19-годишна с опасност за живота след катастрофа

Шофьорът загубил контрол и се преобърнал
Обновена: 20 авг 2012 14:46 | 20 авг 2012 14:15,
52
19-годишна с опасност за живота след катастрофа
Снимка: архив Булфото

19-годишно момиче от Димитровград е пострадало при тежка катастрофа  на пътя между пазарджишките села Тополи дол и Черногорово. Инцидентът е станал вчера малко преди 11.00 ч.

20-годишният шофьор, също от Димитровград, се е движел с несъобразена скорост и е загубил контрол над автомобила си БМВ.

Колата напуснала платното и се преобърнало в крайпътна нива. При инцидента е пострадало момичето, което се е возело на задната седалка.

Тя е транспортирана в пловдивска болница с фрактура на гръбначен прешлен и с опасност за живота.

Пътните полицаи тествали шофьора с „дрегер”, като пробата е отрицателна. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е дознание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
възмутена преди 11 години
Как може да говорите глупости ! Нямате капка жал ! Дори не знаете за какво интелигентно момиче става дума ! Не знаете съдбата на това прекрасно дете, не ви е срам ! Никой не се сети да пита дали няма нужда от помощ , дано майка и от небето и помага да се оправят нещата !
37
0
 
0
 
! Отговори
45 преди 11 години
До dpaДа, а под снимката пише: архив Булфото !Айде четете малко преди да плюете!
36
0
 
2
 
! Отговори
dpa преди 11 години
КОЛАТА НЕ Е БМВ ***(ГОВОРЯ ЗА журналистите и за тези дето се заяждат с колите изобщо) - КОЛАТА Е СЕАТ ИБИЗА (ПОНЕ ТАЗИ ОТ СНИМКАТА)
35
1
 
3
 
! Отговори
kiko преди 11 години
KOLATA NIAMA VINA !!!!
34
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато не се промени културата на българите, не включени светлини ами прожектори да има, няма да намалят броя на катастрофите. Но нали всеки разсъждава, аз съм най-добрия шофьор на пътя и съм безгрешен... докато не си намери майстора. Отново несъобразена скорост, което показва че пак е имало избиване на комплекси и бабаитщина
33
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нямам нищо против запалени светлини на дълъг път, но в градовете ... А най-гадното е,че ни правят на пълни *** като ни лъжат, че в Европа било задържително, което не е вярно. Същото като смяната на номерата. Някой си направи яка далавера , а ние типично по български вместо да се вдигнем, се наредихме като овце на денонощните опашки. Така е и сега с фаровете целогодишно.
32
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига с тези " запалени светлини ", че запалихте толкова пожарища в бедната ни държавица! На баба ви фенера може да бъде запален. Включени светлини звучи малко по европейско.
31
5
 
14
 
! Отговори
Пипи преди 11 години
Кога ще се научат тези шофьори да карат със запалени светлини! Тогава КАТ обещават да няма повече катастрофи.
30
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Горивото да стане 5лв. литъра за да останем истинските карачи с бегачките, а всички останали на паркинг за неопределено време. Ае у десно, че б,рзъм!
29
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"автомобила си БМВ"ясна е работата. БМВ- Без- Мозъчен Водачшофирам от 92 год. , имам 4 сблъсака с такива "шофьори" на прословутата марка БМВ - и на 4-те са ми отнемали предимство .Онзи ден един (предполагам ***- основно те я карат) се правеше на WRC пилот по околовръстното на София , за малко да ме отнесе от дясно като се опитваше от най- лява линия да изпредвари всичките коли - като мине в аварииното .Истински *** .
28
1
 
4
 
! Отговори
rrrrrr преди 11 години
До ВНИМАНИЕМоже би си от областта?!?! Все пак доста добре си запознат с мирогледа на местните жители ;)
27
2
 
3
 
! Отговори
до 32 преди 11 години
Най-точният коментар досега! Ами подиграват се на перничани,защото не познават ТЕЗИ...
26
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За да няма кафастрофи за вас литър гориво най-малко 5лв!Да се забрани на нашия бай Ганьоалкохола и чалгата.И един рестарт на чипа и манталитета!
25
0
 
2
 
! Отговори
до 26 преди 11 години
Леко, че наака гащите ама ти си пубер ще пораснеш простено ти е!!
24
3
 
16
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Така е, не виждат нашите тикви какви са истинските причини за многото катастрофи, че фаровете ни накараха посред бял ден да си пуснем.
23
1
 
16
 
! Отговори
shkabo преди 11 години
Несъобразена скорост ... съжалявам единствено момичето. Кофти е, че онзи е жив ... колко такива като него има, движещи се с несъобразена скорост, пили и прочие ... ще ми се просто всички да си отидат от тоя свят и да няма *** по пътищата. Амин !
22
2
 
18
 
! Отговори
джони ринго преди 11 години
да се обърне внимание на "неградските" индивиди, понеже няма къде да карат трошляците си, като видят прав път и си мислят , че те са го строили.Като цяло имаме изключителна ниска култура на шофиране, въобще никой не го е грижа за другия , пълна малоумщина.
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
sigurno e naduval nqkoq pesen na preslava i togava e crashnal ;s
20
1
 
28
 
! Отговори
dpa преди 11 години
Само да отбележа, че колата на снимката НЕ Е БМВ!!! Иначе нищо ново, изтрихме всяка мозъчна клетка на децата и ги оставихме да се трепят, а те и без това са малко. Жалка трагедия сме. Само погледне как "пишат" "журналистите" и си представете какво ни чака още.Колата е Сеат Ибиза (за "журналистите").
19
9
 
6
 
! Отговори
до 24 преди 11 години
ти *** ли си или да, той не е пил още по-малко път да е пушил трева

Спонсорирани публикации