Съботен бис

Трагедия - Адел с най-хубаво тяло, Андреа без силикон
29 сеп 2012 17:08,
23
Съботен бис
Тялото на Адел е хубаво във всяка дреха. Снимка: Reuters

Безспорно скандалът на седмицата е свързан с Мишо Шамара и Сарафа, които за пореден път бяха привикани в полицията да дават показания за текста на песента "Бяло, зелено и червено".

Понеже в държавата всичко е наред с пенсии, заплати, безработица, по темата яростно се включиха лидерът на БСП Сергей Станишев и премиерът Бойко Борисов.

Песента бе коментирана дори и от главния прокурор Борис Велчев, който по принцип би трябвало да внася яснота по най-тежките криминални престъпления.

Изводът от цялата патаклама е, че Шамара и Сарафа трябва да се бръкнат дълбоко за една почерпка, защото държавният PR им излезе безплатен. Това, което мнозина техни колеги и колежки се опитват да постигнат със силикон, голи снимки, простотии или участие в "одухотворени" шоу програми, те направиха само с няколко посещения в следствената служба.

Аплодисменти и за Памела Андерсън, която все още фигурира като персонаж във VIP Brother. Плеймейтката напусна Къщата и докато всеки обсъжда дали гръдната й обиколка е все още толкова впечатляваща, тя започна да танцува в американското шоу Dancing With The Stars. Блондинката на няколко пъти се похвали колко добра танцьорка е, но това не й помогна и първа успя да "излети" от състезанието. Жури и публика бяха категорични, че Памела и партньорът й Тристан Макманус са най-некадърни и бързо им посочиха вратата.

Нашият съвет е бързо да хваща самолета за България и да се върне в Нови хан. Бай Брадър ще се зарадва да я "плющи" отново, пък и Ники Кънчев ще има възможност за поправителен при повторното й посрещане. Току-виж замени възклицания като "ауу" и "ох" с нещо по-оригинално.

И като сме се унесли на тема силикон, няма как да подминем Андреа. Част от журналистите без никакъв сантимент ни поднесоха новина, която може да докара сърцетуп и припадък не само сред читателите, но и сред колегите им. В началото на седмицата беше публикувана снимка, на която фолк певицата позира с тийнейджърски бюст. Нито помен от силиконовите бомби, които периодично излизат на показ по време на концерти. Добре че самата Андреа излезе да опровергае слуховете, че гръдната й обиколка е намаляла с 30-ина сантиметра. Успокои ни и можем спокойно да си вършим работата.

От 10-ина дни главна героиня на републиката е Златка Блек, която впечатли цялата нация, дори и първокласниците, с необхватната си обща култура. Разбира се, намериха се и защитници, че за нейната професия, каквато и да е тя, не се изискват кой знае какви познания. Фолкпевицата Камелия дори обяви, че тя не се различава по нищо от Памела Андерсън. Ние ще допълним, че единствената разлика е в доходите, тъй като Памела осребри едно домашно порно и червен бански и е способна да прибира по 50 000 долара на ден. Пък макар и в предавания като VIP Brother.

Към "Златките" е редно да добавим още звездност с Мадона. Поп звездата блесна в друга област - религията. На концерт тя изрази подкрепа за "черния мюсюлманин" Барак Обама, макар той да си е християнин. Но както казва певицата, не е важно в какво вярваш, а дали си добър човек.

Най-големият шок през седмицата ни нанесе Никол Шерцингер. След нейното изказване мъжете в редакцията се чувстваме емоционално и естетически наранени. Никол, която определено хваща окото, невъзмутимо обяви, че обожава Адел. Ако ставаше въпрос само за гласа, и ние щяхме да гласуваме с две ръце. Но според Шенцигер Адел имала хубаво тяло, което изглежда добре във всякакви дрехи. Пази Боже, да не срещаме певицата рано сутрин по клин в близкия магазин. Но стига толкова за пухкавата звезда, че известен моден дизайнер сподели на глас нашето мнение и трябваше дълго време да се извинява.

Завършваме обзора с Лейди Гага, която далеч не се впечатлява от критиките как изглежда. Певицата обяви на последователите си в Twitter, че когато яде, се чувства щастлива. И най-важното - нейният приятел Тейлър Кини я харесвал с повече извивки.

То хубаво Кини я харесва, но Гага трябва да е наясно, че когато показва натрупаните от пица "спасителни пояси", може да доведе до трайни сексуални увреждания на бая "малки чудовища".

И за да не завършваме с естетиката на лейдито - поздрав с най-новата наколенка към Първия в изпълнение на Гошето от Почивка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
10
 
! Отговори
до annie преди 11 години
100% и ти си някой хипопотам.. Айде без да си избивате дебелите комплекси тук а
22
5
 
4
 
! Отговори
annie преди 11 години
kak mozhe da govorite takiva gluposti - gadi mi se ot *** kato was zaradi prostite hora bulgariq e sinonim na prostashtina i glupost, a decata se sramuvat che sa bulgari
21
9
 
12
 
! Отговори
Мразя дебели жени преди 11 години
Tука основно коментират само дебели жени ;)) Какво я защитавате, вижте че прилича на 53 годишна оперна певица.. Баси грозната гледка за неделя следобед, то нека има и такива хора ама да ми я избутвате отпред красива била, ангел била, хубаво пеела.. по-скоро става за рекламно лице на 'Родопа'
20
9
 
7
 
! Отговори
П.Петров преди 11 години
Колкото до Адел и Гага, това са най-талантливите западни изпълнители в момента и това е видно дори за непрофесионалист. Не са продукт само на маркетинг, харесват се заради таланта и гласовите им данни.От "Rolling In The Deep" настръхвам.
19
3
 
4
 
! Отговори
П.Петров преди 11 години
Хареса ми израза "най-новата наколенка", "парчето" е много показателно за качеството на твърдия електорален "матрял" на ГЕРБ
18
0
 
4
 
! Отговори
Jj преди 11 години
Zaklevam se, vie ste nai-tupiq site.... Prosto nqmam dumi...
17
6
 
8
 
! Отговори
Денди Пенди преди 11 години
Адел е самоходно кюфте!
16
5
 
5
 
! Отговори
Мангоджери преди 11 години
Каква огромна нужда имате, да си изказвате мнението, злобно и нищожно ......
15
7
 
28
 
! Отговори
Neda преди 11 години
Адел е с уникален глас и е много красива. Тя е естествена, защо трябва да се умори от глад, за да заприлича на познатите наложени нереално кльощави певици, които в момента, в който започнат да хапват по една ябълка на ден, стават огромни. Оценявайте таланта на жената, защо смятате, че за да може да показва прекрасния си глас трябва непременно да отговаря на вашите представи за външен вид.А дизайнерът, който се изказа по нейн адрес, изглежда доста карикатурно, всъщност
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** песен!
13
7
 
39
 
! Отговори
Месия- жена преди 11 години
Вие да не я купувате таз Адел бре?! Тя да ви пита къде и какво сте си обезкосмили, на какво смърдите, мърляви ли са ви къщите и дечурлигата? Пее като ангел и е красива- вие какво сте?
12
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе, да ви кажа, аз съм жена с наднормено тегло, понатрупано от годините и раждания и т.н, обаче не харесвам дебели жени. Сега, не може да се лансират постоянно дебели и грозни хора в шоу-бизнеса и това да се приема с комплименти, само щото видиш ли, и ние сме (все по) дебели (а след около 20г. сигурно ще са огромна рядкост слабите хора, то само като видиш сегашните деца кви са). Не може Гага , Кристина Агилера, Кърсти Али и куп други да натрупат кила и да ми харесват
11
6
 
32
 
! Отговори
Адел преди 11 години
Защо си мислите че болните от анорексия са по-хубави?!Не ме интересува визията и а таланта и!За повечето хора важи принципа по-добре красива от колкото умна!Лошото е че с повечето красавици като седнеш да водиш разговори ти иде на втората минута да избягаш с крясъци!
10
7
 
28
 
! Отговори
Надя преди 11 години
Не бях чела нищо по-тъпо от месеци ...
9
25
 
14
 
! Отговори
Митьо ПищоА преди 11 години
Адел в тялото е нещо средно между Трифон Иванов и 200 литров бойлер..
8
5
 
14
 
! Отговори
Ирина Н преди 11 години
Кой е писал статията -много е cool !!!!
7
3
 
17
 
! Отговори
29 SPTEMVRI TRAGEDIA преди 11 години
nacionalna tragedia PRESLAVA i se pukna silikona
6
10
 
4
 
! Отговори
!!!!!! преди 11 години
Много хубава песен отразява истината някой може ли да ми каже от къде мога да си я купя и да си я слушам.
5
6
 
9
 
! Отговори
Рени преди 11 години
Никол лицемерничи, като всяка една американска ***.
4
21
 
35
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
Аз не намирам нищо лошо в тялото на Дебел, всеки път оставам без дъх пред тези перфектни извивки, тази изваяна фигура като топола, тези ръце като на сумист, тези гърди като мандри, тези два декара *** и всичко това побрано в компактен, и симпатичен 100 килограмов формат.

Спонсорирани публикации