Йоана: Не влизам в полемики за боб и леща

И за момент не забравих коя съм и къде съм, споделя поредният изгонен от Vip Brother
29 окт 2013 16:37, Петя Славова
15
Йоана: Не влизам в полемики за боб и леща
Йоана. Снимка: Vip Brother

Докато мнозина заложиха, че тази седмица от Къщата на Vip Brother ще си тръгне певицата Ирина Флорин, то в крайна сметка, друга нейна колежка остана извън шоуто. Йоана се оказа поредният напуснал телевизионното предаване. Именно с това свое участие изпълнителката на „Хиперсоник” реши да припомни за себе си и да заяви завръщането си и на музикалната сцена.

Подобно предаване променя ли човека?

Не, защото и за момент не съм забравила коя съм и къде съм. Като изживяване и като емицоии всяко ново нещо променя, но генерална промяна няма. Тук намерих много приятели и това е най-хубавото нещо. Сприятелих се с всички – Мариан, Тервел, Пламен, Павката, Лили. С Мира ще се срещам сигурно. Ние сме като едно новосъздадено семейство.


Очаквахте ли, че вие ще сте поредният изгонен?

Това решение бе неочаквано за мен, но много навреме. Това беше верният момент да си тръгна. Не, че не ми се оставаше. В крайна сметка, съм влязла, за да стоя докрай, но чисто психически и физически бях на предела. Дадох най-доброто от себе си.

Намерихте език с водачите и на двата лагера – Мира и Ваня.

И в живота съм над нещата. Не обичам пазарлъци на безсмислени теми. Разумът не ме е напускал през цялото време на престоя ми. Не мога да си позволя да допусна, че ще вляза в полемика за боб и леща. Несериозно е. Иначе самото предаване е голямо преживяване. Много е различно от всичко, което ни заобикаля. Напрежението вътре е голямо, колкото и отвън да изглежда, че не е така. Недоспиването и идеята, че си наблюдаван и слушан през цялото време, те мобилизира да си на винаги на ниво. Човек не си дава сметка за тези неща, преди да влезе в шоуто.Предаването е изпитание за воля, издръжливост и търпение.

Коя черта от себе си представихте най-добре и какво още искахте да покажете?

Представих се спонтанна, емоционална и честна. Ако бях останала, през следващите две седмици се подготвих да покажа характер и да завзема властта, но по-добре, че нямаше това продължение.

Сега кой държи властта в Къщата?

Вижда се, че се борят двете майки – Мира и Ваня, но Ваня надделява.

Кой трябва да спечели?

Мариан е най-добрият избор, защото след това той ще бъде посланикът на проекта, лицето на сезона и е много важно кой ще се движи в медийното пространство. Това трябва да е харизматична личност с много качества. Мариан има много европейски вид, балансиран е. И шампионите не са за подценяване, но вярвам, че е добре да има златната среда като победител.

Вашето участие в шоуто бе едно от най-емоционалните. Може ли да има продължение на отношенията ви с Пламен и след предаването?

Нямам представа. Ние всички сме приятели, живели сме месец и половина заедно като в казарма. Става въпрос за игра, в която сме под наблюдение 24 часа в денонощието. Никой от нас не го забравя това. Никой не би си позволил по тази причина да прекрачи някаква граница. Всеки мисли как да влезе в някаква схема, приемайки определена роля. Всички обвиняваха за това Пламен, но всеки от нас бе в същото положение.

Кое беше най-трудно за вас в тази казарма?

Да си на сто процента мобилизиран, да запазиш мярката и баланса. Все пак има перманентно недоспиване. Ние сме 16 човека в една спалня. Сядаме заедно да ядем, нямаме музика, нямаме нищо за четене, не общуваме с никого от външния свят и ставаме много сплотени. Със сигурност ще се виждаме много и извън предаването.

Вие влизахте ли в роля?

Разбира се, всеки от съквартирантите го правеше. Естествено, че не сме машини и показахме и част от нас, но така и не забравихме камерите.

Кой е най-добрият играч?

Пламен даваше много добри заявки. Беше фаворит, но ще видите в следващите предавания завършека с пчелите. За него финалът не бе добър. Имаше въпроси от обща култура и история, където той претърпя голям провал и в момента го изживява, защото това ще му изиграе лоша шега като победител. Това му измества позицията.

Ако вие можехте да избирате, кого бихте вкарали в Къщата?

Липсваха ми актьорите от младото поколение.

Самата вие сте актриса, играли сте и в музикалния театър. Липсва ли ви музикалната сцена?

Неминуемо, на всеки артист му липсва сцената, но имам нови проекти и ангажименти. Промотирам нов сингъл - „Тази сила”. За първи път се осмелих да съм автор на музика. Мага аранжира звуците. Режисьорът Александър Моллов с Тео Чепилов са ми продуценти. Очаква ни хубаво бъдеще, надявам се.

Къде се загуби Йоана?

Отглеждах деца и именно Сашо Моллов ми даде ентусиазъм и енергия да се върна обратно на сцената.

Защо влязохте в това предаване?

Голямо предизвикателство е. А и е чест да си поканен в проекта. Не на последно място, правя голямо завръщане и каква по-добра трибуна от тази. Тепърва уговаряме къде ще са изявите ми. Адаптирам се към външния свят. След такава изява имам доста покани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Неуслужлива памет, човекът си има други интереси, не си запълва времето с патриотични писания из форумите.
11
2
 
6
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Този Пламен голям вип излезе! Ти да не знаеш трите имена на Левски, трябва наистина да си много зле!
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Противна и лицемерна, но най-вече ***. Държа се като ***.
9
2
 
10
 
! Отговори
аз преди 10 години
ПСИХИЧЕСКИ НЕСТАБИЛНА ЖЕНА ,АГРЕСИВНА ,ЛИЧИ СИ ,ЧЕ ХАПЧЕНЦАТА СА И ЛИПСВАЛИ МНОГО
8
1
 
16
 
! Отговори
един от многото преди 10 години
Незнам коя си и от къде си .... и все още незнам и да ти кажа не ме интересува. Ако се мислиш за някаква звезда ...... Мноооооогоо бъркаш
7
0
 
23
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Много импулсивна и простовата женица. Явно навремето от тези яки запои които е правила й се е увредил мозъка и не може да разсъждава горката нормално.
6
3
 
10
 
! Отговори
удри преди 10 години
Тая си беше пръчка така че добре я изгониха
5
2
 
9
 
! Отговори
darcas преди 10 години
Абе тая е оная с оная песен как се казваше...?
4
3
 
6
 
! Отговори
MadSlav преди 10 години
Мчи и аз не я знам тая... ?
3
2
 
18
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
до Веско: Човека може и да има по-важна работа от това да гледа всичкия буламач по телевизиите.
2
9
 
3
 
! Отговори
Веско преди 10 години
До АнонименАми не следиш предаванията пък после се чудиш!
1
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коя беше тази ... ?

Спонсорирани публикации