Бербатов блести с два гола за драматична победа на Фулъм

Котиджърс надвиха КПР с 3:2, но трепериха до края
Обновена: 2 апр 2013 14:44 | 2 апр 2013 00:19, Красимир Ангелов
33
Бербатов блести с два гола за драматична победа на Фулъм
Снимка: Reuters

Димитър Бербатов отново блесна за Фулъм, след като вкара два гола и бе в основата на триумфа с 3:2 над Куинс Парк Рейнджърс в мач от английската Висша лига.

Мачът бе изключително интересен и драматичен, след като Котиджърс поведоха с 3 гола, но в края трябваше да треперят, а и освен това завършиха сблъсъка с човек по-малко.

Все пак Фулъм вече има 39 точки и е на 10-о място, далеч от опасната зона. Куинс Парк пък остава с 23 на 19-а позиция и с минимални шансове за оцеляване, особено ако не подобри играта си в защита.

Как се разви мачът четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Димитър Бербатовфулъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Винаги има повече от едно мнение за дадено нещо за за даден човек колкото хора толкова и мнения. Трудно ми е да разбера защо трябва да се плюе по човек който дори и неиграещ за националния ни отбор слави името на България зад граница. За конкретния мач играха добре през първото полувреме и си отбелязаха и попаденията. През второто бяха 'заспали'. А за Бербатов - само браво за това което прави! Имаме много таланти но трябва и да се развият иначе си остават само вечните надежди(на о 28-30 год.).
22
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Неграмотниците не са ли наясно, че понятието "слаб" отбор във Висшата лига не съществува!Там всички отбори са силни, дори последните! А след като Бербатов е "слаб", то къде са другите "силни" български нападатели, като напр. Божинов, Попето, Домо, Спас, Макриев, Рангелов, Мицански и т.н.? Защо не са в английската Висша лига и не вкарват на такива "слабаци", като КПР?!
21
0
 
26
 
! Отговори
Huko 5 преди 11 години
Появи ли се статия за Бербатов, все едни и същи мишки излизат от дупките си, за да погавкат малко. Защото виждате ли, бил вкарвал само на "малките" отбори. Първо - нека някой от "куците" ви коне вкара на някой от тия отбори, после се самозалъгвайте. На Самсунспор, Газиантеп и какви ли още не, даже Йовов ще вкара! Второ - защо се бяхте покрили, като Бербатов вкара 2 на Арсенал, на Тотнъм? И те ли са "малки" отбори?
20
1
 
21
 
! Отговори
н1 преди 11 години
Хайде критици сега си изяще ноктите,Берба за пореден път показа,че е най добрия ни футболист,вече има скромните 13 гола,а вие си ланкайте тука за селските Левски И ЦСка който на лято ще бъдат размазани от сръбски и македонски отборчета,който ще дойдат с автобус до българия,затова и държавата ни е на тоя хал,заради такива заблудени недоразумения,който живеят с това което им напишат журналистите,който са фенове на бОЙко ,левски и цеца....Митак ти си единсвения заради който още споменават България....
19
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако играе срещу Видима Раковски, може да вкара цели три дузпи.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В българския футбол е имало и ще има добри играчи.Спрягат се имената обаче само на няколко от тях.Според мен те не са по-велики, а просто пиарът им е бил по-добър,имали са по -добри мениджъри,говорели са повече по медиите,имали са късмет.
17
0
 
16
 
! Отговори
Виктор преди 11 години
До *** и Муспи , вие сте най-простите хора на планетата , Бербо където и да играе показва класа
16
0
 
19
 
! Отговори
ДО Алов преди 11 години
Какъв болен мозък трябва да си за да направиш такъв коментар. Да пожелаеш химиотерапия на друг човек, независимо дали ти е приятен или не, е меко казано идиотизъм. *** по този начин искаш да кажеш, че Стенли се е направил на интересен?????????????????
15
0
 
17
 
! Отговори
fen преди 11 години
До szТези глупости със слабите отбори ги разправяй на някой друг. Във Фулъм а и по-рано Бербатов е вкарвал на всеки независимо от нивото в ПЛ. Само да те попитам ти гледа ли последния мач с Тотнъм ? Като гост !!! И кой вкара ? Е аман от НЕГРАМОТНИ и ЛЪЖЦИ !
14
2
 
44
 
! Отговори
:))) преди 11 години
Oнова овладяване във въздуха след онзи дълак пас и прескачането на противниковия играч - миг на гениалност. На пръсти на едната ми ръка се броят футболисти, които могат да направят такова нещо...Това е футбола, той не е борба, бокс или лека атлетика...Гледам го заради красотата в него, аман от житни бегачи, Бербатов придава съдържание на тази игра...:)))
13
5
 
4
 
! Отговори
love6kiq преди 11 години
До муспи i bez da go kazvame cjl svjt znae 4e stoi4kov e nomer edno
12
2
 
9
 
! Отговори
love6kiq преди 11 години
До *** i az ne obi4am berbatov zaradi otkaza ot nacionalniq otbor no 4ak da mu pojelaj takova ne6to e dosta ne 4ove6ki neka e jivo i zdravo mom4eto
11
0
 
20
 
! Отговори
redordead преди 11 години
росене, колективен е, но едно е зад теб да играят да кажем шави и иниеста, а свъсем друго е зад теб да са гаджев и разни други - в по-слаб отбор е по-трудно в повечето случаи да се направи силна голова серия...
10
14
 
30
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Бербатов е велик, както и Стоичков, както и всички от ЦСКА! Мястото му е в националния!ЦСКА= България!ФАКТ!!!
9
1
 
30
 
! Отговори
rossen.kulov преди 11 години
не забравяйте ,че това е колективен спорт и независи само от един играч. Неможе другите да немогат да играят а бербо сам да ниже голове... Просто не става така.
8
0
 
27
 
! Отговори
Петьо преди 11 години
Берба много добър! Само дето няма желание да рита в националния...
7
54
 
5
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Бербатов не може да е голям играч щом е излязъл от ЦЕСЕКА. Тогава да кажеме че и Стоичков е голям!
6
87
 
2
 
! Отговори
Алов преди 11 години
На него няма ли скоро да му правим химиотерапия да не се прави на важен?
5
6
 
45
 
! Отговори
sz преди 11 години
Берба е голям. Като всички хора си има и слабости. А именно, че блести най вече срещу слаби отбори. Това че бави играта е спорно дали е добре или зле, но по скоро е недостатък. Иначе скоро няма да се роди друг, които толкова елагантно да пипа топката. Имаше потенциал да е по-добър от Меси, но някак не се получиха нещата. Само той си знае защо.
4
56
 
10
 
! Отговори
do 3 преди 11 години
Колко трябва да си пристрастен че да кажеш на един гол от дузпа изпълнен по традиционен начин с шут в ъгъла красив. Красив гол от дузпа е на Пирло примерно, който копва топката и тя въртейки се влиза в мрежата без сила. Иначе Бербатов к'во да го коментираме....срещу средняци прави голове. Далеч е от формата където в Манчестър правеше големи мачове и на Ливършул даже вкара хеттрик.

Спонсорирани публикации