Страховитите медицински практики в миналото

Вижте как са се справяли лекарите в миналото
Обновена: 14 юли 2014 10:22 | 12 мар 2014 14:30,
42

Лечение на сколиоза (гръбначно изкривяване). Снимка: sobadsogood

Въпреки че медицината все още е безсилна пред редица болести, поглед назад в нейната история може да ни покаже какъв голям напредък е постигнала.

Сайтът Sobadsogood са събрали някои страховити снимки, които показват прогреса на медицината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората са правили каквото могат на времето. И са обръщали повече внимание на пациентите си, познавали са ги и сами са приготвяли лекарствата. При съвременната медицинска техника, ако те зарежат в коридора на спешното каква е ползата от напредналата медицина.
38
0
 
2
 
! Отговори
С. А. преди 10 години
Продължителноста на човешкият живот е увеличена значително ,и това се дължи на баячките !
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като си помисля, че повечето студенти "учат" по чалготеките.....
36
4
 
9
 
! Отговори
хахахахаха преди 10 години
някой забеляза ли,че снимките са все от милите ни сегашни "батювци"....мале мила....явно са взаимствали методите от светата инквизиция...ама то си е така де
35
1
 
13
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 10 години
! Не напразно древните римляни са казвали, че найдобрия лекар е този , когото не познаваш!! . Много малко се прави и се говори за природосъобразния начин на живот. Всички са вперили взор в парите и гледат да ти пробутат вълшебния хап.Съвременната медицина "разглобява" човешкото тяло като лек автомобил. Лекува ту краката, ту сърцето, ту черния дроб.. И има специалисти по тези органи. Постигнат е голям напредък в много направления, НО човекът е едно цяло! Живот без болка това е нормално!
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И ако не знаеш кое е на тати слаткото, питай мама!
33
2
 
3
 
! Отговори
До 29 преди 10 години
ХааааТи като не си зимаш хапчетата, се вижда до къде си я докарал, на тати слаткото!
32
3
 
6
 
! Отговори
А.С. преди 10 години
Продължителноста на човешкият живот е увеличена значително ,и това не се дължи на баячките !
31
2
 
8
 
! Отговори
От 30 до 31 преди 10 години
Вярно е че и алтернативната медицина и билките имат място в 1 лечение,но да се отричат лекарствата е безумие. PS Надявам се вече да си добре
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 30Точно, защото съм изпил бая до сега съм на тоя хал, умнико! Пак най-искрено ти пожелавам да не опреш до другите методи за лечение, че тогава вече бая си я втасал.
29
2
 
3
 
! Отговори
До 29 преди 10 години
Хаха ти сигурно през живота ни 1 хапче не си изпил самос баене се лекуваш сигурно
28
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 26Хахахахаха ... направо страх ме хваща като гледам как повечето хора са убедени, че ЕДИНСТВЕНОТО решение за лекуване е "съвременната медицина" и фармакологията и друго нема! Дано не опрете един ден до "другото", мамини сладки
27
2
 
40
 
! Отговори
loves2drive преди 10 години
Колкото и страшно да изглеждат, правени са да помагат на хора. Гледам тази дървена ръка от 1800г. и се чудя колко време им е отнело. Евала на всички, допринесли за развититето на медицината! Човек трябва да го е грижа за другите, за да инвестира толкова труд.
26
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се оплаквайте толкова, винаги имате избор, може да ползвате услугите на баячки и врачки! Някой насила да ви кара да ходите на лекар?
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези които са против фармацевтичната индустрия има леснокато се разболеят да не пият лекарства и каквото сабя покаже
24
2
 
9
 
! Отговори
Оня преди 10 години
Страховитите медицински практики продължават и днес. Всеки ден си отиват хора заради неправилно лечение с все по-силни субстанции наречени "лекарства". Хора станали зависими за цял живот от фармакологичната индустрия ... страх да те хване не, ами незнам какво ...
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До do 22какви селски лекари те гонят пък тебе?... я се огледай и виж дали има семейство в България, което да не е пострадало от простотиите на така наречената "съвременна медицина"? Къде видя болен, излекуван (натъртвам на думата излекуван) от хронична болест? Къде видя някой, който е третиран със съвременна фармакология за хронична болест и да не е станал постоянен клиент на аптеките доживот? Къде видя лечение, разбирачо?
22
7
 
2
 
! Отговори
do 22 преди 10 години
Ако сравняш селските ти лекари със световната медицина, разбирам тогава изказването ти. Но всеки, който и в най-малка степен е запознат с немската или американската медицина не би посмял да направи такова неграмотно изказване като теб. Големи сте разбирачи иначе. Всичко знаете. ***!
21
4
 
28
 
! Отговори
Оня преди 10 години
Каква медицина бе, хора! К'ви 5 лева! За какво развитие говорим, като съвременната медицина нищо не лекува, а само третира. Къде видяхте лечение. Пълно е с доктори, ама лекарите са малко!Тя съвременната медицина не прави лечение, а прави клиенти ... и то зависми от лекарствата й
20
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Закон за прогреса :80% от важнитe за човечството откритея са направени в последните 20 години