Търси се кой да подобри Facebook профила на ПРСР

Обществената поръчка е на стойност 50 хил. лв.
Обновена: 11 фев 2013 15:11 | 11 фев 2013 13:13,
39
Търси се кой да подобри Facebook профила на ПРСР
Снимка: Creative Commons

Министерството на земеделието и храните (МЗХ) търси кой да „подобри“ създадените вече страница на Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) във Facebook и профил в социалната мрежа Twitter чрез обявена обществена поръчка на стойност 50 хил. лв. Според условията на публичната покана услугата включва и ежедневното поддържане и обновяване на страниците на ПРСР за срок от една година, стана ясно от проверка на Investor.bg в интернет сайта на Агенцията за обществени поръчки (АОП).

Според описанието на новата обществена поръчка изпълнителят трябва да подобри и доразработи вече създадената страница на ПРСР във Facebook и профил в Twitter. Той трябва да обезпечи поддържането на двете интернет страници на ПРСР в социалните мрежи. Освен това трябва да предложи и осъществи инициативи за двата профила, както и да популяризира събития по програмата.

На бъдещия спечелил поръчката ще му се възложи и нелеката задача да увеличи потребителите в страницата на ПРСР до минимум 7500. В момента броят на "харесващите" страницата на програмата във Facebook е 2 144. В тази връзка спечелилият обществената поръчка трябва да се заеме и с кореспонденцията с „последователите“ на програмата в социалните мрежи.

Изискванията на МЗХ към кандидатите са те да имат поне един подобен договор за последните три години. Оборотът за последните три години (2009 – 2011 година) трябва да бъде не по-малко от 150 хил. лева и той трябва да може да бъде доказан към датата на подаване на оферта и документи за участие в процедурата.

Крайният срок за внасяне на ценовите и технически предложения е 17 часа на 18 февруари (едва 10 дни след официалното обявяване на поръчката в сайта на АОП).

Припомняме, че земеделското министерство не за първи път обявява обществена процедура за избор на външен сътрудник, който да се занимава с развитието на онлайн присъствието на Програмата за развитие на селските райони.

През 2012 г. МЗХ пусна други две публични покани, всяка една с индикативна стойност 100 хил. лв. във връзка с Facebook и Twitter акаунтите на ПРСР. По този начин, за по-малко от една година, ресорното министерство на земеделието е дало старт на общо три обществени поръчки с обща индикативна стойност 250 хил. лв. във връзка със създаването на 2 акаунта на ПРСР в 2 социални мрежи, поддръжането им, съвместно с мониторинг и контрол на развитието им в онлайн средите.

Още новини за България четете в Investor.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен Работата изобщо не е селска, работата си е много градска даже.Някой ще налапа лева!
30
1
 
5
 
! Отговори
хах преди 11 години
Максимум 10 000лв. струва еднa страница с 200 000 фена. Простата сметка говори, че с 50 000лв. трябва да направиш близо едномилионна страница! Иначе казано - министерството търси 1 милион български земеделци с профили във фейсбук! За всички е ясно, че 45 бона просто ще се загубят някъде по трасето :D
29
1
 
6
 
! Отговори
хахах преди 11 години
първия път когато е излязла такава поръчка от министерствата пак ли е имало условия последните 3 години поне един такъв проект да имала фирмата ? защото ако е така никой не е отговарял на условията...или на някой баджанак се даде поръчката,и за да може да му се даде и тази слойиха условието да е работено по такива "проекти" :) аз за 50 000 лв. една година ще им поддържам и профилите в социалните мрежи,и сайта и компютрите в министерството :)
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прави ми впечатление в тази оферта че се дава шанс само на големи фирми, а малките който могат да свършат работата се натискат от всякъде. Ето и с този търг. До кога ще се правят търгове с условия на които отговарят само нашите фирми. Това са начините за кражба които са узаконени и трябва да бъдат преследвани от закона.
27
2
 
1
 
! Отговори
venko преди 11 години
тоя па не си е изрязал ноктите
26
2
 
10
 
! Отговори
lokster преди 11 години
"Поддръжка" на facebook и twitter страница за 50 000лв?! Че това може да го прави точно един човек за по няколко часа на ден. Колкото до привличането на последователи - не е ли най-добре да привличат последоватевли чрез публикуване на полезна информация, вместо чрез разни некоректни (но широко ползвани в Интернет) рекламни трикове?Какъв е смисъла да имаш 7500 последователи, ако 2/3 от тях са неактивни и просто са щракнали я на покана, я на някаква връзка без да се замислят...Грешни пари са отвсякъде това..."Харесват" ми и изискванията към изпълнителя... какво значение има какъв оборот
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дайте поръчката на някое дете.също като логото наКенефистана!
24
3
 
1
 
! Отговори
До 30 преди 11 години
Така е, нямам 150к оборот. Не съм гробар ;)
23
1
 
1
 
! Отговори
рг преди 11 години
Изискванията на МЗХ към кандидатите са те да имат поне един подобен договор за последните три години. Оборотът за последните три години (2009 2011 година) трябва да бъде не по-малко от 150 хил. лева и той трябва да може да бъде доказан към датата на подаване на оферта и документи за участие в процедурата.
22
1
 
3
 
! Отговори
Пичагата преди 11 години
Аз предлагам със тази "отговорна дейност" да кандидатстват и да се нагърбят нашите "добри приятели" от ЧЕЗ и ЕОН!!!!! :) Само дето "услуга" която по принцип, да кажем, излиза 50 хиляди лева.... при тях ще излезе малко по скъпичко... примерно към 500 хиляди лева! Но какво от това ?!?! Нали важното е да има балами и балъци,които да плащат ли плащат.....
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Супер проектче, сладка работа за 50 бона бадева.Айде форумистите марш да се гърчите и да бачкате за по 400 кинта месечно!Кво само плюете от тоя форум.Ако не ви изнася никой не ви е вързал да стоите в Бг.Егати наглеците,немат два лева да си платат тока иначе знаят да плюят.
20
1
 
18
 
! Отговори
Черен Петър преди 11 години
Дори да си вундеркинд, най- добрия сред най- добрите, условията са така формулирани и спуснати с парашут, че отново пак ще спечели вече нашият човек. С подобен договор за последните 3 години. После се питаме, що смърди мирише на ***.
19
1
 
2
 
! Отговори
Черен Петър преди 11 години
Дори да си вундеркинд, най- добрия сред най- добрите, условията са така формулирани и спуснати с парашут, че отново пак ще спечели вече нашият човек. С подобен договор за последните 3 години. После се питаме, що смърди мирише на ***.
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Честито на печелившата Калинка без образование но по генетична линия наподобяваща Бил Гейтс!А на останалите честито нови и още по-високи сметки за ток,парно,бензин и храни!Иначе откъде ще дойдат парите да се плаща на Калинките и техните проекти в Абсурдистан?И за нещастниците емигрирали "да мият чинии",абе как миейки чинии,"мизерници нещастни" оцелявате в лошия Запад и си плащате 2 пъти по-скъп ток,па тука у назе с вишо,дето се борим срещу системата,не моем да си плащаме сметките за тока?
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мдаааа...безумията край нямат...
16
1
 
8
 
! Отговори
Калинки хвърчат преди 11 години
Калинките грабят, те затова са във властта. 50 000 за мижава страница в котилото Фейсбук. В същото време Биби Бой мучи, че няма пари за българските деца !НАГЛОСТ !
15
1
 
16
 
! Отговори
Jik преди 11 години
ПАРИ ЗА ОНКОБОЛНИ НЯМА, ВИЕ ЩЕ МИ ДАВАТЕ 50 000 ЗА *** ЩАЗИ БУК СТРАНИЦА!??? СМЪРТ ЗА ВАС!
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боже, боже... 50к за фейсбук страница...Аз за 5к ще им направя фреймуърк и сайт.
13
1
 
30
 
! Отговори
ined преди 11 години
Що не вземат да спестят тея 50000 от бюджета като просто изтрият ш*бания профил
12
1
 
3
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
Черен Петър , това на кратко се казва " КАЛИНКА " ! :)))))

Спонсорирани публикации