3-годишен Джихад с тениска "Аз съм бомба"

Майката на детето е арестувана във Франция
Обновена: 4 дек 2012 14:25 | 4 дек 2012 09:13, Петя Славова
146
3-годишен Джихад с тениска "Аз съм бомба"
Снимка: БТА

Тригодишно дете във Франция, кръстено Джихад и родено на 11 септември, провокира местните власти, след като майка му го изпратила на детска градина, облечено с тениска с надпис "Аз съм бомба".

Жената ще бъде съдена, съобщава в. "Фигаро". Делото започва на 19 декември.

Инцидентът с тениската е станал на 25 септември в детската градина в Сорг. Малкият Джихад, роден преди три години на 11 септември, се появил с тениска с провокативния надпис. На гърба й пишело датата на раждането му, съвпадаща с атентатите в САЩ през 2001 г.

Учителките останали потресени и сезирали общинските власти. Кметът също бил информиран, а майката на детето била извикана да дава обяснения в детската градина. Тя разказала, че по-големият брат на Джихад е автор на скандалната тениска и допълнила, че става дума за провокативна шега.

Общинските власти обаче не възприели това обяснение и сезирали прокуратурата в съседния град Авиньон, която наредила претърсване на дома на Джихад. Майката на момчето заедно с един от чичовците му били арестувани, а тениската конфискувана. Накрая прокуратурата постановила майката и чичото да бъдат съдени за подстрекаване към престъпление. От 2009 г. досега тридесетина деца във Франция са кръстени Джихад, показва справка в регистрите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
10
 
5
 
! Отговори
do 120 преди 11 години
ti si ***, no ne si vinoven ti ...
85
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Зна4и ... мръсните арабели :1. Довли4ат мръсните си *** и мръсните си деца в Белите държави2. искат да превърнат Белите държави в ко4ините от които са избягали3. на вси4кото отгоре искат да убиват и взривяват, белите хора ...
84
1
 
12
 
! Отговори
М преди 11 години
Вижте само на какво направиха ислямистите великата държава Египет
83
0
 
18
 
! Отговори
Мей-мей преди 11 години
Крайно време е да се приемат по-строги закони спрямо хора,които се се настанили в чужди държави и не уважават местните закони!Всякаква толерантност към такива ще завърши зле!!
82
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ne gi razbiram arabite. Oti6li sa w 4ujda strana. Tq im e osigurila rabota, dom, SOCIALNI POMO6TI dori i te prodyljawat da sa nagli. Nagli sa si. Radwam se 4e syda wyw Francia ne se ceremoni. Nakazanie i da widim kolko takiwa "prowokatiwni 6egi" 6te ima ot tuk natatyk. Powra6ta mi se we4e ot miusulmani. Te samite nastrojwat zapadnoto ob6testwo sre6tu sebe si. Ne razni neo nacisti ili politici, a te samite s powedenieto si.
81
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мюсулманите промиват мозъците на децата си от малки, обучавайки ги в религиозна, насилие измамвайки ги че човешкия живот не е ценен и че могат безнаказано да го отнемат-своя и на другите,като скриват истината от тях, която и те самите не познават-че има вечен праведен Бог Който мрази греха-лъжата,кражбата,насилието, убийството и т.н.Който ще съди света според праведния закон който е открил в Словото Си я Светото Писание -Библията
80
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наглостта на забрадените е безкрайна.Живеят си царски от социалните фондове на европейците и пак с претенции,защо не пробва да се пошегува в страната от която е дошла..Тази криворазбрана толерантност ще погуби Европа.
79
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Империалистите съвсем откачиха...Хехеееееее.Вече и на майтап не носят.Ами като правеха карикатури на пророка?Тогава беше смешно,нали?
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
108 стига плямпали глупости , знаете вие какво означава да няма свобода и представа си нямате това какво е.
77
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
така наречената свобода на словото мисълта и т.н. човешки права едно друго. събудете се преди фашистката машина да почука на вашата врата. сега ако кажа че ще таков майката онова продажно гойно свъко ицеглавия ще ме съдят за изнасилване.
76
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
104 не не са турските сериали дължиш на бума производство на такива в южната ни съседка , тези предприятия които не бяха годни да функционират в пазарна обстъановка ичезнаха , никой няма да затвори шечелившо предприятие , попа дето си сменил вярата , аз познавам германец бизнесмен при това твърде крупен който си смени вярата заради бизнеса сигурно , търгува с роднините на Бин Ладен тези нормалните , семейството му нали е голямо и богато.
75
0
 
4
 
! Отговори
до 103 преди 11 години
не е въпрос до "стискане", а до промитост на мозъка.
74
1
 
7
 
! Отговори
До 78 и 79 преди 11 години
Абсолютно сте прави. Конспирацията в БГ работи безотказно. Затвориха предприятията, хората октанаха без работа. По цял ден не може да обикаляш улиците. Сядаш в къщи, пускаш телевизора и какво: турски сериал, след него втори, трети, четвърти. БНТ, БТВ, Диема. Най-гледаните телевизии, защото не всеки безработен има възможност за кабелна или сателитна телевизия. И така вече 23 г. докато се стигна дотам, поп да приеме исляма. Е, кой ще ме убеди, че това са поредица от случайности???
73
0
 
8
 
! Отговори
НЕКА ТИ преди 11 години
ХАК ИМ Е НА ФРАНЦУЗИТЕ С ТЯХНАТА ГЛУПАВА ТОЛЕРАНТНОСТ
72
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-големите терористи са онези, които изсипаха две атомни бомби над Япония. По-голям терор от това няма. Пък те нека ви залъгват с разни уахабити, джигити и подобни сунити.
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истинските европейци? Трудно е това понятие, при толкова много култури. Но ако ислямистите се научат да разпознават, този стил ще им хареса. Не е до материалността и помощите, мирогледа им е различен.
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не обръщаме внимание на страховете си, не ни манипулират. Истината се усеща по-добре през интуицията и сърцето.
69
0
 
18
 
! Отговори
Уахабит преди 11 години
Сега Джихад е малка бомба, но Джихад ще порасне и ще стане голяма бомба и като каже "БУМ" Европа ще гръмне!
68
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Европа може да бъде спасене само от крайно дясно.Ако бъдат депортирани 95% от мюсулманите няма да има проблем.Европа не се нуждае от навляци ,който взимат помощиЕВРОПА ЗА ЕВРОПЕЙЦИ
67
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всяка бомба може да бъде отклонена. И аз сънувах кошмари около най-малката ми дъщеря преди раждането й, виждах я като арабски похитител с враждебност насочена спрямо мен, но след като се роди и я залях с любовта си, се оказа много мило и симпатично дете.

Спонсорирани публикации