Пребит фелдшер в Шумен: Ще избягам от тази работа!

Побойникът даже се похвалил на спешния тел. 112
Обновена: 29 окт 2013 14:40 | 29 окт 2013 12:13, Анисия Иванова
63
Пребит фелдшер в Шумен: Ще избягам от тази работа!
Снимка: Булфото

Фелдшер от Спешната помощ в Шумен е бил пребит жестоко на работното си място по време на дежурството си в Спешния център на шуменската болница.

Денчо Денев е нападнат от 30-годишен мъж, дошъл да търси помощ за майка си, който започнал да се държи агресивно и ненадейно ударил медика. По думите на Денев мъжът поискал да го заведе при майка си, която получила инсулт.

"Държа се грубо, арогантно, аз исках да извикам полиция, защото беше много агресивен и оттам стана цялата работа. Докато разбера, той започна да ме удря", обясни фелдшерът пред bTV.

След побоя медикът е със счупен нос, предстои му операция. Той казал, че за 30-годишния му трудов стаж в Спешния център това е първият случай, при който е станал жертва на пациент.

"Не знам кой как ще вземе мерки и как ще ги вземе, но просто и аз може би ще избягам от тази работа", допълни фелдшерът.

"Населението става прекалено агресивно, чувства се безнаказано, макар че излезе тоя закон за защита на медицинските кадри и ми се струва, че по-жестока присъда, ако не се постанови, едва ли ще престанат", коментира главният фелдшер на Центъра за спешна помощ в болницата в Шумен Пламен Стефанов.

След боя нападателят не е избягал, а дори се обадил на телефон 112, за да се похвали, че е пребил фелдшера.

В момента младият мъж е задържан за 24 часа. Майка му е хоспитализирана в шуменската болница, докарана в лечебното заведение от колегите на пребития фелдшер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: шуменздравеопаване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
4
 
! Отговори
KarayJohny преди 10 години
Не знам кой *** ще посмее да бие лекаря при такова съотношение на силите. След това се получава и сметката за две хиляди долара.
43
0
 
2
 
! Отговори
KarayJohny преди 10 години
Когато трябва да пробутат непопулярни мерки на народа са много добре осведомени как с прави това в Литва , Молдова , Македония , Гана и Мозамбик. Когато трябва да решат наболял проблем творческата им немощ се изравнява с тази на Кака Пенка от опашката за боб. Да ви кажа ли как практикуват в близката до сърцето на всички нас Канада ? След позвъняване на техния 112 на място пристигат линейка пожарна и полицейска кола .
42
3
 
1
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
БИЙ ГАДОВЕТЕ!
41
0
 
11
 
! Отговори
До 58 преди 10 години
Не, бе! Фелдшерът има 30 год. трудов стаж! А побойникът е на 30 години, тоест *** е било новородено по времето, когато медицинският работник е започнал трудовия си стаж.
40
9
 
3
 
! Отговори
Martin преди 10 години
30 godishen s 30 godini trudov staj! Ura za dnes.bg!
39
1
 
2
 
! Отговори
неразбира преди 10 години
Държа да спомена ,че си правя профилактика с декадроболин,-ретаболил и съм 100кила не посещавам болници заради себеси и бих помогнал на болнично лице да си върши работата съвестно!
38
0
 
1
 
! Отговори
неразбира преди 10 години
Тук съм съгласен с Вас ,и вие печелите този словесен двубой.
37
0
 
5
 
! Отговори
Ужасен преди 10 години
А, ти чети внимателно , моето момче...!!!Там е написано, че смъкнах жената ...! Относно роднините... Ти с още 2 слаби пенсионерки, които едвам се държат на краката -би ли понесъл такава отговорност? И, едно не сте разбрали- ставаше въпрос за унижението, пренебрежението и безразличноста... Ама, и вас като ви гледам, не сте по-различни... Да не дава Господ, да ви се случва! Хубав ден Ви желая, без Бърза помощ...
36
0
 
1
 
! Отговори
неразбира преди 10 години
Израз да да:)
35
3
 
1
 
! Отговори
неразбира преди 10 години
До бивш.Не трябва да разбирате като напатка ,а като израс на видяно от мен.Факт е ,че повечето важни решения се вземат от недостатачно дейни.Ако бе обратното нямаше да ми предлагате да посочвам някой,той вече щеже да е на мястото си
34
3
 
1
 
! Отговори
неразбира преди 10 години
До - бивш.От вас други не могат да се вредят
33
0
 
1
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
До Анонимен 42 Ми дай да видим, човек, каквото сам може да си направи, никой друг не може. Остава ми да чакам и да се надявам.
32
3
 
2
 
! Отговори
неразбира преди 10 години
До бивш-звучиш добре и логично ,но казвам пак вие сте вирели по други времена , сега не ставате за нищо.Вече се изисква повече ,отколкото можете.Не давате достатъчно за да искате.
31
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До УжасенТи що не помогна да свалят жената долу бе ***?Или си недъгав нещо?На лекарката не и плащат 500 лв за да сваля по стълбите 40-50 случая на смяна,капиш?
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БРАННИКДа не вземеш да случиш на неочаквано силна самоотбрана и да цивилиш от болка после.
29
5
 
5
 
! Отговори
Ужасен преди 10 години
Проблемът ми е друг>имам много лекари, и българи!!! приятели тук ...и знам, как се отнасят с хората в нужда... УНИЗИТЕЛНОТО поведение, е това , което ме изкара от нерви.Ами, ако не бях аз да пренеса жената на един стол*90кг баба* Какво ли трябваше да изживеят тези самотни жени?!А, лекарката с ръце в джобовите и даваща през цялото време саркастично-иронични забележки.Ей Богу, щях да я пребия като куче!!!Добре, че си помислих за моите приятели лекари тук.Относно другите Ви обиди- съжелявам Ви!
28
1
 
7
 
! Отговори
АНОНИМНА МАЙКА преди 10 години
АМИ ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ ЛОШОТО ОТНОШЕНИЕ НА МЕД. РАБОТНИЦИ КЪМ ВАС"ПАЦИЕНТИТЕ"- АКО УВАЖАВАТЕ СЕБЕ СИ ЩЕ УВАЖАВАТЕ И ДРУГИТЕ ХОРА, НЕЗАВИСИМО КОЙ КАКЪВ Е И КАКВО РАБОТИ. А НА ТОЗИ МРЪХЛЬО- ПОБОЙНИКА ЩЕ КАЖА- ДА СИ УЧИЛ ЗА ДОКТОР,А НЕ ЗА ПОБОЙНИК И ПРОЙДОХА И СЕГА ДА ОЧАКВА" НЕЖНИ "ЧУВСТВА ОТ СТРАНА НА МЕД. РАБОТНИЦИ СПРЯМО НЕГО.
27
7
 
10
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Някой път персоналът просто плаче да бъде смазан от бой, мое лично мнение, което при подходящ случай ще изразя физически.
26
3
 
15
 
! Отговори
do ужасен преди 10 години
в Германия по колко ходят ,по 10 души ли?Ти очакваш да седиш и да гледаш пък други да свалят баба ти.Аман от такива дрисльовци,дето като идат в Германия и вече стават най-големите германци.Пази боже сляпо да прогледа е написана специално за такива тиквеници.Ти в Германия ползвал ли си Бърза помощ?Аз бях с платени осигуровки,и платих допълнително 210евро в Хелброн.И след няколко месеца получих писмо че дължа още 66 евро.При платени осигуровки,повтарям.
25
1
 
4
 
! Отговори
I преди 10 години
До УжасенИзпрадал съм в абсолютно същата ситуация, но в Сливен. Реакцията на фелдшерката бе абсолютно идентична!

Спонсорирани публикации