Фабрегас: В Ла Фурия вече няма напрежение

Играчите на Барса и Реал са обединени в името на националния тим, добави халфът
Обновена: 10 сеп 2013 14:01 | 10 сеп 2013 10:44, Друми Георгиев
0
Фабрегас: В Ла Фурия вече няма напрежение
В националния тим на Испания вече цари хармония. Снимка: Ройтерс

Полузащитникът на Барселона Сеск Фабрегас е на мнение, че вече няма напрежение между играчите на Реал Мадрид и "блаугранас" в националния отбор на Испания.

"Помня какво стана в приятелския мач срещу Чили в Швейцария, преди близо две години", сподели Фабрегас, цитиран от Goal.com.

"Имаше голямо напрежение между играчите на Реал Мадрид и Барселона по онова време, но ние се обединихме.

Сега атмосферата в националния отбор е великолепна. Ние сме професионалисти и знаем как да оставим на страна различията между нас на клубно ниво", посочи полузащитникът.

"В националния тим се борим за обща цел, което е една от причините да постигнем добри резултати. Всеки път, когато играя за националния тим се чувствам по-важен. Това ме кара да се чувствам специално.

Чили е боеспособен отбор с биткаджии, на които не трябва да предоставяш инициативата. Този тим е доста талантлив, с играчи, които се състезават в големи отбори. Ние трябва да се борим.

Говорих с Алексис Санчес за срещата. Той ми каза, че те са много мотивирани и желаят да не победят, за да се реваншират за последния приятелски мач и за резултата срещу нас на световното първенство", добави Фабрегас преди контролата с южноамериканците, която е тази вечер, от 21.00 часа българско време.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Сеск Фабрегас
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации