Данчо Йовчев влезе в служебния кабинет, става зам. на Стойчев

"Ще работим в името на спорта", обеща легендарният ни гимнастик
Обновена: 15 мар 2013 14:39 | 15 мар 2013 12:46,
101
Данчо Йовчев влезе в служебния кабинет, става зам. на Стойчев
Йордан Йовчев при представянето си като зам.-министър. Снимка: Булфото

Легендарният ни гимнастик Йордан Йовчев е новият заместник-министър на спорта. Tова стана ясно, след като служебният министър на физическото възпитание и спорта Петър Стойчев представи екипа, с който ще работи.

Досегашният заместник министър при Свилен Нейков – Иван Ценов, остава на поста си. Ваня Караганева ще е началник на кабинета на министъра.

„Отборът е добър, ще работим в името на спорта. И за положителните емоции от него. Ще се борим за по-хубави неща", каза при представянето Йордан Йовчев, който скоро прекрати официално състезателната си кариера.

Петър Стойчев каза пред медиите, че е важно елитните ни спортисти да продължат да защитават честта на България на големи спортни форуми. Ще се обърнем към масовия и детско-юношеския спорт, обеща той.

След няколко месеца ще имате възможността да ни оцените, убеден е Стойчев.

На 12 март прекратих всички мои членства в спортни организации, напуснах работа, отказах се от всички управителни съвети, в които участвах. Вече не съм активен състезател, не съм служител на МВР, не съм председател на плувен клуб Левски, напуснах всичко, допълни плувецът, който стана министър.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
18
 
! Отговори
истината преди 11 години
ТАКА И НЕ СЕ НАУЧИ ТОЗИ НАРОД, ЧЕ ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ НЕ СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО С КАДЪРНИ И КВАЛИФИЦИРАНИ ТАКИВА. РЪКОВОДНИТЕ ПОСТОВЕ В ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ НЕ ОТ МЕДИИНИ ГУРУТА, А ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, МЕНИДЖЪРИ С БОГАТ УПРАВЛЕНСКИ ОПИТ. КОГАТО В БЪЛГАРИЯ ХОРАТА РАБОТЯТ ТОВА КОЕТО СА УЧИЛИ, ТОГАВА МОЖЕ И НЕЩО ДА СЕ ОПРАВИ
39
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всяка жаба трябва да си знае гъола.Йовчев и Стойчев са добри спортисти.Толкова.
38
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
къде без Стоичков
37
4
 
15
 
! Отговори
До 41 преди 11 години
Тъпо изказване.:) Това, че са гениални спортисти не означава, че ще бъдат гениални министри. Както и не от всеки гениален политик би могло да стане гениален спортист. Защото по твоята логика може да назначат Йовчев за главен хирург в някоя болница и да очакваш и там да се справи !:))))) Бе ще ти го кажа простичко като за теб : За всеки гьол си трябват специфични жаби! Специфични знания и умения! С бабаитлък и куха тиква само при ГЕРБ ставаше.
36
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката Хобит-Задругата..... :D
35
9
 
11
 
! Отговори
22 преди 11 години
Eбати хейтърите има тука.Вие никога няма да постигнете и 0,00001% от това което са постигнали тези двамата.Само плюене и злоба,вие заслужавате единствено северно корейска "демокрация"
34
13
 
12
 
! Отговори
il_cho преди 11 години
Йордан Йовчев е от ГЕРБ, какъв човек от народа ? Затова ли бенефисът му беше в зала Арена Армеец (бойкова зала) ? Щом има един член на партия гроб, значи има и още!Много слабо правителство се очертава да бъде... гарантирано от герберския ни президент, който е една марионетка и нищо повече! Сигурен съм, че кабинетът е избран лично от борисофф
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо изобщо ни е това служебно спортно министерство?Спокойно можеха да се затворят временно някои подобни министерства, а други да се слеят, ама не, дай да назначаваме и да харчим пари.Иначе Йовчев е голям спортист.
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДАНО ГОСПОД ПРОСТИ НА ГРЕШНИТЕ И ПОМОГНЕ НА ДОБЛЕСТНИТЕ !
31
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тези хора от 5-6 годишна възраст с насочили всичките си усилия да станат бързи, силни, гъвкави и т.н. това да станат умни им е било последен приоритет
30
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МИШО ШАМАРА СЕ ГАВРИ С БУДА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДАlivenews.bg/Misho-SHamara--Boyke--tsiganite-te-chakat-v-zatvora-%28VIDEO%29-47969
29
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като чета половината коментари се убеждавам за сетен път че си заслужаваме съдбата.Ние сме мрънкащи и мързеливи пияници.Държавите и хората на които завиждаме са с друго мислене.За това и са там където са.
28
11
 
4
 
! Отговори
Ха ха ха преди 11 години
Двама леваци!
27
4
 
13
 
! Отговори
Родопите преди 11 години
Тия двамата ми допадат изключително, и двамата са мъже, борбени, силни и издръжливи и се надявам поне един от двамата да стигне далече в политическата кариера, защото на страната ни трябват хора с характер, доказан професионализъм. Имам резерви само по отношение на интелектуалния им аспект, но и там могат да наваксат с хъс и старание. И един съвет да не се превърнат в кукли в ръцете на политици популисти
26
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"ДругарЕ, поне си спестете плювните по тези ВЕЛИКИ българи, прославили милата ни Родина по целия свят!!!"Ти разсъждаваш като другар. Точно другарите мислят, че ако човек се прослави в една област, то е дялан камък и става за всичко. Че защо не направят Христо Стоичков министър? Световно известен футболист е, гениален направо - във всичко останало си е обикновен, нагъл, *** и ***. Да си министър се искат други качества, които не се формират на висилката или в басейна.
25
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП СА ОГОРЧЕНИ, ЗАТОВА ВИЯТ НА УМРЯЛО СРЕЩУ ВСЕКИ И ВСИЧКО!
24
0
 
9
 
! Отговори
До 7-мия преди 11 години
До ХА-ХА-ХА ... !!! Съгласи се с едно че от седене си хванал хемороиди и едвали и 60 метра през живота си пробягал . Тези спортисти са в малко популярни у нас спортове и за това не са толкова популярни . Другото което ще ти кажа че за разлика от големите страни като Русия , Германия Англия имам в предвид с население над 30 мил . население има много по-голяма възможност за селекция ! У нас младежите са 50% плужаци като теб останалите се друсат или си червят устата и си лакират ноктите като теб
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Христо Стоичков - президент, президент
22
2
 
9
 
! Отговори
другарин преди 11 години
ДругарЕ друго е "генерал" Весела Лечева, съпруга на онзи мошеник, който скриха, да е начело на министерството, или онзи сладкар без диплома за ВИСШЕ образование, който спорт е гледал само по телевизията, нали?!?!?!?!?!?!!??!?!
21
6
 
5
 
! Отговори
ddt преди 11 години
Данчо,защо е седнал,да не е контузен?

Спонсорирани публикации