Раул се връща в Мадрид, за да вдъхнови Реал

Легендата иска разрешение от Ал Сад, за да присъства на двубоя с Борусия
Обновена: 29 апр 2013 14:49 | 29 апр 2013 12:25, Георги Пешев
1
Раул се връща в Мадрид, за да вдъхнови Реал
Раул ще се завърне в Мадрид утре вечер. Снимка: Ройтерс

Най-добрият реализатор в историята на Реал Мадрид Раул Гонсалес също иска да помогне на бившия си тим да постигне исторически обрат в битката с Борусия Дортмунд и да се класира за финала в Шампионската лига.

Испанският тим има да наваксва пасив от 1:4 след първия мач, но футболисти и фенове са оптимисти, че това може за бъде постигнато и триумф с 3:0 ще осигури пътувано до “Уембли”.

Вестник “АС” съобщава, че легендарният нападател е помолил ръководството на настоящия си клуб Ал Сад за му разреши да присъства утре вечер на мача на “Сантяго Бернабеу” и по този начин да окаже морална подкрепа на столичани.

Засега той все още не е получил отговор, но се надява, че той ще бъде положителен и ще може да се върне в родината си. Най-вероятно футболистът ще пристигне в Мадрид утре по обед, а още на следващата сутрин ще лети обратно за Катар.

Раул, който остава един от най-обичаните футболисти от феновете на Реал и наскоро изигра своя мач №1000 в кариерата си. Той се надява, че ще присъства на една от най-забележителните победи в историята на Реал.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: реал мадридРаул
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
0
 
! Отговори
gost преди 10 години
тои да не сие помислил 4ее меси аман от такива вдахновители iили бензема кака роналдо

Спонсорирани публикации