ЦСКА дължи пари и на Мораеш

Червените шефове забравили да му преведат 20% от трансфера му
Обновена: 23 авг 2012 14:53 | 23 авг 2012 12:15, Георги Пешев
24
ЦСКА дължи пари и на Мораеш
Снимка: Булфото

Бившият нападател на ЦСКА Жуниор Мораеш се оказа един от многото, на които "армейците" дължат пари.

Бразилецът разкри, че от "Армията" трябва да му платят 20% от парите по трансфера му в Металург Донецк.

Футболист №1 на "А" група за сезон 2011/12 премина преди един месец в украинския тим. За правата му от Донецк платиха 1.4 милиона евро.

В договора на Мораеш съществува клауза, която задължава ЦСКА при трансфер от "Армията" в друг клуб, футболистът да получи 20% от сумата, за която е продаден.

Тоест сметките показват, че "Титан" му дължи 280 000 от европейската валута. "Истина е. Имам да получавам тези пари. Но не е само това, има и още", заяви пред "Тема спорт" бразилецът.

Жуниор Мораеш обаче не пожела да уточни точния размер на задължението на червените шефове.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: ЦСКАЖуниор Мораеш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЦСКА е сертифициран *** ето защо: ЦСКА зае два пъти под ред последното 48 място в лига Европа и е завинаги официално сертифициран в Европа като ***. За ЦСКА противника не е от значение, те губят наред и от силни и от слаби и от посредствени отбори. Само факти: независимо от победата над Рапид вижте антирекорда на ЦСКА в групите на Лига Европа. Последните 13 мача на ЦСКА в Лига Европа - ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ, ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ . Антирекордът на ЦСКА: 2005/06 Монако - ЦСКА 2:1; 2009/10 ЦСКА - Фулъм(4-ти състав) 1:1; Рома - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Базел 1:3; Базел - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Рома 0:3; Фулъм - ЦСКА 1:0; 2010/11 Бешикташ - ЦСКА 1:0; ЦСКА - Порто 0:1; ЦСКА - Рапид Виена 0:2; ЦСКА - Бешикташ 1:2, Порто(трети състав) - ЦСКА 3:1 . ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ(помни се лесно: 1-1-11), ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ. ТОВА Е НЕНАДМИНАТ АНТИРЕКОРД НА ЦСКА В ЕВРОПА. Това трагично представяне на ЦСКА ги записа във вечната листа на най-слабите отбори участвaли в Лига Европа - от две участия, два пъти последни на 48 място. Няма друг толкова слабо представящ се отбор в Европа, за жалост това е ЦСКА-София.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вари го печи го прасето си е прасе защо искате да смените името на отбора от Цска наФК"Али Реза" Панчарево!
17
4
 
3
 
! Отговори
Нели преди 11 години
Вари го печи го *** си е *** защо искате да смените името на отбора от Левски на ФК"Али Реза" Подуене!
16
2
 
4
 
! Отговори
Учи си историята преди 11 години
При вас комунистически вафлени *** става въпрос за червена петолъчка- запазен знак на болшевиките! Това сте вие.
15
9
 
5
 
! Отговори
Учи си уроците преди 11 години
До САМО ЛЕВСКИ Петолъчката /червената/е узурпирана от болшевиките в СССР, а е символ, знак и тотем по целият свят. Има я и назвездното знаме- може и да знаеш на кого.
14
5
 
10
 
! Отговори
САМО ЛЕВСКИ преди 11 години
Искам да попитам отбора на боклукчиите - тази петолъчка на екипите не е ли ясно признание,че сте едни жалки комунисти! Какво прави тая комунистическа червена петолъчка на екипите бе? Съветския съюз отдавна падна, затова и вие паднахте.
13
4
 
5
 
! Отговори
Вече няма значение преди 11 години
Футболът в БГ се крепеше на два стълба и няколко подпорки. Като отсечем единия ще се строши и другия и тогава ще си правим страхотни дерби срещи с Фарьорските острови. Има огромна наркоманизирана тълпа, която няма и да осъзнае, че ако го нямаш и силен враг и ти си нищо. Утре Левски ще жъне грандиозни успехи срещу Глиган- Грудово и и ще среща на международното поле още понеизвестни отбори. Плаче ми се от глупци неразбрани и хора мразещи родния футбол. Хайде ***- почвайте да плюете......
12
4
 
4
 
! Отговори
цскар преди 11 години
А армията ни кога най-после ще преведе финансирането на клуба си за тази година? Защо никой не споменава че армията ни все още нищо не е превала като финансиране на клуба си по футбол и затова положението е такова?
11
6
 
6
 
! Отговори
Митрополитски преди 11 години
До N 1цска ще възкръсне когато цъфнат налъмите ! Не вярвай във възкресението на гадовете това е нещо между абстракция и илюзия ! Долу цска !Р.S.Прочие си много ама много тъпо парче !!!!!!!!!!!!!!
10
1
 
12
 
! Отговори
emos преди 11 години
*** това дето всички *** те опъваха цяла година да не мислиш,че е безплатно.Тая година ако искаш може слама за ***.
9
6
 
4
 
! Отговори
Д-р Пепелянков преди 11 години
Долу цска наистина най-мразения отбор на света !Да умират аз ще танцувам на гроба им ! Долу цска !
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко удобно са забравили да му ги преведат !
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
те в ЦСКА дължат пари и на себе си
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе кво с ЦСКА ни занимавате....Глей кво става у Москва с Гуци Riot.....
5
7
 
4
 
! Отговори
УлтраЦСКА1948 преди 11 години
...Да ни изхвърлят ако трябва! Тъкмо ще се освободим един път завинаги от пернишките пияндури и от смешните футболистчета,дошли от палмите в Бразилия и африканските пустини без да знаят какво значи ЦСКА!!! Ще останат само ИСТИНСКИТЕ ЦЕСЕКАРИ! А те НЕ СА МАЛКО!.. А защо не говорите за ФК ПОДУЕНЕ 1914 Дами и Господа *** със тъмносини очила а?!?.. Да не би там всичко да е по МЕД И МАСЛО а?!? Слаб треньор,немотивирани чужденци,банани.. Същия резил като нас в Европа!!! Но за това НЕ СЕ ГОВОРИ а?!
4
10
 
5
 
! Отговори
УлтраЦСКА1948 преди 11 години
....*** на Бай ти *** Балкански - кметът на ФК ПОДхУЕНЕ 1914 и ония зализаният,в стил чалга певец от 1999 година-Иво Тонев.... Какво само се занимават със ЦСКА?!?! Да! Дължим! На много хора и фирми-ДЪЛЖИМ!!! Зле сме! Така е! Но ЦСКА си е ЦСКА.. Дори да ни изхвърлят във В група и от евро турнирите.. Пак ще имаме повече публика от наркоманите и наркопласьорите от Гей Арена! И както Ференцварош се завърна.. и както Ботев Пловдив се завърна.. Както и Рейнджърс сте се завърне.. Така и НИЕ!
3
2
 
5
 
! Отговори
emos преди 11 години
Докато има промити мозъци като 1 тая държава действително я чака гроб
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хората с бездеиствието си са наи големите длъжници на тази държава.
1
14
 
7
 
! Отговори
ЦСКА до гроб! преди 11 години
Не сме забравили а просто няма кой да му ги даде! Аман от опити на журналисти да се изкарват комици! В момента треньорите плащат обяда на играчите защото няма пари дори и за това! Но ЦСКА ще възкръсне!

Спонсорирани публикации