Майкъла: В Левски са нагли, нахални и комплексирани

Сините са подкрепяни от съдиите, това е очебийно, заяви шефът на ЦСКА
Обновена: 23 апр 2013 15:05 | 23 апр 2013 12:03, Георги Пешев
26
Майкъла: В Левски са нагли, нахални и комплексирани
Майкъла направи култово изказване. Снимка: Булфото

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла направи култово изказване преди вечното дерби с Левски в събота. Срещата е от 16.00 часа на  стадион "Васил Левски".

Майкъла заяви, че "сините" никога не са имали толкова голяма съдийска подкрепа и няма да се учуди, ако ЦСКА бъде порязан на предстоящото дерби.

"ЦСКА ще се бори срещу най-наглия Левски в историята. Не говоря, че само Левски е подпиран, но тази година е очебийно просто. В 4-5 мача напоследък се вижда сериозна съдийска подкрепа".

"В Ловеч бе адски нахално. И не случайно гонят съдиите един от един. Предишните години не бе така. Не съм притеснен за дербито, вече няма какво да ме изненада", заяви за "7 дни спорт" Илиев и продължи:

"Ама то такова нагло свирене за Левски никога не е било. То не бяха дузпи, не бяха червени картони - страшно нещо. Надявам се да е останал поне един съдия с достойнство и морал, и да го изсвири този мач. И не както трябва, а както може".

"Без да е натискан, без да е изкушаван. Но няма да се учудя, ако ни порежат и загубим от Левски заради съдийска грешка. Няма да сме първият отбор, няма и да сме последният", допълни още Илиев.

"Питайте Литекс. Ако пак стане, на "Герена" направо да им дават каквото искат. Тази година се избива някакъв комплекс, че Левски трябва да е шампион. Е, щом трябва, да стават", добави Майкъла.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
13
 
12
 
! Отговори
Да. преди 10 години
Майкълът е прав - Подуене от 23 години купува съдии, сателити и цели първенства. Може би трябва да се приложат драстични мерки и тоя престъпен отбор да бъде направо разформирован.
1
12
 
4
 
! Отговори
NAPOLEON преди 10 години
UBII VSI4KI LEVSKARI S PO DOBRA IGRA.NEKA C.S.K.A POKAJE HUS,SKOITO IGRAE6E STOI4KOV V C.S.K.A I BARSA.NAPRED 4ERVENI .DOKAJETE KOLKO STE VELIKI I PO DOBRI OT LEVSKI.

Спонсорирани публикации