Предложения на месеца

Какви хитове на комерсиалната сцена ни донесе юни
8 юли 2013 10:56,
0
Предложения на месеца
Kanye West. Снимка: Reuters

Тази година изглежда относително спокойна на комерсиалната сцена, като до момента е трудно да определим един ясен фаворит или първенец сред постоянните нови предложения. И докато в много случаи това би било лоша новина, то сред поп парчетата изглежда някакси доста по-приемливо да нямаме доминиращи парчета или нов албум от Риана или Лейди Гага, защото комерсиалните телевизии и радиа с постоянното им въртене бързо превръщат всеки нов по-популярен хит в нещо нетърпимо още на втората седмица. Затова пък през през последните два месеца се появиха няколко страхотни скрити фаворита, за които се надяваме така и да не бъдат предлагани на широката публика до омръзване.

Започваме със супер квартета Рудиментал. Британците правят фурор в последните месеци, след като изкараха едно от най-приятните парчета на 2012 с дебютното им Feel The Love, а от началото на годината пленяват с хитовото си Waiting All Night, което ви представяме тук, а и очакваме да се върти стабилно през това лято. Новите звезди обаче нямат спирка и в последните дни изкараха ново парче, което ще излезе официално в началото на август и най-вероятно също ще пожъне подобни успехи – Right Here.

Подобна е историята и на дуото Macklemore & Ryan Lewis. С дебютното си Thrift Shop те станаха едни от най-дискутираните музиканти на 2013, а сега изглежда ще повторят успеха и с второто си парче Can`t Hold Us, в което умело се включва Ray Dalton. Този път дуото ни доставя доста по-сериозно парче от веселяшкото им Thrift Shop и доказва, че и занапред ще чуваме доста често техните имена.

Като за край нямаше как да оставим друг освен г-н Kanye West. През последните години той се превърна в такава митична фигура, че всяко негово творение веднага бива обожествявано още преди да се появи. Когато става въпрос за цял нов албум, това определено е събитие за музикалната сцена. Подробен анализ на шестия му студиен албум – Yeezus, очаквайте в следващите дни, а сега ви оставяме да се наслаждавате на едно от най-приятните парчета в него – Blood On The Leaves.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации