Пластична операция за нахапания от кучета в "Редута"

89-годишният мъж е с рани по ръцете и краката
Обновена: 14 юни 2012 11:15 | 14 юни 2012 09:50,
69
Пластична операция за нахапания от кучета в "Редута"
Снимка: архив, "Пирогов"

Вероятно ще се наложи кожна пластика на 89-годишния мъж, който вчера беше нахапан от кучета в столичния кв. "Редута", съобщиха от лечебното заведение.

Той постъпи в болницата в сряда, в 4.25 часа сутринта, с нахапвания от кучета по ръцете и краката. Мъжът беше намерен в градинка в квартала.

Още по темата

По-дълбоки са раните в областта на лявата пета. Днес предстои отново раните му да бъдат обработени, прилага му се антибиотична терапия.

По-рано днес от Столична община съобщиха, че вече са изпратени два екипа, които работят в района на квартал "Редута", като е наредено всички безстопанствени кучета там да бъдат заловени и да им бъде направен тест за агресивно поведение, за да се предотврати повтарянето на друг подобен инцидент. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
1
 
! Отговори
SIMO преди 11 години
предаването "Часът на Милен Цветков" - репортерка на Новините на Нова Телевизия, без да иска каза, че отишла в Пирогов и там й били казали, че такъв наяден човек при тях не е постъпвал, в Информационният бюлетин на Пирогов също не бил отразен такъв случай с нахапан човек от кучета. Без да осъзнава ка...кво всъщност доказва с думите си, тя започна да обвинява Пироговци, че били укривали нахапания човек и че за тях това не е спешен случай и случай от значение. За втори път Медиите измислят НЕсъщес
41
2
 
2
 
! Отговори
румен221 преди 11 години
И КОЙ ПЛАЩА...ФАНДЪКОВА ИЛИ БОЙКО...???
40
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Убий ***-спаси човек!
39
2
 
9
 
! Отговори
ДОСТА СМОТАН КМЕТ преди 11 години
КМЕТИЦАТА ФАНДЪКОВА Е ПРОСТА И *** *** ЗАСПАЛА. НАЙ-ВЕРОЯТНО НЕ Е РАЗБРАЛА И НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА ПО УЛИЦИТЕ НА ГР. СОФИЯ, КЪДЕТО ЕСТЕСТВЕНО ТЯ И НЕ СТЪПВА. КАТО Я НАХАПЯТ - НЕЯ И НЕЙНИТЕ РОДНИНИ РАЗНИ ***, ЩЕ СЕ СЕТИ, ЧЕ ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ. НО ПОНЕЖЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ПРОШЛЯЦИ - ЖИТЕЛИТЕ НА ГР. СОФИЯ СА НАХАПАНИ, Е ТО ТОГАВА ЩЕ СЕ СПАЗВАТ ДО ПОСЛЕДНО ПРАВАТА НА *** (КУЧЕТА И КУЧЕЛЮБЦИ) И ЩЕ СЕ УСВОЯВАТ ЕДНИ МИЛИОНИ ОТ ВЪЗДУХА СРЕЩУ НЕИЗВЪРШЕНА НИКАКВА РАБОТА.
38
2
 
10
 
! Отговори
Хаджи Ахил преди 11 години
ДОКОГА!?!?!? Какво още трябва да се случи за да се вземат най-сетне ефективни мерки против кучешката напаст? Преди месец умря човек, сега друг го нахапаха така, трябва да му се правят операции. Може би трябва някой пес да нахапе кметицата или министър-председателя за да се разбере най-после, че трябва да се изтребят тези гадини. Човекът умря, а те ни успокояват, че ще строят кучкарник. Вечната ми любов ще спечели това правителство, което премахне кучетата от улиците.
37
2
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Споко вече са хванати две от кучетата голям зор голямо чудо докато намерят песове в София
36
3
 
5
 
! Отговори
123 преди 11 години
Да отрежат от кълките на Фандъкова и да пришият на човека. Ако не стигне да подкарат пишман кучезащитниците от форума.
35
2
 
4
 
! Отговори
kukoto преди 11 години
*** страда от липса на кучкарници и затвори. Не може да се смогне с построяването им за да се задоволи търсенето. Когато търсенето изпреварва предлагането настъпват катаклизми. И стига сме се сравнявали с Европа- ТАМ НЯМА STREET DOGS!
34
2
 
5
 
! Отговори
Песояд преди 11 години
Хахаха... да им направят тест за агресивно поведение. Абе тия наред ли са
33
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Екоравновесие, къде сте бе мижитурки? Няма ли да коментирате?
32
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само пълна евтаназия за всички кучета залове! Защо ги кастрират и после ги пускат? ДА НЕ БИ КАСТРИРАНОТО КУЧЕ ДА НЕ ХАПИ??????
31
3
 
8
 
! Отговори
djani преди 11 години
Явно от дращене по форумите, няма файда. Написах постовете HOMO РOMIARICUS, "ЗООФИЛИЯ ЛИ, ЩО ЛИ? и дори кратката новела "Живот в кучкарника". Публикуваха ги дори в Чикаго. Но вездесъщата държавно - НПО мафия си знае своето. Ега ти държавата, която не може да реши дори този проблем. Какво да очакваме от нея?
30
3
 
9
 
! Отговори
До ГЕРБер 42 преди 11 години
Не защитавам кучетатаНо представи си ако пуснем лъвове и тигри по улицатаКаква паника ще настъпиБездомните кучета няма къде да открият храна и почват да хапят хората - това е природатаЗатова трябва да се вкарват в кучкарници или да се търсят стопани за съответното куче
29
2
 
11
 
! Отговори
едно питане преди 11 години
Кога в Бг ще има НАХАПАН ---ПОЛИТИК ?
28
2
 
7
 
! Отговори
Man United преди 11 години
Да вземат да се сетят и за Манастирски ливади....няма да е лошо........
27
3
 
10
 
! Отговори
До ГЕРБер преди 11 години
Кметицата е виновнаТя трябва да вземе мерки срещу кучетатаЧовека е на 89 и на тази възраст раните зарастват по бавноАми ако някоя млада жена я нахапят- представете си на какво ще прелича
26
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фъндъкова давай я тая оставка вече
25
2
 
15
 
! Отговори
тери преди 11 години
нека сега защитниците кучкари и Фандъкова да дарят пластичен материал за операцията
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...и тест за алкохол им направете...., а може и други работи да им направите!
23
5
 
16
 
! Отговори
464 преди 11 години
Кметицата да подаде оставкаПреди месец четох отново за такъв случаи в СофияОще колко нахапани трябва да има че да се вземат мерки

Спонсорирани публикации