Няма драма! Лудогорец ще играе на националния стадион

Министър Мариана Георгиева успокои феновете на футбола
Обновена: 8 авг 2013 14:29 | 8 авг 2013 12:43, Красимир Ангелов
136
Няма драма! Лудогорец ще играе на националния стадион
Лудогорец ще домакинства на Националния стадион в плейофа за влизане в групите на ШЛ. Снимка: Булфото

"Няма никаква драма по повод домакинството на "Лудогорец" в плейофите за Шампионската лига. То ще бъде на Националния стадион "Васил Левски", увери министърът на младежта и спорта проф. Мариана Георгиева.

"Веднага след като разбрах за този казус, разпоредих да се направи всичко възможно датата за домакинството на нашия шампион да бъде запазена само за футболната среща. Националният стадион е единственото спортно съоръжение, лицензирано от УЕФА за футболни турнири, затова на него ще се играе футбол“, категорична бе Георгиева по повод драмата с домакинството на българския шампион в плейофа за влизане в групите на Шампионската лига.

Както е известно, реваншът е само 2 дни преди концерта на Роджър Уотърс в София, който ще се състои също на националния стадион. Съоръжението пък е единственото в страната, което може да приеме мач от тази фаза на турнира.

"Искам да успокоя хилядите български фенове от София, Разград, Пловдив, Бургас, че ще могат да гледат на живо домакинския мач на „Лудогорец”, както ще определи жребият на турнира", обеща Георгиева.

Собственикът на шампиона от Разград Кирил Домусчиев пък лично е поканил министър Мариана Георгиева да гледа на живо домакинския мач на отбора на Националния стадион "Васил Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
1
 
! Отговори
Иринко Денисов преди 10 години
До Денис ИринковДа, мача ще е грандиозен:))))) С удоволствие ще можеш да гледаш как Базел играят футбол... а после да одиш у кръчмата да се нарежеш от мъка
115
0
 
2
 
! Отговори
Честито! преди 10 години
Е, всичко си дойде по местата по най-правилния начин!Всеки си получи заслуженото! :)))))Да ви е честит Базел, господин "някакъв си концерт"!!!
114
0
 
0
 
! Отговори
aydun-eba преди 10 години
До Айдън ei 4erna karabinera
113
0
 
0
 
! Отговори
111 преди 10 години
До ха До колкото знам Киро ще прави стадиона за такъв форум
112
1
 
2
 
! Отговори
Bulgarina преди 10 години
До Айдън Ще 4укам женати в джамията *** ***
111
10
 
2
 
! Отговори
Айдън преди 10 години
Нямате футбол ***. Млатят ви като тъпани.
110
0
 
0
 
! Отговори
alien преди 10 години
do vargvzemi se skrii be meka kitko
109
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горкият беден олигарх - има отбор, нема стадион !
108
7
 
9
 
! Отговори
varg преди 10 години
Като нямате стадион няма да играете и толкова.Ще ви се падне Динамо Загреб пак.
107
2
 
3
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
До АнонименТози албум е направил близо 300 концерта и все още пълни стадиони като Уембли. За какво му е да мисли нещо ново, като шанса да се доближи до такъв успех клони към нула...
106
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя *** е направил един албум преди 30 години и от тогава само него го пее. Като е толкова велик, оти не измисли нещи ново.
105
10
 
6
 
! Отговори
Чалгар до Пинк Флойд преди 10 години
*** къф е тоя Джоджън Мотърс бе? Стадиона е направен за спорт, а сите като тебе дека слушате тоя дърт ингилиз, му яжте дедовио!
104
4
 
25
 
! Отговори
Пинк Флойд преди 10 години
Простаците и чалгарите естествено не са чували за Роджър и Пинк Флойд, а още по-грозно е това, че се гордеят с този факт.Уотърс в своя велик албум се противопоставя именно на такива като вас,безмозъчни същества, които са просто още една тухла в стената.Музиката му е толкова хубава точно защото не се слуша от простаци. Но ви моля - не пишете обиди. Много е грозно чалгари да изказват просташкото си мнение относно човек, чиято класа е на светлинни години от изпростелия им музикален "вкус".
103
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До NIKO11111как па няма да си изгубя времето да ходя да гледам 22 полуидиота с основно образование как ритат топка. при това станали отбор преди 2 години.
102
2
 
16
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Ами идете в София и подкрепете Лудогорец нищо, че сте фенове на софийските отбори.Подкрепете наш клубен отбор, който ни представлява.Как може да сте толкова тесногръди това софиянци и такива кокошкари в мисленето си?Хора от други части на България как може дори да са фенове на Левски и ЦСКА, а вие от София да не отидете да подкрепите клуб, който е извън София?На софиянци винаги ви е липсвал патриотизъм и държавническо мислене дори и в спорта, убеждавам се за пореден път.
101
10
 
18
 
! Отговори
Рок фен преди 10 години
Само в нашата скапана страна може да има сравнение между великия Роджър Уотърс и селяните от някакъв си Лудогорец. Първото е истинска музика, вълшебна, докосваща душата, а другото е футболна далавера за много пари. Вместо да са благодарни, че световноизвестната легенда уважи страната ни, идвайки тук, те се пазарят. Ние ,феновете, искаме Роджър да бутне стената на "Васил Левки", а не да се съобразяваме с безмозъчните футболисти и алчните ни политици.
100
4
 
6
 
! Отговори
ха преди 10 години
добре де,кво толкоз реве К.Домусчиев?Отборът му няма стадион за тази фаза,трябва да плаща за стадион ,който има лиценз,ако тоя съадион си е направил отпреди някакъв договор ,в случая със СМЕ,Кирил да плати и неустойката ,тъй и тъй пере пари ,ами да си беше построил лицензиран стадион за шЛ
99
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първо. Стадиона е национален, не клубен. Проблема си е на Домусчиев, не на България.Второ. Концерта е планиран от една година. Лудогорец като бяха толкова сигурни че ще са шампиони, да си го бяха резервирали.Трето. Като искаш да си ги мериш с големите, направи си стадион като тях. Не може със селско игрище и три реда пейки да си "гранд". "Ще влизаме в ШЛ, ама нямаме лиценз".Четвърто. От Разград я дойдат 5 000, я не, т.с. стадиона ще е 90% празен. Пето. Лдц нямат право на неустойка,Уотърс има
98
0
 
6
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
До НякойТака е, не споря. Говоря за спортните прояви - основния акцент пада върху националния отбор, а не върху частни клубове - като са частни, да си направят стадионите. Нали и без това пискат колко фенове имали. Колкото за концерта - обявен е от 1 година за това място... Лудогорец разбраха, че ще играят преди два дни. Кофти късмет, че нема друг стадион, но на тоя свят си има договори. Толкоз. Перуката да е мислил, когато го е отдавал под наем. Пък и дето се вика - жребият още не е теглен.
97
5
 
7
 
! Отговори
Коментатор преди 10 години
Защо не отидарт в Истанбул. Турчилята ще напълнят поне 1/10 от стадиона там. На Васил Левски ще има 1000 селяка от Софийските села.

Спонсорирани публикации