24-годишната Хюлия убита с удари в главата

Информация ще бъде предоставяна само след разрешение на прокуратурата
Обновена: 6 яну 2014 14:06 | 6 яну 2014 11:39,
129
24-годишната Хюлия убита с удари в главата
Хюлия Назим Маджар. Снимка: Facebook

24-годишната Хюлия Назим Маджар, която беше открита убита на 4 януари в лозов масив, е починала  вследствие на нанесени множество удари с тежък предмет с тъп ръб в областта на главата и последвала силна кръвозагуба. Това е показала аутопсията, съобщиха от полицията.

Оттам информират още, че е започнато досъдебно производство за установяване на причините и обстоятелствата, при които е настъпила смъртта.

Както Dnes.bg вече писа, 24-годишното момиче беше намерено убито на 4 януари. Тя била студентка във Варненския свободен университет и е изчезнала в новогодишната нощ.

Родителите й пък били едни от най-известните предприемачи в селото. Семейството имало собствен бизнес. Цялото село Белоградец било в шок от случилото се, а съседи определили момичето като изключително възпитано, вежливо и интелигентно.

Извършват се активни действия по разследването, което се осъществява под наблюдението на Окръжна прокуратура - Варна.

Извършителят на деянието се издирва. Официална информация по случая ще бъде предоставяна само след разрешение на Окръжна прокуратура – Варна, допълват от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
29
 
! Отговори
outlaw81 преди 10 години
и какво всички са се хванали за това че комунисти седесари гербари то престъпника си е предтъпник независимо от кояпартия е защо Слави Бинев от атака е той не е ли от същото котило като Бойко нали давам само *** пример същият *** каратист мутра политик
53
0
 
13
 
! Отговори
outlaw81 преди 10 години
До Анонименняма бе приятел ония симпатяги наглите и килърите е какво стана да не би да ги убиха осъдиха или каво няма да стане истинските престъпници са там в парламента те никога няма да се осъдят на смърт
52
3
 
19
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
Моля ви не намесваите партии. Дори и в най-развитите държави има убииства. Просто се спрете с политическите си изказвания за комунизъм и т.н.
51
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хванат ли ги съд и затвор без право на замяна ! Колкото и да е грешена не трябва да се убива .Тези които се занимават с отвличания и има убийство или са направили човек инвалид трябва да лежат до живот без право на замяна . Това са много опасни хора които не подлежат на поправка . Дори само за отвличане трябва наказанието да е минимум 20 години . За жалост не чакайте от този парламент поправки защото партиите се хранят от този криминален бизнес
50
2
 
41
 
! Отговори
леля Пена преди 10 години
При сегашната ситуация в страната , придействащата съдебна система и здравеопазване - младите да стягат куфарите!Ние сме на изживяване т.е обречени.
49
0
 
46
 
! Отговори
марин преди 10 години
За такова убийство , доживотен затвор без право на помилване и докато това не стане ще има много невинни жертви.На българина -само твърди закони . Не е лошо да се въведе и смъртната присъда.
48
9
 
56
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 10 години
Хубаво момиче, жалко, съболезнования на роднините. Нищо, че има турско име, изглежда нормална, а не от ония дивите нинджи. Които сега прииждат на талази в БГ. Съболезнования!
47
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато хората мълчат, злото ще се развива!Да се разкрие убиеца и да се накаже по най-жестокия начин!Да видим дали ще натопят пак някой или ще се окаже някой депутатски син!Лека ти пръст Хюлия!
46
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хора сабудете се излезте и протестирайте или емигрирайте
45
1
 
13
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
2 19 Отговори Един българин преди 43 минути Сега ако бяха все още ГЕРБ на власт, пак щяха да овикат Цветанов-------------- В България каквото и да стане - обвиняваме винаги властта :)
44
0
 
15
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До Анонимен 47 Само ти ли не разбра че момичето е било убито още през нощта на 31/1... а откуп е искан на 2ри. Излязла е да се срещне с бивше гадже и не се е върнала, последния е казал пред полицията че не я виждал, но в последствие по разпечатки от телефоните се е оказало че е бил в района и е последния с които е говорила. На 2ри вечерта след като е дал показания си е събрал багажа и е изчезнал
43
0
 
11
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
Ей, optimist, може ли да не политизираш всяка възможна статия, ти неразумний форумен чукундуре!
42
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А как така бащата се обажда на полицията а научават похитителите ????
41
10
 
35
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Все едно не е 2014-та, а 20 г. по-рано - 1994! С всеки изминал ден се убеждавам, че т.нар преход не само, че не е завършил, той въобще не е започвал, защото БКП и номенклатурата продължават да управляват държавата! Пазарна икономика реално няма, защото 80% от капитала е съсредоточен в комунистите. Срам и позор българино, срам и позор! Как е възможно да си такъв мазохист?!
40
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Дано убиеца бъде хванат,и наказан най-строго.Такива убийци,нямат място сред нас."Дано, ама няма да помагне. Хилядолетният човешки опит показва, че колкото и да ги хващат, затварят, бесят, разчекват, набиват на кол и какво ли не - убийци и престъпници винаги е имало и ще има. Въпроса е защо стават престъпници, а след като убие тогава вари го, печи го - не помага, това че наказанието ще действа превантивно и възпиращо за други е мит и практиката го опровергава.
39
0
 
33
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
Аз не знам що за извег трябва да е тоя, че дори само да му мине мисъл за убийство в новогодишната нощ... На парчета трябва да го разкъсат тоя!
38
8
 
27
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Какви ли не *** има в БГ - но въпросът е защо тя е допуснала да бъде сама - Доколкото се разбира - тя е отишла в Варна да празнува Нова Година - ами толкова ли не разбраха тези наивни момичета че не може да се хоцка по дискотеки и нощи барове сами - може убиецът да е таксиметров шофьор - може да е неин познат със сексуални мераци или отхвърлена любов - Няма значение дали е красива или грозна - Никой няма право да отнема човешкият живот !Дано полицията се справи въпреки аматьорите криминалисти
37
7
 
15
 
! Отговори
Х преди 10 години
ПРЕДИ НОВА ГОДИНА КУЦКОВА СЕ ИЗКАЗА ПРОТИВ УЗАКОНИЛАТА С ПРИСЪДАТА СИ ДАЛАВЕРАТА НА ДОГАН-УБИХА СВЕКЪРВА И.ТЕЗИ ХОРА СА ЕТНИЧЕСКИ ТУРЦИ,СИГУРНО СА ОТКАЗАЛИ ДОБРОВОЛНА СУБСИДИЯ ЗА ДПС ЕТО РЕЗУЛТАТА.ДПС СА ВСЕСИЛНИ.90 НА СТО ОТ ДЕПУТАТИТЕ СЪС ВАЛЕН ИМУНИТЕТ СА ОТ ДПС.А СТАНИШЕВ ГИ ЦЕЛУВА.
36
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И гербери, и бесепари, и реформатори всичките 1 червен к*р ви е правил. Д**биш и филиалите на БКП, стига сте ср*ли под всяка статия.
35
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сърцето ме боли!Това е отвратително и ....нямам думи!Какъв *** може да си да посегнеш на живота на човек!Като чета и слушам за такива новини направо настръхвам и искам да се намери извършителя и да линчува!Публично да се дава линча по всички медии.Жалко само за момичето.Бог до го прости!

Спонсорирани публикации