Съботен бис

Професор Вучков и Ким Кардашиян - очаквано добра комбинация
Обновена: 25 авг 2012 15:04 | 25 авг 2012 12:00,
44
Съботен бис
Ким реши хигиенните си проблеми от раз с едни 100 000 долара. Снимка: Getty Images

Трябва да призная, че докато пиша тези редове стомахът ми стърже като при първите и последни опити да свиря на цигулка. Причината е в разтърсващото съобщение, че прочутата лечителка д-р Емилова е ожънала първата реколта собствено производство от най-старата храна на човечеството – лимеца.

Семейството на докторката щяло да възвръща аромата и вкуса на селския хляб с лимец. Е как да не се увеличи слюнкоотделянето след подобна новина?

Гордеем се със селския си хляб, но когато стане въпрос за селския ни произход се обръщаме на другата страна и си натякваме, че за нас са присъщи дантелите, а не галошите.

Ето и Азис. Той винаги се е гордял, че е циганин - това са негови думи, да се вземе предвид от организациите, които държат да ги определяме като роми. Но и на него му се прииска да е сред тези, които управляват света. Към новият си псевдоним Азия той добави Ротшилд и вече дори си има профил в социалните мрежи с това име. Явно Васко, Костинброд, Сливен не са имена, които са му полезни в шоубизнеса.

А иначе Азис и без да се напряга придоби поредната доза популярност в Русия, след като Анонимните хакнаха страницата на съда издал присъдите на Pussy Riot.

Ето и как звучи последната му песен в изпълнение на рускиня.


Безспорно хитът на седмицата са голите снимки на принц Хари, които бяха публикувани в американски сайт. И докато баба му е на успокоителни и в семейството му се чудят как да замажат гафа, Хари жъне успех със заголените си задни части.

Сред най-големите поклонички на изгледа му отзад е Лейди Гага. "Майко мила, Хари изглежда страхотно", диви се попзвездата. Но не бива да се учудваме - известните по принцип се подкрепят.

Не така седи въпросът с Милко Калайджиев и неговите открития в попфолка. Мустакът тъжно заключи, че с колежките си е на здравей-здрасти и нямало какво да си кажат. Естествено, веднага сме готови със съвет. Милко, бий един ботокс, опъни бръчки и да видиш как ще си говорите с часове. Е, вярно, темата ще е за силикона и пластичните корекции, но това гарантира поне два-три часа раздумки.

Не само Милко, и световните звезди имат своите проблеми. Висшата форма на консуматорското общество в Америка - Ким Кардашиян, пръсна 100 000 "гущера", за да се сдобие с тоалетна, последен писък на модата. Една от фобиите на Ким била към хигиената на "Бай Кольо Зета" след посещението на гости. Тя се чудела как да си спести почистването с четка (едва ли скоро го е правила) и решението било високотехнлогичния продукт. Така след всеки, който ходи по някаква нужда, тоалетната не само сама пускала водата, но и измивала качествено. Надяваме се единствено тя да е съобразена с нейните форми, в противен случай ще ни е яд за прахосаните 100 000 долара.

Като споменахме за Кардашиян, се сетихме и за родния й аналог - Николета Лозанова. Тази седмица плеймейтката ни зарадва с гола снимка в басейн. Нещо като при Хари, но в женски вариант и, да ни извинят баба Елизабет и Гага, но доста по-приятен за окото. И както често се случва в последните месеци, веднага последва реакция и от Алисия. Тя обаче предпочете да покаже на феновете кадри от фитнеса и стегнато тяло вместо нещо по-еротично. Публиката пък явно няма нищо против да воайорства из социалните мрежи.

Джъстин Бийбър пък върви по стъпките U2, Слаш, Бритни и Мик Джагър и ще участва в анимационния сериал "Семейство Симпсън".

Анимационният Бийбър ще бъде певец, който кандидатства в шоу за таланти, но е отрязан. За съжаление всичко е само анимация, но с кеф ще изгледаме серията с него догодина.

Последният бис е за професор Вучков и неговият музикален разбор в ефира на ТВ7. Началото е за твърдата музика.

"Хеви метъл музиката е надживяна, има вече, бих казал по-културни музики. Хеви музика какво е? Това е убиващо еднообразие, безумно изтезаване на китарите и на ударните инструменти - зупа-зупа, зупа-зупа, зупа-зупа...Това е музика, в която има само стържене, мучене и ръмжене, и блъскане".

Професорът не подминава и гостувалата наскоро Лейди Гага:

"Редица деца, юноши, но и дърти младежи са тежко болни от своята любов към т.нар. Лейди Гага. Тази дама е една психопатка. Не е певица, а е ревла, тя има много скромни гласови възможности. Тя не пее, а се надува и реве. Някои изкарват Лейди Гага съблазнителна хубавица, аз видях как тя пее почти гола и щях да получа сърдечен удар. Тя е канче с кокали, които яко ще ръгат прегръщащите я мъже. Няма да говоря за нейното маймунско лице с чене, щръкнало като чекмедже...". Коментарът е излишен, да извикаме на бис Вучков и следващата седмица!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
1
 
! Отговори
преместителя преди 11 години
Броя до три и на 3 всички местим заедно!Броенето нека започне сега!
29
2
 
1
 
! Отговори
мда преди 11 години
Вучков е 1.Винаги е прав!Гага е голям *** и супер грозна!
28
0
 
2
 
! Отговори
metallica преди 11 години
До АнонименНяма смисъл да ругаеш тълпата, до ден днешен се смята, че всичко лошо е свързано с този жанр музика. Но до като има класация за най-добър рок китарист, то за най-глупав текст на поп-фолк песен няма.
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъй като съм почитател на най-тежките стилове метъл искам да се обърна към хората с неадекватно мнение за тази музика: ***, е*ете си майките, никога не изказвайте мнение за нещо до което не сте се докосвали и ви е напълно непонятно. И пак - е*ете си майките.
26
2
 
0
 
! Отговори
pipinana преди 11 години
youtube/watch?v=4tJQq8A9rm4
25
2
 
10
 
! Отговори
american boy преди 11 години
Ох, ооооохххххх, КИМ!!!!! Свърших, готов съм да заспивам.
24
2
 
8
 
! Отговори
ред преди 11 години
малииииииииии
23
2
 
4
 
! Отговори
staroto преди 11 години
Moze da e konsumatorsko i tupo, ama za polovinata suma shte poizplakna guzeto na Kardarashkata, mamka my..
22
2
 
10
 
! Отговори
Кеф.Отново. преди 11 години
Благодаря ви,добри хора за снимката на К.К.!!!
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
що пишете простотии бе
20
1
 
5
 
! Отговори
Mузикант преди 11 години
Вчера си дадох кавала на професора да отиде на Витоша.Та той го наду и не се чудете на способностите му.
19
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Марио само ни кажи как преодоляваш раамера на коментара над 500 символа?при положение че е заложено ограничение.Явно ти си Марио-***
18
3
 
9
 
! Отговори
super ste преди 11 години
малееее много интелигентна статия!! Само не разбрах връзката на хляба с другите простотии..
17
2
 
9
 
! Отговори
Дама преди 11 години
Отново великолепен "Съботен бис"!Браво, "Днес.бг", много добре написана статия с голяма щипка ирония! :))
16
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Беше ме налегнала една тъга, усещах неудобство; незнаех от какво е... то било Кимито, е сега ще преместя :D !
15
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Професора е номер 1 !!! Трябва да го пуснат отново по телевизията.
14
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кимито ша я плющя кат баровец с ауди - студентка стопаджийка ... :mgreen :mgreen
13
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българите, бъдете като западните консуматори и спрете да обръщате внимание на същите *** 20 години. Алисия остаря, Николета ми писна да и гледам циците, искам други, Вучков му се подава некролога.... и подобно за още много бг випове
12
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вучков никога не е бил по- прав. Браво професоре, веднъж да кажеш и ти нещо смислено. И наистина е така, тфа метъла освен крави да мучат и кози да блеят друго нема.
11
9
 
13
 
! Отговори
Загорял преди 11 години
За другите не ме интересуват но Ким ще я разцепя от секс като зряла диня.....

Спонсорирани публикации