3-годишен Джихад с тениска "Аз съм бомба"

Майката на детето е арестувана във Франция
Обновена: 4 дек 2012 14:25 | 4 дек 2012 09:13, Петя Славова
146
3-годишен Джихад с тениска "Аз съм бомба"
Снимка: БТА

Тригодишно дете във Франция, кръстено Джихад и родено на 11 септември, провокира местните власти, след като майка му го изпратила на детска градина, облечено с тениска с надпис "Аз съм бомба".

Жената ще бъде съдена, съобщава в. "Фигаро". Делото започва на 19 декември.

Инцидентът с тениската е станал на 25 септември в детската градина в Сорг. Малкият Джихад, роден преди три години на 11 септември, се появил с тениска с провокативния надпис. На гърба й пишело датата на раждането му, съвпадаща с атентатите в САЩ през 2001 г.

Учителките останали потресени и сезирали общинските власти. Кметът също бил информиран, а майката на детето била извикана да дава обяснения в детската градина. Тя разказала, че по-големият брат на Джихад е автор на скандалната тениска и допълнила, че става дума за провокативна шега.

Общинските власти обаче не възприели това обяснение и сезирали прокуратурата в съседния град Авиньон, която наредила претърсване на дома на Джихад. Майката на момчето заедно с един от чичовците му били арестувани, а тениската конфискувана. Накрая прокуратурата постановила майката и чичото да бъдат съдени за подстрекаване към престъпление. От 2009 г. досега тридесетина деца във Франция са кръстени Джихад, показва справка в регистрите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
29
 
! Отговори
лоша работа преди 11 години
Западните нации с тяхната идентичност си заминават, това е факт, с тази криворазбрана толерантност си вкараха страшен автогол. От 3 деца родени в Франция, само едно е истински французин, в другите държави нещата са сходни. В Холандия дори има партия, която иска да въведе исляма като официална религия, а в Лондон например има цели квартали, които на практика се управляват спрямо шериата, а не спрямо английския закон. Просто не ми се мисли след 20г.какво ще е в Западна Европа, а и ние ще го отнесе
45
1
 
31
 
! Отговори
до 44 преди 11 години
туркинче (нарочно с малка буква), ако нашата държава ти е малка - свободна си да я напуснеш в която посока пожелаеш, стига да те искат там. Ако никъде не те искат, понеже си по-голяма от останалите хора, значи е време да се замислиш, да слезеш на земята и да започнеш да се сещаш къде ти е проблема. Ако си с български паспорт - значи си българка. Ако искаш да си друга - границите са отворени както казах, въпроса е дали някъде на друго място те искат. Уважаай хората, които търпят такива като теб.
44
2
 
12
 
! Отговори
до туркиня преди 11 години
как е задния двор...разработен ли е??
43
8
 
9
 
! Отговори
Ердоган Боздуган преди 11 години
Европейците да не се правят на много отворени, а да свикват с действителността, която сами създадоха.
42
0
 
15
 
! Отговори
22 преди 11 години
Наистина,срутването на двете кули, беше "голям успех" за мюсюлманите. Но това си е вина на самите американци(признават си го), които смятаха, че който влезе в страната, ще се възхищава от постиженията им -демокрация, закони, толерантност и т.н. Но изостаналия, завистливия, простака и най-вече живеещият два века в миналото това не го разбира и гледа да навреди по всякакъв начин.Затова използват религията. САЩ им отмъсти жестоко (Ирак, Авганистан) затова камикадзедата им са повече от амер. жертви!
41
1
 
24
 
! Отговори
мак преди 11 години
Това е целенасочено и нагло, не е никаква шегичка. Позволяват си много, защото имат много права в толерантната Франция.
40
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз предлагам, всички в комплект да бъдав екстрадирани в "джихадистан".Там да си пишат , каквото им душа сака...
39
12
 
6
 
! Отговори
до тихата стъпка преди 11 години
Не ме познаваш за да знаеш дали знам кое е пълен и кое непълен член. Момичето което е туркиня и се обяснява по долу, не е виновно с нищо че да го обиждаш. Беше ме срам в университета когато на колежка туркиня и пишеха по ниска оценка от българките само защото е туркиня. Явно не знаеш какво е да си от другата страна, аз живея в чужбина и искам да ме уважават а не да казват "абе, българин". Но за теб мога да кажа - пуши си тревата и си трай :-)
38
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много интересно ако християнка в Техеран си кръсти детето "Кръстоносец" и го прати на детска облечен като такъв, какво би станало. Айде стига толерантност! Бой по забрадката за да не забравя къде живее.
37
2
 
21
 
! Отговори
До turkinya преди 11 години
Преди да набедиш някого за неграмотен,си погледни поста,лично на мен ми се замая главата докато прочета трите ти реда.И познаваш ли човека,за да казваш че не знае чужд език,защото аз познавам от вашите,дето са родени в България,а не знаят и думичка Български,това да си роден в дадена страна и да не и знаеш езика,не е ли срамота според теб?!
36
2
 
3
 
! Отговори
до тихата стъпка преди 11 години
а българскияТ език предполага използването на ...нека не обиждаме другите, при положение че самите ние не сме грамотни
35
1
 
24
 
! Отговори
българин преди 11 години
До turkinyaЩо не си отидеш в "Майка Турция" тогава?!?!А да,ние българите сме това което феодалните турци непознаващи още тоалетната хартия никога няма да станат - ЕВРОПЕЙЦИ!!!
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Умрете ислямисти!
33
2
 
31
 
! Отговори
ДА преди 11 години
*** туркиньо,както искаш да се пишеш-ти не си и никога не си била туркиня.Ти си потомка на някой баба българка,която е била ку*ва и се е продала и сложила фераджето.Ако бе туркиня-щеше да си в Анадола сега в харема на някой *** с още 3 *** като теб!А как се пише БЪЛГАРИЯ според теб-няма никакво значение-щото си *** ***.Много се репчите като братята ви мусулмани в Палестина,като царя ви Киро,но идва момент когато ще оревете пак света.Но на света вече му писна от вас-диванетата!
32
0
 
10
 
! Отговори
Хазар преди 11 години
Не възпитъни африканци, монотеисти са ,ане ги прави хора били са диваци и си останаха такива
31
1
 
11
 
! Отговори
До туркиня преди 11 години
А ти защото сигурно владееш поне 10 плюс 2-3 наречия. :-))
30
37
 
1
 
! Отговори
turkinya преди 11 години
До тихата_стъпкаbulgaria e s malka bukva spored men :) malka darjava s malki hora :)))
29
27
 
2
 
! Отговори
turkinya преди 11 години
До тихата_стъпка tipichen bulgarin dori ne priemahs che ste negramotni 6te pravya zabelejki ne e lier sramota da se tupash po gardite che si bulgarin a da ne moejsh da chetesh i d apishehs na maychiniya si ezik kato se ima predvid che drug i bez tova ne vladeete
28
1
 
18
 
! Отговори
хм! преди 11 години
като не им харесва толкова запада, какъв го държат там, що не отидат в афганистан тъпите пачи?!
27
1
 
20
 
! Отговори
До turkinya преди 11 години
А ти щото си много грамотна с тая маймуница.

Спонсорирани публикации