Няма драма! Лудогорец ще играе на националния стадион

Министър Мариана Георгиева успокои феновете на футбола
Обновена: 8 авг 2013 14:29 | 8 авг 2013 12:43, Красимир Ангелов
136
Няма драма! Лудогорец ще играе на националния стадион
Лудогорец ще домакинства на Националния стадион в плейофа за влизане в групите на ШЛ. Снимка: Булфото

"Няма никаква драма по повод домакинството на "Лудогорец" в плейофите за Шампионската лига. То ще бъде на Националния стадион "Васил Левски", увери министърът на младежта и спорта проф. Мариана Георгиева.

"Веднага след като разбрах за този казус, разпоредих да се направи всичко възможно датата за домакинството на нашия шампион да бъде запазена само за футболната среща. Националният стадион е единственото спортно съоръжение, лицензирано от УЕФА за футболни турнири, затова на него ще се играе футбол“, категорична бе Георгиева по повод драмата с домакинството на българския шампион в плейофа за влизане в групите на Шампионската лига.

Както е известно, реваншът е само 2 дни преди концерта на Роджър Уотърс в София, който ще се състои също на националния стадион. Съоръжението пък е единственото в страната, което може да приеме мач от тази фаза на турнира.

"Искам да успокоя хилядите български фенове от София, Разград, Пловдив, Бургас, че ще могат да гледат на живо домакинския мач на „Лудогорец”, както ще определи жребият на турнира", обеща Георгиева.

Собственикът на шампиона от Разград Кирил Домусчиев пък лично е поканил министър Мариана Георгиева да гледа на живо домакинския мач на отбора на Националния стадион "Васил Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
16
 
3
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 32Нали се сещаш че феновете на Барселона в България са стотици пъти повече от вас и ще бъдете заглушени от тяхното мощно *** you Roger Waters!
35
2
 
4
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
До АтакистЕто го проблема:08.09 COMMERZBANK-ARENA FRANKFURT, DE BUY TICKETS BUY TICKETS08.11 PARKEN STADIUM COPENHAGEN, DK BUY TICKETS08.14 TELENOR ARENA OSLO, NO BUY TICKETS08.15 TELENOR ARENA OSLO, NO BUY TICKETS08.17 ULLEVI STADIUM GOTHENBURG, SE BUY TICKETS08.20 STADION NARODOWY WARSAW, PL BUY TICKETS08.23 ERNST-HAPPEL STADIUM VIENNA, AT BUY TICKETS08.25 PUSKAS FERENC STADIUM BUDAPEST, HU BUY TICKETS BUY TICKETS08.28 PIATA CONSTITUTIEI BUCHAREST, RO BUY
34
23
 
6
 
! Отговори
някой преди 10 години
Махайте се с тъпия си концерт! Стадионите се изграждат за спортни мероприятия, а не за концерти. Концертите се правят в зали.
33
3
 
13
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
До АтакистДали ще ми теглят майна ми е все едно... Аз ще отида и ще го гледам в Белград!Въпроса е, че ако държавата така кляка срещу заплахите на някакъв си там бизнесмен, то бизнеса в България е обречен, защото няма предвидимост, няма стабилни условия за инвестиция в нищо! България се е превърнала в една гигантска детска градина с недорасли чавдарчета и пионерчета, които реват "Моля другаркоооо, искам си пък стадионаааа..."
32
10
 
5
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 28Ще си проведе концерта с 2-3 дни закъснение тогава..какъв е проблема?
31
6
 
21
 
! Отговори
Ради преди 10 години
до 27. Нали се сещаш, че феновете на PINK FLOYD в България, които сме платили по 100 лева за билет (и сме чакали това нещо откакто сме прослушали музика) ще теглим една майна на министърката и на Лудогорец.
30
18
 
10
 
! Отговори
Делиорманец...... преди 10 години
Дреме ми на грездея за тоя концерт.Мачът е по-важен!!!!
29
3
 
9
 
! Отговори
Николов преди 10 години
Абе Домусчиев като е толкова богат и милее за футбола що не си постегне стадиона и да вземе лиценз.Ама е по лесно да хвърлиш два три милиона и да изпереш многократно повече през клуба.Те тоя е баш Европеец.Иначе браво на момчетата, голям мач направиха.
28
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега остана тази глупачка да провали концерта който се очертава да бъде най-добрия някога правен в България
27
5
 
12
 
! Отговори
Ради преди 10 години
до 26. Не може да има след 2 дни концерт. Не случайно са наели стадиона за 1 седмица. Това е The Wall. Виж малко клипчета в youtube. Няма нужда да ти обяснявам подробно, но е грандиозно...
26
19
 
13
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 21Нали се сещате, че ако Лудогорец се беше паднал по някаква случайност да играе с Барселона в България, футболните фенове ще ви теглят по една майна на Роджърс и всички вас- неговите фенове и ще гледат Меси и компания.
25
5
 
4
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 21Аз пак не проумявам какъв ти е проблема на теб? Хем ще има мач, хем след 2 дни концерт. К'во се възмущаваш? Че тоя qwery има съмнения за провеждането на концерта заради фурболната среща си е негов проблем.
24
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До инж. АндреевИнжинере, много си зле ще знаеш.Да сравняваш Уотърс и Пинк флойд с Мадона е светотатство.Баба ти Мадона ако ще и перо в г*за да си завре и да направи челна стойка, пак няма да стигне класата на Пинк Флойд и Уотърс.
23
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подуенската публика отново ще се прослави като отново пее против български отбор.
22
1
 
33
 
! Отговори
Евтин популизъм преди 10 години
Много хора живеят в едни други времена. Годината е 2013та и щом частен футболен клуб, гонещ собствените си интереси има подобен проблем, трябва да си го решава сам. Чисто хипотетично: ако Лудогорец влезе в групите на ШЛ, ще даде ли 50% от приходите си на държавата? Държавата няма място в подобен казус и чисто по комунистически разказва играта на една фирма, опитваща се да организира културното събитие на годината в България. "Евтин популизъм" му се вика на това. Жалко, че хората не го разбират.
21
4
 
4
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 11Домуса няма повече право от тия с билетите, но това е единственият стадион в България с лиценз за футбол от УЕФА. К'во да направи той? Ако бяха Левски или ЦСКА пак същото щеше да стане- да играят на нац. стадион.
20
4
 
17
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
До АтакистЗа какво е построен стадиона няма смисъл да спорим. Фактите са, че стадиона е нает за една седмица от преди една година! Сещаш ли се за какви неустойки и за какъв удар върху незнайно колко бизнеси ще е това? Още повече разочарованието на толкова фенове, които толкова години са го чакали този концерт. И защо? за да не си разменят домакинството? Абсурдно е!
19
7
 
13
 
! Отговори
qwerty преди 10 години
Да не са подписвали договора преди една година. То кой да си помисли, че тея куци коне ще стигнат дотук, нали. Сега ме е яд, че Партизан не биха.
18
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя Уотърс и без това е много прехвален. Най-великите песни на Флойд са дело на Гилмоур.
17
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голям праз за некъв пиклив концерт, мачът е по-важен.

Спонсорирани публикации