Фабрегас: Бих се върнал в Арсенал

Арсенал е в сърцето ми, заяви халфът на Барселона
Обновена: 25 окт 2013 14:09 | 25 окт 2013 11:15, Красимир Ангелов
1
Фабрегас: Бих се върнал в Арсенал
Сеск Фабрегас. Снимка: Reuters

Въпреки че му предстои голямото дерби срещу Реал Мадрид, халфът на Барселона Сеск Фабрегас има и друго нещо, към което да се отклоняват мислите му. Идният понеделник се навършват точно 10 години от дебюта му в големия футбол в мач между Арсенал и Родъръм.

По този повод 26-годишният испански национал бе потърсен за ексклузивно интервю от вестник Гардиън. В него той призна, че "артилеристите" оставят специален клуб за него и той не изключва възможността един ден отново да играе за тях.

"Арсенал е в сърцето ми и винаги ще бъде. Не знам дали ще имам възможността да се върна и да играя за тях един ден. Може би след като приключа с футбола.

Клубът е като семейство и дори да не е като треньор, сигурен съм, че ще ми дадат някаква роля. Клубът винаги ще е тук и винаги ще  е с отворени врати за мен", смята халфът.

Фабрегас обясни и причините да поиска да напусне "Емиратс Стейдиъм" преди 3 сезона, за да се върне в родната си Барселона.

"За мен беше важно да напусна по правилния начин. Мисля, че феновете ме разбраха. Сега гледам как играе Рамзи. Той изглежда напълно освободен и си мисля, че може би блокирах пътя му. Може би бях препятствие".

Какво още сподели Фабрегас четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: арсеналСеск Фабрегас
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации