Осем свити джипа и мотор иззети в Ботевградско

За 24 часа в ареста е 28-годишният П.З.-Текезара
Обновена: 18 ное 2013 14:03 | 18 ное 2013 13:24,
12
Осем свити джипа и мотор иззети в Ботевградско
Два от крадените джипове. Снимка: МВР

Осем джипа - шест от тях с марката "Сузуки Витара", един "Фолксваген Пасат", "Ландровер Дискавъри", както и кросов мотоциклет са иззети от криминалисти при спецакция, в хода на която са претърсени адреси в Ботевград и селата Трудовец и Врачеш.

От извършените справки в масивите на МВР е установено, че откритият във Врачеш джип "Сузуки Витара", без регистрационни табели, е откраднат и обявен на 7 ноември за общодържавно издирване от столичното Девето РПУ.

На адрес, обитаван от криминално проявения П.З.- Текезара на 28 г., са установени и иззети още три джипа "Сузуки Витара", всичките с пренабити номера по рамата.

Осем свити джипа и мотор иззети в Ботевградско
Снимка: МВР

Петият автомобил от същата марка е иззет от адрес на криминално проявен 30-годишен мъж в Ботевград, а шестият - в имота на роднина на Текезара във Врачеш заедно с паркиран в задния двор джип "Ландровер Дискавъри", който бил с демонтирана производствена табела и стикер на предното стъкло.

Кросовият мотоциклет пък е открит и иззет от адрес в село Трудовец, обитаван от 30-годишен криминално проявен и осъждан мъж.

Осмият автомобил - "Фолксваген Пасат", е иззет в близост до гробищата в Ботевград, като по документи, представени от собственика му същият е модел 1999 г., а видимо от маркировката е 2003 г.

П.З.- Текезара е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
Димитров преди 10 години
Такава акция е нужно спешно да се проведе в цяла Бьлгария!
5
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 10 години
Не се притеснявайте за всички видове текезесари, дедсари и най-обикновени крадци. *** цацарункин се грижи за тях, да не би да попаднат в затвори и да се затрият такива ценни кадри.И всякакви навлеци, като Цветанов например ще бъдат съдени и вкарани в затвора, за да не пречат на дейността и на *** и на българи от престъпния контингент. Да не би Цветанов да бута рушвети на прокурори и съдии? Ами и магистратите душа носят и на тях им трябва пари дебели *** да отглеждат. Справка гл.прок.
4
1
 
2
 
! Отговори
hero преди 10 години
V kvo sa sviti zaviti?
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
VW Passat е сериозен джип. Ха-Ха-Ха!
2
0
 
13
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
Сузукито е много уважаван Жип в Грузия, за там ги изнасят, лапат ги като "топъл Леб".
1
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да крадеш "Сузуки" - етва е напук на секва логика... Сигурни ли са, че не са оставени за ремонт?!

Спонсорирани публикации