Майкъла: В Левски са нагли, нахални и комплексирани

Сините са подкрепяни от съдиите, това е очебийно, заяви шефът на ЦСКА
Обновена: 23 апр 2013 15:05 | 23 апр 2013 12:03, Георги Пешев
26
Майкъла: В Левски са нагли, нахални и комплексирани
Майкъла направи култово изказване. Снимка: Булфото

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла направи култово изказване преди вечното дерби с Левски в събота. Срещата е от 16.00 часа на  стадион "Васил Левски".

Майкъла заяви, че "сините" никога не са имали толкова голяма съдийска подкрепа и няма да се учуди, ако ЦСКА бъде порязан на предстоящото дерби.

"ЦСКА ще се бори срещу най-наглия Левски в историята. Не говоря, че само Левски е подпиран, но тази година е очебийно просто. В 4-5 мача напоследък се вижда сериозна съдийска подкрепа".

"В Ловеч бе адски нахално. И не случайно гонят съдиите един от един. Предишните години не бе така. Не съм притеснен за дербито, вече няма какво да ме изненада", заяви за "7 дни спорт" Илиев и продължи:

"Ама то такова нагло свирене за Левски никога не е било. То не бяха дузпи, не бяха червени картони - страшно нещо. Надявам се да е останал поне един съдия с достойнство и морал, и да го изсвири този мач. И не както трябва, а както може".

"Без да е натискан, без да е изкушаван. Но няма да се учудя, ако ни порежат и загубим от Левски заради съдийска грешка. Няма да сме първият отбор, няма и да сме последният", допълни още Илиев.

"Питайте Литекс. Ако пак стане, на "Герена" направо да им дават каквото искат. Тази година се избива някакъв комплекс, че Левски трябва да е шампион. Е, щом трябва, да стават", добави Майкъла.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Сен Жуст преди 10 години
До Богомил Трайков-Защо не приемате истината неандерталецо син. Защото не ти отърва, защото цяла България пропищя от наглостта и простотиите ви, защото никога не сте били нормален отбор, играещ нормални мачове.Комунистите до такава степен ви разглезиха, че накрая се превърнахте в долнопробна и извратена пасмина, мразена от цяла България.
21
0
 
1
 
! Отговори
скитника евреин преди 10 години
Газпром ще си строшат краката да тичат да стават спонсори на левски след тези изцепки , още повече , че генералният им директор Милер е евреин. С право са ви кръстили ***. Още в неделя в руски информационен сайт се появи клип с изцепките. Да ви е честит новия спонсор. Призовавам всички привърженици на ЦСКА да изпратят клипове или снимки от левскарските простотии до руски информационни сайтове със съответните коментари, Тъпотата и простотията не трябва да са безнаказани.
20
1
 
1
 
! Отговори
муспи преди 10 години
На Левски ръководството се назначава от тази власт дето от 1944г. ни убива. Този шкембелия с мустаците е тяхно ченге в Левски. До '89 тя назначаваше сладурчето си ЦСКА за шампион без всякакви покупки и далавери, днес времената са по лукави и е нужен мустакатия шкембелия. България това е Левски, Левски това е България, - ЦСКА е еврейското присъствие в България от 69 години!
19
3
 
1
 
! Отговори
Богомил Трайков преди 10 години
Простака се вижда отдалече. Нищо повече от нивото на обикновения червен ОРАНГУТАН. Нормално. Браво маймунче, след тебе само потоп. Тройчо каза някой малки истини за тебе. И не само той е прав.
18
0
 
3
 
! Отговори
ай, канари преди 10 години
До АнонименВасил Левски на латиница ли е писал?
17
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Poduene Utd. The Blue Power! Podueneville, the best Village in The World!
16
3
 
6
 
! Отговори
ай, канари преди 10 години
Този скапан селски подуенски отбор трябва да се забрани със закон
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
някой знае ли какво точно работи той Майкъла в ЦСКА?
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В Подуене са нагли, нахални и комплексирани..........................................................................................Престанете да използвате името на Апостола!
13
5
 
8
 
! Отговори
А.Николов преди 10 години
Какво ревете бе чорбари гадни: 45 години само да минехте центъра и ви даваха дузпа, а сега че не свирили срещу Левски две дузпи оревахте света!
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига глупости, майкъле!Подуяне са толкова слаби, че ако ЦСКА в момента е поне на средно европейско ниво би трябвало да им забие 5 гола без проблем, та ако ще и един гол от измислена дузпа да вкарат и един от засада - резултата да е 2:5 за ЦСКА! Да, ама не, защото ЦСКА са същите слабаци! Затова нямам никакво намарание дори да гледам мача, защото съм отвратен! На всички в БГ футбол само далавери са ви в главите и затова затъва все повече в блатото!
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха, верно ли ве са играли с лакирани нокти "госпожиците" хахаха?! Че са публиката им е наркоманска е видимо, ама ако са и гейове изпердашени направо това кърти, хахаха, яко яко. Баба Цола ги е покровителствувала дълго време под крилото на МВР. На гейчета мязат даммм
10
2
 
4
 
! Отговори
П.С.Ц преди 10 години
Стойчо за директивата: "Това беше стратегия от моя страна, игра на думи. Мое хрумване. По този начин исках да изведа нашия любим отбор там, където му е мястото. За жалост, не успях. Доколко е била успешна тази стратегия, всеки може да прецени''
9
7
 
5
 
! Отговори
Милиционер преди 10 години
Браво Майкъл, браво! То е очебийно. Както е и очебийно, че ЦСКА = 31 = колкото имат 3-те Лъта Лафски + Литекс + Лудогорец. Милиционери си бяха и такива си останаха. Комплексирани милиционери.
8
2
 
7
 
! Отговори
фен преди 10 години
Тозо номер е стар.Снего минаваше Стойчо,сега пък този.Като ни свирят "наши"рефери,викайте си от чувбина,а?Какъв ви е проблемът?
7
2
 
9
 
! Отговори
levski преди 10 години
аве тоз гл*пак майкъла няма да млъкни ве левскарите ще ги разсипят в събота
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Да.А преди 23 г. кой беше престъпния отбор? - май тоя дето не купуваше мачове, а направо му ги подаряваха!
5
5
 
12
 
! Отговори
,,PIPO,, преди 10 години
,,CSKA,, DOSEGA TRQBVASHE DA BADE ZAKRIT ,KATO CLUB !
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Lele nqma tolkova glupav chovek kato tozi...
3
3
 
17
 
! Отговори
кк преди 10 години
Кой е пък тоя?

Спонсорирани публикации