Двама мъже убити след пиянски запои в Хасковско

Жертвите са от Хасково и Димитровград
Обновена: 4 яну 2013 14:51 | 4 яну 2013 13:24,
52
Двама мъже убити след пиянски запои в Хасковско
Снимка: Impact Press Group

Две убийства разтърсиха Хасковско за ден. Двама мъже на 53 и 65 години са били убити след пиянски запои.

Късно снощи в гората край стамболовското село Пчелари е открит трупа на 53-годишния хасковлия. При първоначалния оглед е установено, че тялото е със счупен гръбнак и множество наранявания.

Задържан за убийството е търговец от Хасково, който е криминално проявен. Засега е ясно, че двамата мъже пили заедно. Къде и как е станало убийството обаче все още не се знае.

Полицаи от Областната дирекция на МВР в Хасково извършват претърсвания на дома на задържания и на необитаема къща на чичо му, който е починал преди години. Работата по случая продължава.

Вчера е регистрирано още едно убийство. 65-годишен димитровградчанин е бил заклан след пиянски запой. Запоят в жилището на мъртвия мъж започнал на 2 януари следобед. Вечерта част от гостите си тръгнали, а в жилището останали само жертвата и негов приятел - 49-годишен мъж, който е задържан.

Тялото на загиналия бе намерено в дома му. По трупа  имало множество наранявания, а до него е намерен нож, с който вероятно е бил убит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
dva xlqba pove4e
38
3
 
0
 
! Отговори
karucar преди 11 години
E pa samo dvama li utre dvaiset i dvama za izborite GERB i komunistite da ostanat bez izberateli
37
6
 
4
 
! Отговори
до Хасковлия преди 11 години
Повечето от" писателите" тук не знаят къде е Хасково на картата даже,но "коментират,коментират
36
2
 
4
 
! Отговори
старозагорец преди 11 години
До Хасковлия: Може би не сте прочели последното изречение в коментара ми. Визирах такива като Вас. Приятна вечер!
35
4
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
horata sa go kazali pravilno " ot Haskovo i kuche na avanta ne vzimai, che tam i kuchetata ne gi biva"
34
4
 
7
 
! Отговори
Хасковлия преди 11 години
Поздравявам всички участници в темата "Херувимите мразят Хасково", защото по тази тема има консенсус във форума. Благодарим на старозагорци, софиянци и всички граждани от "градски тип"! Престъпления стават на всякъде, а пиещите алкохол са повече от трезвениците. Това не трябва да ви смущава в единението, което сте намерили и което, наблягам не е свързано с омразата към определена част от територията на България и нейните граждани, пардон - селяни. Браво българи, така трябва!
33
16
 
21
 
! Отговори
старозагорец преди 11 години
Тези наистина са без аналог в България! Изключително злобни,прости,с огромно самочувствие,нахални. Налазиха ни яко,всяка трета кола е с Х.... Карат агресивно,мигачи не дават,засичат,напаст голяма! За диалекта им да не говорим,познават се веднага. Пък и говорят високо,бабаитски! По моловете и хипермаркетите ходят на "културен" туризъм. Слушат чалга...Извинявам се на свестните хора от Хасковско,сигурно ги има,но явно са малцинство.
32
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЯМА ДА ПУШИТЕ!ЩЕ ЛЮСКАТЕ РАКИЯ И ЩЕ МЪЛЧИТЕ!МОЖЕ И ДА СЕ ПОНАМУШКАТЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ, ВАЖНОТО Е ДА НЕ ПУШИТЕ.
31
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
После ми разправяйте колко лоша била тревата. Аз за такова зверско нещо направено под влиянието на канабис не съм чувал.
30
0
 
0
 
! Отговори
ьц преди 11 години
До Анонимен Даже го стимулират по всевъзможни начини !!!
29
10
 
13
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
Селяните сте крайни като пийнете ! Колите се с брадви, освен това по селата си се биете ей така за спорта ! В София също стават пиянски свади, но не е като в провинцията, там всяко второ пиене свършва с бой или някаква масовка ...просто сте си прости
28
0
 
15
 
! Отговори
Chikatilo преди 11 години
ЗапоИ това са поредица , а запоЙ е в единствено число !
27
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пиянството е страшен бич, но никой нищо не прави по този въпрос. Народа се опиянява и оглупява, здраво.
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимчо преди 11 години
До АнонименА ти го имаш в къщи, така ли защо тогава седиш там а не си тръгнеш само да попитам.От коментарите разбирам, че хората били пиели защото такъв им билманталитета, да може и така да е но по София не се пие по малко. Другото е защо не се замислите за приказката за Царя и данаците ако не я знаете питай те :)
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предварително се извинявам за това, което ще напиша, но не съжалявам за такива пияндурници, които навярно не са били полезни нито за тях си, нито за семействата си и най-накрая за държавата. Който няма такъв екземпляр пияндурник в къщи няма да ме разбере.
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и после защо марихуаната е забранена, а алкохола не да се чуди човек
23
0
 
16
 
! Отговори
Bandit преди 11 години
Снимката е действително от Хасково, но доколкото разбирам престъплението е извършено в село Пчелари/Стамболово.Не виждам връзката със снимката! На пръв прочит става ясно, че след битов спор и алкохол се стига до крайния резултат.Но немога да приема и разбера, някои от коментарите и защо трябва да се оплюе населението на цял град или област заради даден инцидент.Да не би това да е изключение от общата картина. Не се ли случва както в България така и в чужбина. Затова и в чужбина ни имат за ***
22
0
 
0
 
! Отговори
konsa преди 11 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

До АнонименА пък провинциалистите не ви харесват,защото си правите заключения за хората извън София,въз основа частен случай.Щото,видиш ли,в София всички са трезвени,работливи,културни,честни и въобще образцови.Хайде,хайде,тези пасти сме ги яли!
21
0
 
11
 
! Отговори
пиянски запои ? преди 11 години
"пиянски запои" а има ли непиянски запои :) трезвени запои :) "умни' журналистчета.
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От Хасково съм, но това ако трябваше да съобщават за всяка една подобна случка, то нямаше да има място за други новини... факт!

Спонсорирани публикации