Луксът, в който е тънал Янукович

Вижте резиденцията на сваления украински президент
Обновена: 25 фев 2014 14:09 | 24 фев 2014 10:13,
244

Едно от помещенията в резиденцията на сваления президент на Украйна. Снимка: Reuters

 

След като антиправителствените демонстранти в Украйна завзеха резиденцията на Виктор Янукович, бившият дом на президента се превърна в атракция за стотици украинци. Вижте лукса, в който Янукович е живял, заснет от фотографи на Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до 124Украйна има сериозни залежи на петрол и е монополист на титан на световния пазар.А Украйна скоро няма да я има на картата - ще се разпадне поне три.
116
2
 
2
 
! Отговори
до 124 преди 10 години
Явно новия "петрол" ще е ресурс в излишък от Украйна и за това беше цялата дъндания!Не се досещам освен въгледобив и зърнени култури ,тук-там черни метали тея да притежават нещо в повече ,но въпроса е какво ще ни донесе всичко това.
115
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A STIGA TYPA PROPAGANDA.PO TAQ LOGIKA DYRJAVNATA REZIDENCIQ V BOQNA E NA ROSEN PLEVNELIEV.VIE DNES BG PONE NE MISLITE LI KATO PI6ETE
114
1
 
3
 
! Отговори
120 преди 10 години
До ГерманецаПитах те баба Меркел като пример за добър комунист ли ни я даваш или като нещо друго?А тролчето си почва с урока и заучените фрази :))).
113
4
 
2
 
! Отговори
българин преди 10 години
Ха ха ха Селянина в царския палат ха ха ха Има още един селянин в царски палат той кога ще избяга ха ха хаДа живее Цар Симеон!
112
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Егати и пропагандата, ама има итернет. Тази резиденция е обзаведена и "подобрена' от любимката Тимошенко. Нали си спомняте защо я изгониха след такива протести-точно за зверска корупция и присвояване на пари. Резиденцията си е от много години, а Янукович е от 2010. Все едно да тръгнете да снимате Бояна и да се пулите на лукса и да обвинявате Плевнелиев за лукса- нали се сещате колко нелепо е, като помним и другите преди него.особено Първанов с екзотичните му ловни приключения
111
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хахха този сценарии сме го гледали и в Ирак и в Либия - "вижте в какъв лукс живеят" (сякаш американските сенатори живеят в дървени колиби". Тази "революция" беше внимателно дирижирана, сега гледайте как западняшките компании ще вземат на концесия природните богатства на Украйна. ще влезат веригите и ще започват да изцеждат бизнеса, след това правата на *** и сриване на образованието.. демокрация, демокрация, демокрация и защита на човешките права! :))))))))))) Украйна какво те чака... :)
110
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тъпите украинци се оставиха на 200 *** да ги върнат 100 години назад по времето на татко Махно , и без това не баха цъфнали и вързали а след данданията Украйна може и да изчезне от картата.
109
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ми то и наши политици и олигарси тънат в подобен лукс а после не питайте защо няма пари за заплати и пенсии! И понеже олигарсите и полиците видяха заплаха за своето обогатяване затова овладяха протестите и февруарските и Юнските Затова разделят народа! Затова са готови да продадат и България на Турция и дори и да унищожат страната си за да си запазят богатствата
108
6
 
3
 
! Отговори
Германеца преди 10 години
Баба ще казваш на баба си Пенка от село. Показах на раубладжийте къде живее Меркел и цяла Германия знае, къде живее, ето сега и вие знаете. Това е една от причините, че вече 3ти мандат е Канцлер на Германия.
107
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ало, журналисти-манипулатори, това е резиденция, тоест жилище за всеки украински президент, нали? Защо ни го пробутвате като негова лична кражба и облагодетелстване, поне малко професионално достойнство нямате ли?
106
2
 
1
 
! Отговори
109 преди 10 години
Сега не разбрах само с тези примери за баба Меркел искаш да ни убедиш, че има и добри комунисти или ...?
105
2
 
12
 
! Отговори
До Американеца преди 10 години
За какво и на червена армия да влиза бе ***.Достатъчно е да им врътнат крана с газа и след 10 дена гладния и измръзнал народ ще търси Кличко и компания за да ги одере живи.А това ,че показват тази резиденция само показва ,че смятат хората за ***.А как трябва да иглежда резиденцията на Президента на една 50 милионна държава ,като колиба ли.А и 90% от нещата там са подаръци и подредени с табелки като за изложба ,а не Янукович да ги ползва
104
0
 
19
 
! Отговори
ТОЙ КАЗА преди 10 години
Не твърдя , че Русия са добрите, но не мога и да приема Запада за добър, тъй като и двата лагера допуснаха да станат тези размирици в Украйна, без да ги еня, че можеше да се стигне до гражданска война(което все още е вероятна) и Украйна да залезе за дълги години...Нали ги виждам, нито едните , нито и другите не искат да пускат кокала, с разликата, че кокала бе в чинията на руснаците, а западняците погледнаха в чуждата чиния.... Горко на кокала...
103
1
 
15
 
! Отговори
!! преди 10 години
Тези момчета с бухалките са европейското бъдеще на Украйна. Западните "партньори" обичат такива - вижте пеи нас един такъв стана министър председател
102
5
 
7
 
! Отговори
ни съ знай преди 10 години
Какъв лукс бре, та това си е най-обикновен кич.Даже и да е негова собственост, той не е млад човек, а олигарх, който дълги години е трупал собственост. А кой го избра за президент?
101
3
 
9
 
! Отговори
аз преди 10 години
Мда, странно кога ще видим подобни снимки от Белия дом със заглавие "Диктаторът Обама тъне в разкош и лукс" :)))). А за френския диктатор дет си живурка в куп замъци и дворци не ми се мисли :)))
100
0
 
1
 
! Отговори
ASI преди 10 години
i nashite upravliavashti nesa po nadolu ot nego
99
0
 
1
 
! Отговори
opa преди 10 години
ама не е само той я вижте дома на украинския прокурор Виктор Пшонкиwebpark.ru/comment/dom-prokurora-ukraini те това се казва егати двореца..
98
1
 
8
 
! Отговори
Германеца преди 10 години
Да така е анонимен, Меркел затова толкова я обичаме защото е скромна и никога не парадира с нищо! Жената живее в апартамент в Берлин и ако не са 2мата полицай пред вратата никога няма да разбереш, че там живее първият човек в държавата. Но това за родните комунисти *** е направо невероятно, те очакват сигурно тя да живее в дворец, ама не е така дадох им адреса, да видят една жълта сграда в центъра на Берлин.

Спонсорирани публикации