Пиян младеж сви ГАЗ-ка, арестуваха го след 10 минути

18-годишният подкарал камиона по улиците на Костинброд
Обновена: 6 авг 2013 14:26 | 6 авг 2013 13:11, Красимир Ангелов
8
Пиян младеж сви ГАЗ-ка, арестуваха го след 10 минути
Снимка: Булфото, архив

Младеж на 18 години е арестуван 10 минути след кражбата на товарен автомобил в Костинброд, съобщават от Областната дирекция на МВР-София.

Мъжът е задържан в кв. "Световрачене" във видимо нетрезво състояние, допълват от полицията.

Тази нощ минути след полунощ собственик на склад за дърва в Костинброд алармирал в полицията за противозаконно отнемане от обекта на товарен автомобил "ГАЗ 53". Камионът веднага бил обявен за общодържавно издирване.

Десет минути по-късно в районното управление на полицията в Костинброд е получено съобщение от столичното Второ Районно управление „Полиция”, че издирваният автомобил е спрян от техни служители в района на кв. "Световрачене".

18-годишният А.Н., който го управлявал във видимо нетрезво състояние, признал пред полицаите за извършеното от него престъпление. Младият мъж е задържан във Второ Районно управление "Полиция"-СДВР за срок до 24 часа.

По случая е образувана преписка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Костинбродпиян водач
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
7
 
5
 
! Отговори
DO 3 преди 10 години
Какъв МЪЖ ве ! Виждал съм сервитьор на 40 години - това мъж ли е ?Според закона ? Я се огледай къде живееш - къде видя закон ? Докато един мъж не си вади хляба сам , не се отдели от родителите си - има собствен дом , кола и успее да си покрие данъците , таксите и прочие , да успее да задели някой лев за да закара жената на море и да я поглези - никакъв мъж не е
4
0
 
6
 
! Отговори
t-rock преди 10 години
*ати харпуна...
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ПЕТЪРСъгласно нащо законодателство 18г.=пълнолетие=мъж, така, че си носи отговорността с цялата строгост на закона. А за теб може и момченце да е но...
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АААААААААААААААААА ПИЯ И КАРААААААААММ!ПИЯН СЪМ ПО-ДОБЪР ШОФЕР!
1
3
 
19
 
! Отговори
ПЕТЪР преди 10 години
"МЪЖЪТ" .... Толкова *** журналисти имаме, че не ми се четат статиите вече ... МЪЖЪТ -- ТА той е на 18 ( момчет младеж )

Спонсорирани публикации