18-годишен сви Мерцедес, искал да се повози

Младежът е задържан за 24 часа в полицията във Велико Търново
Обновена: 28 сеп 2012 14:58 | 28 сеп 2012 12:00, Красимир Ангелов
15
18-годишен сви Мерцедес, искал да се повози
Снимка: Булфото

18-годишен младеж от село Кесарево е задържан за противозаконно отнемане на МПС, съобщават от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

В четвъртък в полицейското управление в Стражица е получен сигнал от 37-годишен мъж от Велико Търново, че на същата дата, около 13.20 ч. в Стражица на ул. "Беласица" е паркирал автомобила си "Мерцедес 190" и е слязъл, като в него е останал спътникът му  - 18 годишният Х. А.

След като малко по-късно се върнал, на мястото не намерил нито младежа, нито автомобила си. Тогава мъжът подал сигнал в полицията, като в хода на разследването са предприети заградителни мероприятия, при които полицейските служители са забелязали как Х. А. връща автомобила на мястото, от където го е взел.

По возилото не са установени липси и щети. Младежът е задържан за срок до 24 часа.

Пред полицейските служители той обяснил, че е взел автомобила, за да отиде с него да види свой приятел в Стражица. По случая е започнато бързо производство.

Същевременно други две непълнолетни момчета от Велико Търново също са уличени в опит за противозаконно отнемане на МПС.

Вчера в полицейското управление в старата столица е получен сигнал, че две момчета правят опит да отключат автомобил, паркиран на ул. „Мармарлийска“. На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който установил малчуганите.

Пред униформените те обяснили, че са намерили в дома на единия стар ключ от лек автомобил „Опел“ и решили да пробват да отключат с него автомобил от същата марка.

Непълнолетните признали, че смятали ако успеят да се повозят с чуждото возило. Единия от извършителите е известен на полицията. По случая в полоицейското управление е започната преписка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Do genia 9 преди 11 години
Ti ne se li sestash che dori ako pusnesh tok po shofiora/kradeza, (koeto e nevazmojno ama aide) toi ste se stresne/ste bade v shok, moje da katastrofira i da ubie peshehodez primerno....Mislete predi da davate akal..
12
0
 
6
 
! Отговори
omfg преди 11 години
Само на мене ли ми прави впечатление, че колата е "открадната" от спътника на собственика. Това ме навежда на мисълта че "крадецът" е приятел или най-малкото познат на собственика, както и че ключовете най-вероятно са били на таблото. Какви "бабаити", "автомафия" и тн. а и "заградителни действия на полицията..... направо нямам думи. Се едно аз да отида да играя покер примерно и да остава жена ми да ме чака в колата, на нея да й писне да ме чака и да изфурчи на некаде и после аз да викна полиция
11
0
 
2
 
! Отговори
.... преди 11 години
ами право си е момчето, за кво да плаща застраховки и данъци и да прави разходи за собствена кола като законите в българия му позволяват да си кара чужда :))))))) , даже кеф му днес бяла утре зелена кола според блузата му :))))))))))))))
10
0
 
0
 
! Отговори
ХА ХА преди 11 години
съвсем Откачиха... "Диви разкази"
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
zna4i mnogo sym si mislel, dali nqma nqkakyw na4in da se puska tok po korpusa na awtomobila. Nqma da e lesno, poneje 6te otide i elektronikata na awtomobila. Ama ne znam kak sa konstriuirani. No predstawete si, poredniq babait, kojto iska da krade kak 6te mu dojde edin tokow udar. Da litne taka na 3-4 metra. Ako ocelee, 6te mu e za urok. Ako li ne, 6te im e za urok na ostanalite. Skapaniq bylgarski syd wsi4ki i wsi4ko oprawdawa. Bezzakonieto winagi wodi do samorazprawa.
8
2
 
8
 
! Отговори
Николов преди 11 години
Моето 25 годишно фордче си седи отключено и с кило бендзин,които му е мерак да се вози.
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така е.Бях преди 2 год. на дело за моята кола.Оправданието на адвокатите на айдуците беше, че те 'се подпирали' на колата ми?!Такива тъпотии минават само в българския съд!до 4Следващия път ти пожелавам да е твоята кола.Ше гледаш, като *** и ше звъниш на познати айдуци да им правиш св*рки.
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато се ползват термини от развития социализъм като (противозаконно отнемане на МПС) така ще бъде и докато се правят закони закрилящи престъпността (като неизбежна самоотбрана) така ще я караме!
5
0
 
19
 
! Отговори
Гошко преди 11 години
Сигурно е искал и 20 "кинта" от собственика, щото е светила лампичката...
4
32
 
1
 
! Отговори
GOLEM PRAZ преди 11 години
Golema rabota stanala.....reshil da se povozi....erbap mom4eto...evala! Kukite - da go duhat do makarite!
3
2
 
6
 
! Отговори
до "редакторите преди 11 години
Няма ли истински новини , че ни занимава те с глупости ?!?!?!? Запълвате си страницата с простотии , станахте като жълт вестник !!!
2
0
 
27
 
! Отговори
ОПРАВДАНИЕ...! преди 11 години
Скрил се е в мерцедесЪТ от слънцето ,......такива оправдания ВЪРВЯТ пред Бг--СЪД!Когато Бойко беше гл. сркретар ,и бе заловил един от многото крадци на автомобили с доста много връзки ключове за коли,....ОПРАВДАНИЕТО НА КРАДЕЦА БЕ ,ЧЕ СЕ Е СКРИЛ ---НА СЪШИНА ОТ ДЪЖДА ---И БЕ ---ОПРАВДАН ....????????????????????
1
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Намирисва на *** работа, Х.А да не е Хасан Ахмедов примерно:)

Спонсорирани публикации