят . ислямистите определено са финансирани от сащ . сащ уж са християнска страна , но финансират избиването на десетки хиляди християни . само дето не съм много сигурен дали християните в сирия не са православни .
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
глупости, гражданска война, няма такова нещо в Сирияима внесени добре обучени и добре екипирани елитни главорези от големите братя, колят наред, после пищят на умряло как властта си избивала хората и го доказват с "репортажи", правени в едно студио в Катарвсичко останало е просто пропаганда, няма и грам истина
15
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напротив, много им се ще да се намесят, ама не става. Една база имат руснаците извън територията си и те в нея се взряха. А ония *** американците са опасали с бази света. Но някои наши *** си мислят,че това е добре.
14
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 20 чакай сега ако се намесят лошо ако не се намесят пак лошо , няма угодия май ,а всичко зависи от ината на Русия и онова джудже Путин.
13
4
 
3
 
! Отговори
asd преди 11 години
Няма нефт, няма намеса на НАТО. Колко са цинични тези хора.Как успяват да си намерят оправдания за всяка намеса или ненамеса, а медиите усложливо им съдействат. Гади ми се. В същото време цивилни граждани биват избивани като кучета, а цял един народ е тероризиран години наред и на никой не му пука.
12
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***! Господ скоро ще ви заличи от лицето на земята, НАТОвска ***!
11
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
do 17 гад си ти и то руски омразата ти те издава
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Засега няма никакъв план за операция на НАТО в Сирия" така говореха и за Либия гадовете... ама тоя път наистина няма да прокопсат там.
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За Либия беше добро решение да се намесят, а за Сирия при идентична ситуация не е.Ама в Сирия няма толкова нефт, както в Либия.
8
1
 
32
 
! Отговори
! преди 11 години
ветовният агресор САЩ са единствената държава причинила страдания, жертви, лишения, съсипана природа, и изпепелени култури. Империята на злото САЩ чрез използване на пряка и косвена сила, открита(Пентагона) и прикрита(ЦРУ), с откритата или прикрита помощ на американските съюзници сеят смърт по света. Резултатът е достигане на международна класова структура с все по-увеличаващи се пропасти между богати и бедни страни, между богати и бедни хора. Масоните "евреи и американците" определят кой ще живее и кой ще умре. В книгата на Уилям Блум има Списък на злодеянията на САЩ, само от 1945 г. до 2000 г. : Интервенциите на империята САЩ, представящ 67 случая Бомбардировки на 25 суверенни държави Намеса в изборите или провалени избори в 23 суверенни държави Политически убийства(или опити) в 35 държави Прилагани изтезания в 11 държави Според статистиката на Блум това прави общо 167 случая на тежко политическо насилие извършено от империята по света, след Втората световна война. При което империята САЩ е убила между 12 и 16 милиона души. Ужасяващ световен рекорд!
7
2
 
26
 
! Отговори
БАБА ПЕНА преди 11 години
Нямат толкова чували за трупове за това и НАТО няма да бомбандира Сирия. Всъщност и наземна операция няма да има.Няколко месеца вече,руски спецназ прочиства градовете на Сирия от наемници.В Пентагона не са *** да бомбандират руснаците.Путин ще забие руското знаме на капитолийския хълм след това,а в Брюксел на Бойко Борисов на руски ще му се наложи да говори. Цветанов на каторга ще го пратят в Сибир в компанията на Дянков.
6
1
 
3
 
! Отговори
ni преди 11 години
Най-бързото решение е политическито ,чрез преговори.А за Сирия, наистина се налага незабавно.
5
2
 
12
 
! Отговори
от 2 преди 11 години
Да знам,че откриха такива залежи, но още не ги разработват. Като измислят американците как да ги откраднат и това ще стане.

Спонсорирани публикации