Луксът, в който е тънал Янукович

Вижте резиденцията на сваления украински президент
Обновена: 25 фев 2014 14:09 | 24 фев 2014 10:13,
244

Снимка: Reuters

 

След като антиправителствените демонстранти в Украйна завзеха резиденцията на Виктор Янукович, бившият дом на президента се превърна в атракция за стотици украинци. Вижте лукса, в който Янукович е живял, заснет от фотографи на Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
0
 
0
 
! Отговори
Монопол преди 10 години
Жечка също, обичам го
216
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а другите политици не тънат в лукс в Америка и Европа и навсякъде !!!!
215
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Белия дом на черния Обама да не би да е свинарник?!
214
0
 
5
 
! Отговори
мирянин преди 10 години
горката газова принцеса е тънала в мизерия преди да влезе в затвора
213
2
 
7
 
! Отговори
Логика преди 10 години
Па нормално че е лукс, какво очаквате от президентска резиденция, те всичките са такива по света. По другите страни са лукс също, какво му е чудното тука?
212
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали в тоя ЛУКС са "тънели" всички бивши президенти бе манипулативни " ***".
211
10
 
12
 
! Отговори
До Украина преди 10 години
Украинците ще съжеляват за старият режим когато поради липса на здравни осигоровки народа им ще измира благодарение на хуманите Европеиски закони.
210
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чак пък лукс, по скоро кич...
209
8
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Въобще не се учудвам, че Ройтерс е правило тези снимки и се опитва да прави евтини пропагандни трикове за сметка на настроенията на недоволните от Янукович. Той наистина е за панделата, но ... ако се замисли човек, че разбере, че това не е резиденцията на Янукович, а на президента на Украйна, в която са живяли и другите президенти... Това все едно е да се снима Белия дом и да кажеш, виж му къщата на Обама:) смешници... а наивници много
208
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Заплатата на Янукович е била 115 000 долара на година плюс военна пенсия от 24 000 долара. През 2013 г. той получава аванс от 2 млн. долара, за да напише мемоари, но всичко това е далеч от 100-те млн. долара, на колкото се оценява имотът. Украинският парламент е издал постановление къщата да се ОДЪРЖАВИ! Тази информация е за тези, които казват, че товa е ДЪРЖАВНА РЕЗИДЕНЦИЯ на всички управляващи! Това е ЧАСТНА къща на Янукович, дори е намерен медал тежащ 1 кг злато с неговия собствен лик...
207
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само се чудя защо банките които държат авоарите на такива не ги връщат на ограбените народи.Иначе сега с удоволствие ще им дават заеми срущу приватизация и повишаване на данъците.
206
7
 
8
 
! Отговори
щирлиц преди 10 години
Така е било и след 9 септември:Вижте царят как охолно си е живял!Къде да живее държавният глава?Може би в колиба, или в подлез,та всички простаци да са доволни!?А стига дивотии!
205
3
 
9
 
! Отговори
Януковищ-престъпник преди 10 години
Янукович е напуснал в събота през нощта с вертолет, показват камерите за видеонаблюдение. След това тръгват камиони, вероятно натоварени с документи и ценности. Това е драги комунисти реалността за всеки един сатрап и тиранин. Ако е много честен и чист, как мислите ще бяга ли с ценности?! А младите хора, които загинаха заради него, как мислите, не трябва ли да му се търси сметка и да бъде съден?!
204
0
 
3
 
! Отговори
ASI преди 10 години
bravo na tiahreshilisa neshto i bez dago postignat nese otkazahai nie pravihme protesti da ama biahme na laf muhabbet na kafe i birichka v barchetataneka segashnia koito vliza na post da sgreshi...shte sgreshi ama moje da bade i obezglavenvijda naroda kolko e razgneven akomu stiska neka sgreshioshte vednaj kazvam BRAVO na tiahi tuka taka triabva ama naroda go niama tova bezstrashno sarces edin dvama ni selo ni grad stavaVARVI NARODE VAZRODENI KAM TAMNO BADESHTE VARVI
203
7
 
7
 
! Отговори
Кво се туткаме? преди 10 години
Аз предлагам да отидем и да я разрушим. Да я изпепели.Я какво хубаво стана като сринахме мавзолея на Георги Димитров. Като унищожихме промишлеността.
202
7
 
12
 
! Отговори
Ане е ли така? преди 10 години
Да не мислите, че на запада му пука за украинския народ? Човещки права - вятър и мъгла. Важното е да се открие още БЕЗПЛАТНА работна ръка и пазари за дефектните им стоки.После ще почнат да ги "СЪВЕТВАТ" както АНГЛИЧАНИТЕ НИ СЪВЕТВАТ НАС: Ами за да дойдете в Англия, казвайте, че сте ИТАЛИАНЦИ.Демек: лъжете бе, лъжете.И ще им показват табелите:Не се допускат БЪЛГАРИ / простете украинци /.Можели сме да ходим навсякъде: Да, можем-няма проблеми когато българите работят като чистачи на клозетите им.
201
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Зоран ГоранПърво започни да пишеш на български и второ това е частната резиденция на Янукович, който е заменил два стари апартамента в предградие в Киев за тази резиденция с площ 350 акра. Разбра ли?
200
1
 
3
 
! Отговори
до 317 преди 10 години
Ти си ***, защото вчера Парламента в Украйна върна резиденцията на държавата
199
9
 
6
 
! Отговори
Зоран Горан преди 10 години
До Анонимен 190Къде прочете, че е частна бре, ***? Всички президенти по света живеят в държавни имоти! Анадъм?! Това е принцип на държавното устройство! Кой е *** се вижда по ентусиязма, с който лешперите се намяткаха на "сензацията" с приказния лукс на Янукович! Гледат тиквите през прозорците, защото вътре не ги пуска охраната! Сигурно като изпоподпалиха центъра на Киев, чакаха некой да им отключи!*** *** племе - да се чуди човек откъде толко акъл да научи буквитре и да пише тука!
198
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Президент с чувство за вкус - безценно... за страната му :-)