Ердоган против осиновяване на турски деца от хомосексуални в Холандия

Хомосексуалността противоречи на културата на исляма
Обновена: 22 мар 2013 14:45 | 22 мар 2013 08:01, Елка Василева
19
Ердоган против осиновяване на турски деца от хомосексуални в Холандия
Реджеп Таип Ердоган. Снимка: Reuters

Турският премиер Реджеп Таип Ердоган критикува по време на посещение в Холандия осиновяването на турски деца от хомосексуални двойки, съобщи електронното издание "Хюриет дейли нюз".

Хомосексуалността, която се определя с етикета "сексуален избор", противоречи на културата на исляма, заяви Ердоган по време на визитата си вчера. Изявлението на премиера е свързано със случая на деветгодишния Юнус, който бил осиновен като бебе от двойка лесбийки в Холандия.

"Ние трябва да предадем Юнус в сигурни ръце. Ако кажем, че "едно шестмесечно бебе не може да вземе такова решение, затова съдиите са тези, които решават", това може да ни доведе до голяма грешка", заяви Ердоган на съвместна пресконференция с холандския си колега Марк Рюте.

Деветгодишното турско момченце Юнус, който е холандски гражданин, бил осиновен от живееща в Хага двойка, когато бил бебе, но биологичната му майка заяви пред холандска телевизия, че иска да си го върне.

Ердоган призова също неправителствените организации да се намесят за решаването на проблема.

От своя страна Рюте заяви, че този въпрос е вътрешен проблем на Холандия и че е против това той да се обсъжда на министерско ниво.

Турция започна кампания за връщането на деца на турски имигрантски семейства, живеещи в Европа, които са били осиновени от чужденци. Анкара заяви, че е по-добре те да бъдат настанени в семейства, в които културната им идентичност може да бъде съхранена, посочва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 12Онзи *** е пресолил манджата и му сложих /-/. Ти не си по-добре, на теб бих сложил....а сети се от статията какво, нещастен ***!
14
2
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 11 години
Ето една от достойните постипки на истински държавник, за разлика от нашите ***.
13
0
 
7
 
! Отговори
Хитрец е тоя преди 11 години
Как хитро си прави ПР :)
12
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Хетеро- чистката трябва да се прави за българи по света ,защото са вредни бацили.
11
14
 
0
 
! Отговори
б, сидерод преди 11 години
Ердоган под ятаган ,нека първо да обясни за масовите обиждания на полусънародни по турската граница по време на възродителният процес и после да ни убеждава , 4е хомосекса е сре6ту религията !
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
A BALGARSKIQ PREMIER NE6TO DA PRAVI SLU4AYNO ZA BALGARITE V 4UJBINA ???!!!
9
22
 
13
 
! Отговори
Хетеро преди 11 години
Ердоган не е много прав по отношение на хомосексуалните!Те, турците са известни с мераците си към бисексуалността! Виж,че трябва такива сирачета и изоставени деца на мюсюлмани в Европа да се връщат в Турция и там да се осиновявят-тук е прав!Чистка и трябва на Европа от турци, араби, *** и други ***! *** - на острови в океана..първо да се упражняват в общественополезен труд!Хомосексуалните са первезници/извратеняци и следва да се наказват строго!
8
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не го обичам, но е прав.Хол. власти вземат децата насила и ги дават на хомо-двойки, които ги малтретират. Такива трябва да ги кастрират!
7
8
 
5
 
! Отговори
? преди 11 години
Е защо биолигичната майка го е дала , и след това е чакала детето да порастне , да стане на 10 г. И тогава да се показва по телевизията ? Защо не го е взела на 2 ? - щото трябва да е до него ! На 10 г е друго .
6
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нищо им няма на ученията, но след като станат религия тръгват проблемите ОТ ИЗОПАЧАВАНИЯ И НАГЛАСЯВАНИЯ НА ПОСТУЛАТИТЕ. Точната дума е употребена тук КУЛТУРАТА. Спремо културата на народите - следване на най-присъщото им учение, но религията не е избор поне на това ниво което е в момента
5
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ердоган е прав и прекрасно мотивира позицията си. Нашите просто трябва да я препишат като сменят имената.
4
3
 
37
 
! Отговори
х преди 11 години
Как можа Господ да даде на читаците Ердоган, а на нас разни криминали?С какво съгрешихме?
3
22
 
8
 
! Отговори
Гюлхан преди 11 години
че какво се оплакват турчулята?те редовно се опитват да забременят мъж в Турция и все неуспешно
2
7
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хомосексуалността противоречи на ВСЯКА култура!!!
1
3
 
52
 
! Отговори
Пеци До брадваро преди 11 години
Ердоган е прав. В Исляма има доста правилни неща като това в случая. Но неправилна е омразата към "неправоверните" защото такива няма; разни хора разни обичаи. Един китаец не е длъжен да знае за Мохамед нито един арабин за Буда и ѝисус. Но предавайки бебе на еднополови двойки го завираш в такава среда и вероятно ще обърне резбата.

Спонсорирани публикации