Пике притеснен от атаката на Бенфика

"Португалците излизат срещу нас за победа", убеден е бранителят на Барса
Обновена: 4 дек 2012 14:39 | 4 дек 2012 13:00, Георги Пешев
2
Пике притеснен от атаката на Бенфика
Пике е впечатлен от атаката на Бенфика. Снимка: Ройтерс

Защитникът на Барселона Жерар Пике заяви, че е притеснен от офанзивната мощ на Бенфика преди мача между двата тима от груповата фаза на Шампионската лига утре.

"Бенфика има отбор, който е настроен да играе атакуващо. Футболисти като Пабло Аймар и Оскар Кардосо притежават много умения и ще дойдат тук в търсене на победа", каза Жерар Пике пред репортери.

"Добрият старта на сезона ни дава увереност, но все още нищо не е решено", продължи бранителят относно 13-те победи в първите 14 кръга на тима в испанската Ла Лига.

"До момента нашият треньор Тито Виланова върши чудесна работа, той показва смелост. След всичко, през което мина, това ще бъде като детска игра за него."

"Ние трябва да се нааучим да живеем в еуфория, но в същото време да сме готови да приемем моментите, когато не печелим нищо", завърши философски защитникът на каталунците.

В момента Барселона се намира на първо място в група "G" с актив от 12 точки, докато Бенфика е на втора позиция със седем пункта. Също толкова точки има и третият Селтик.

Още новини за Барса четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе той от колумбииска фурия не се пла6и, та камо ли от португалско нападение !

Спонсорирани публикации