24-годишната Хюлия убита с удари в главата

Информация ще бъде предоставяна само след разрешение на прокуратурата
Обновена: 6 яну 2014 14:06 | 6 яну 2014 11:39,
129
24-годишната Хюлия убита с удари в главата
Хюлия Назим Маджар. Снимка: Facebook

24-годишната Хюлия Назим Маджар, която беше открита убита на 4 януари в лозов масив, е починала  вследствие на нанесени множество удари с тежък предмет с тъп ръб в областта на главата и последвала силна кръвозагуба. Това е показала аутопсията, съобщиха от полицията.

Оттам информират още, че е започнато досъдебно производство за установяване на причините и обстоятелствата, при които е настъпила смъртта.

Както Dnes.bg вече писа, 24-годишното момиче беше намерено убито на 4 януари. Тя била студентка във Варненския свободен университет и е изчезнала в новогодишната нощ.

Родителите й пък били едни от най-известните предприемачи в селото. Семейството имало собствен бизнес. Цялото село Белоградец било в шок от случилото се, а съседи определили момичето като изключително възпитано, вежливо и интелигентно.

Извършват се активни действия по разследването, което се осъществява под наблюдението на Окръжна прокуратура - Варна.

Извършителят на деянието се издирва. Официална информация по случая ще бъде предоставяна само след разрешение на Окръжна прокуратура – Варна, допълват от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Баба ГунаИ тогава е имало убийства, изнасилвания, кражби и т.н., но никой не ви е казвал. Ако медийте бяха премълчали за случилото се с това момиче, то никой от нас коментиращите нямаше дори да знае, че се е раждала, а да не говорим, че някой *** я е убил...
73
2
 
31
 
! Отговори
varna преди 10 години
Българка от татарски етнос.Няма значение жалко за момичето.
72
1
 
30
 
! Отговори
Шопов преди 10 години
Жалко за момичето. Имаше едно време един криминалист , казваше се полковник Граматиков .Та той нямаше не разкрито убийство ! Мисля че до няколко дни извършителя ще е ясен !
71
2
 
18
 
! Отговори
Анализатор преди 10 години
Мислете с горните си глави и не ставайте гневни към онова, което не ви касае. За всичко си има причина и мога да кажа, че всеки кове бъдещето си спрямо главата си, другото е че според мен основен заподозрян ще е нейния приятел ако има такъв. Това сигурно ще е някой агресивен *** предполагам който в биографията си ще е най-малко задържан. Ако тезата ми се окаже реална преценете виновна ли ще бъде?! Всеки който прави компания на нестабилни психически хора "тарикати" може да е на нейно място!
70
10
 
46
 
! Отговори
Баба Гуна преди 10 години
Ехеее а имаше едно време (по Живково Време) смъртно наказание и убийствата бяха сигурно само 1 % от сегашната бройка!!! И разкриваемостта беше със 300% по-висока от сегашната!!!
69
0
 
29
 
! Отговори
! преди 10 години
Когато обществото е престъпно, страведливост няма!
68
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много хубаво момиче , но сигурно Асам е разбрал , че тя иска да е с Хасан и я убил . На ли казаха , че приятеля й бил боксьор , той й се обадил , и тя излязла да се види с него и тогава изчезнала , а полицията не може да открие приятеля й . Може да е решил да я открадне и като не се е съгласила и *** си я убил.
67
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чудесно е че извършителя се издирва а прекрасно би било при задържането му да окаже съпротива и да бъде отстрелян мигом !
66
1
 
73
 
! Отговори
vszxv преди 10 години
Ако бъде намерен убиеца, дълг на бащата ще е да му прекрати живота!!! Вече е ясно, че докато разчитаме на смешния "съд" и тъпия закон- право няма да има никога!! Всеки един баща неоволен от присъдата, трябва да взема нещата в свои ръце!!!! Когато държавата и закона не не пази нас и семействата ни-да се пазим сами!!!
65
1
 
39
 
! Отговори
Йово преди 10 години
Мир на прахът и! Жалко наистина за момичето. Време е да се върне смъртното наказание. Сега се готви нов НК в който заляга някой доста демократични неща например, че може да убиеш крадец ако влезе в твоята къща както и по строги мерки за престъпниците. Подобен е и НК на САЩ. Време е да вземем закони от братски САЩ и да започнем да ги изпълняваме на яве а не само на хартия.
64
2
 
20
 
! Отговори
123 преди 10 години
бееееееегаааааааааммммммммм с 300 от бг.... простия народ жалко за малкото умни хора дето требва да живеият с ***. Секи втори с досие секи 5 сигорно вече е лежал поне за 2 години в панделата.
63
2
 
46
 
! Отговори
РС-12М Тополь преди 10 години
Трябва да се въведе римското право или още по-добре основа да стане българската поговорка .."око зо око, зъб за зъб" ... иначе управия няма, сега само престъпниците имат права ... и разни антибългарски хелзински комитети ги защитават! Всеки умъртвил по особено жесток и мъчителен начин умишлено, на стадиона АК-74М и един откос както в Китай !!!!1
62
0
 
11
 
! Отговори
1 Въпрос преди 10 години
С кого е била на нова година
61
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ko6mar! Da otgleda6 hubavo i zdravo dete do 24 godini i posle takuv krai. Bog da pazi! Gorkite roditeli!
60
2
 
44
 
! Отговори
бунзен преди 10 години
До ОСТАВКАспоменаването на турското име не беше необходимо. сигурен съм, че твоето е българско, но това не променя факта, че си тъмен балкански субект. ако нямаш какво да кажеш, не казвай.
59
4
 
41
 
! Отговори
the fox преди 10 години
Трябва да се въведе смъртна присъда и екзекуциите да се излъчват пряко по тв
58
1
 
3
 
! Отговори
outlaw81 преди 10 години
До АЗА добро утро България
57
1
 
2
 
! Отговори
outlaw81 преди 10 години
До АЗА добро утро България
56
0
 
21
 
! Отговори
Неразбирко преди 10 години
Държавата на мутрите-....демократи!
55
1
 
79
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
Много жалко за хубавото момиче! Тежките убийства с отвличания не са спрели в последните 20 години. Независимо кой е начело на МВР. Проблемът е във всички нас, а основата на проблема е в морала на нацията. Загива културата ни, загнива възпитанието ни, а справедливост почти няма в държавата ни!

Спонсорирани публикации