Няма драма! Лудогорец ще играе на националния стадион

Министър Мариана Георгиева успокои феновете на футбола
Обновена: 8 авг 2013 14:29 | 8 авг 2013 12:43, Красимир Ангелов
136
Няма драма! Лудогорец ще играе на националния стадион
Лудогорец ще домакинства на Националния стадион в плейофа за влизане в групите на ШЛ. Снимка: Булфото

"Няма никаква драма по повод домакинството на "Лудогорец" в плейофите за Шампионската лига. То ще бъде на Националния стадион "Васил Левски", увери министърът на младежта и спорта проф. Мариана Георгиева.

"Веднага след като разбрах за този казус, разпоредих да се направи всичко възможно датата за домакинството на нашия шампион да бъде запазена само за футболната среща. Националният стадион е единственото спортно съоръжение, лицензирано от УЕФА за футболни турнири, затова на него ще се играе футбол“, категорична бе Георгиева по повод драмата с домакинството на българския шампион в плейофа за влизане в групите на Шампионската лига.

Както е известно, реваншът е само 2 дни преди концерта на Роджър Уотърс в София, който ще се състои също на националния стадион. Съоръжението пък е единственото в страната, което може да приеме мач от тази фаза на турнира.

"Искам да успокоя хилядите български фенове от София, Разград, Пловдив, Бургас, че ще могат да гледат на живо домакинския мач на „Лудогорец”, както ще определи жребият на турнира", обеща Георгиева.

Собственикът на шампиона от Разград Кирил Домусчиев пък лично е поканил министър Мариана Георгиева да гледа на живо домакинския мач на отбора на Националния стадион "Васил Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
20
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
Концертът на Роджър Уотърс е обявен от 1 година, че ще е на 30 август - освен това говорим за една икона на музикалната сцена. Много ясно, че ще концертът е приоритетен. Това е най-близкото нещо до Пинк Флойд, на което можем да се наслаждаваме.Лудогорците да се съобразяват!
15
15
 
1
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 11Какъв ти е проблема? Ще си гледате там Роджъра ве, к'во се палиш. Мача и концерта са през 2 дни. Хората му за 2 дни една сцена ли няма да вдигнат? Хората са си професионалисти все пак.
14
3
 
20
 
! Отговори
Емилия преди 10 години
Министърът си прави реклама и търси одобрение. Само че концертът е планиран отдавна и артист от ранга на Р. Уотърс надали ще се съгласи с доводите на госпожа "професорката".
13
0
 
17
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
До инж. АндреевТрябват му между 4 и 5 дни, точно защото не е Мадона. Погледни в интернет клипчета какво представлява концерта.
12
16
 
5
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 9А ти естествено ще се съобразяваш с футболните отбори, защото този стадион е направен преди всичко за международни футболни срещи и чак след това за такива мероприятия като концерти и т.н.
11
0
 
21
 
! Отговори
_ преди 10 години
Има драма, разбира се.Драмата е, че може да няма концерт.
10
4
 
32
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
Ако Роджър Уотърс отмени концерта в София, то Лудогорец ще стане най-мразеният отбор в България. На второ място ще се нареди тази неадекватна женица. Да не говорим неустойките, които ще трябва да се платят как ще се отразят на цял един отрасъл в България. Колко ще пострада имиджа на България и колко концерта (за които е нужна повече от един ден подготовка) ще се организират вече тук... С какво собственика на Лудогорец има повече право в/у националния стадион от десетките хиляди с билети?
9
18
 
4
 
! Отговори
инж. Андреев преди 10 години
Аз като неутрален - има време и за концерта и за мача...не разбирам какво се вайкате...2 дни са предостатъчни да подготвят стадиона за концерта...все пак това не е мадона...2 дни и е готов спокойно :) Иначе...редно е мачът да е с предимство...тук не става въпрос за частни интереси, а за национални...
8
11
 
20
 
! Отговори
qwerty преди 10 години
Естествено, че с моя концерт ще се съобразявате. Има си договори, неустойки и т.н. А комунистите да смеят да платят вместо делиормана - аман от мутренски услуги. Да си бяхте направили стадион, вместо да харчите пари по фолкаджийки и кръчми. То на футболните запалянковци и не ви стига акъла за повече, де.
7
4
 
6
 
! Отговори
Ради преди 10 години
Ще играе, но единствено ако някой плати на СМЕ(организаторите на концерта) 3 милиона неустойка. Ама министреството на спорта има пари. Бълха ги охапала.
6
10
 
12
 
! Отговори
фен на ЦСКА преди 10 години
Там сме :) Дано имаме представител в групите на ШЛ, който най-накрая малко да ни поотсрами след позора сътворен от евроидиотите...
5
5
 
22
 
! Отговори
Покана до преди 10 години
всички атакисти елате на мача ще се раздават фесове безплатно.
4
27
 
32
 
! Отговори
qwerty преди 10 години
Ей, гледайте да ми провалите концерта! За мач на някви некадърници, дето я го гледат 1000 души, я не, ще отиде шоу, което се чака от 50000 от една година.
3
11
 
16
 
! Отговори
evala преди 10 години
super bravo
2
30
 
23
 
! Отговори
моджо преди 10 години
Браво за адекватната реакция на министъра!
1
29
 
8
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Представям си само колко левскари ще дойдат специално за мача да освиркват футболистите от Разград. Ще бъде шоу!