НАТО прекратява практическото сътрудничество с Русия

Предстои преразглеждане на всички връзки на Алианса с Москва
Обновена: 18 мар 2014 14:25 | 18 мар 2014 09:25, Елка Василева
115
НАТО прекратява практическото сътрудничество с Русия
Андерс фог Расмусен. Снимка: Reuters

НАТО извършва преоценка на отношенията си с Русия във връзка със събитията в Украйна. Това заяви генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен за телевизия CNN в интервю по повод за случващото се в Украйна, предаде ИТАР-ТАСС.

Още по темата

„В момента преосмисляме нашите отношения с Русия – каза Расмусен. - Вече решихме да преустановим практическото сътрудничество с Русия. А когато министрите на външните работи на страните от Алианса се срещнат на 1 и 2 април, те ще преразгледат всичките ни връзки с Русия“.

„Планирахме да проведем съвместна операция по море по обезпечаване на сигурността на американския плавателен съд, на борда на който ще бъде унищожено сирийското химическо оръжие – припомни Расмусен. - Ние ще го охраняваме, но Русия няма да участва в операцията. Това е един от примерите за преустановяване на сътрудничеството“.

В понеделник след срещата в Брюксел с и.д. министър на външните работи на Украйна Андрей Дешчица Расмусен заяви, че Украйна и НАТО са потвърдили намеренията за разширяване на военното сътрудничество и развитие на украинските военни възможности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
3
 
! Отговори
антиЕС преди 10 години
като гледам новия световен ред се отлага неопределено за кога
77
6
 
4
 
! Отговори
666 преди 10 години
Samo taka palno ignorirane na ruskite kaputi
76
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Андерс Фог Расмусен (на датски: Anders Fogh Rasmussen [ˈɑnɐs ˈfɔʊ̯ˀ ˈʁɑsmusn̩] [ˈɑnɐs ˈfɔʊ̯ˀ ˈʁɑsmusn̩]) е датски политик.Той е бивш министър-председател на Дания (2001 - 2009), както и парламентарен лидер на дясноцентристката партия Левица. Въвлечен е в спора за карикатурите на пророка Мохамед, които излизат в датски вестник.На 4 април 2009 г. е избран за 12-ти генерален секретар на НАТО, който пост заема от 1 август 2009 г.Още на 5 април подава оставка от премиерския
75
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
спешно!!! десант на НАТО в Крим:youtube/watch?v=USjjHheZwOc
74
0
 
11
 
! Отговори
antiES преди 10 години
сега най-големия майтап който може да стане е и в Бургаския регион да се проведе референдум за присъединяване към Русия,щото пълно с руснаци собственици на имоти.Аз съм ЗА!!!!!!
73
1
 
6
 
! Отговори
Chicho Pey преди 10 години
При учредяване на "България без цензура"-РАЗДАДОХА един вагон "кръгли шапчици"(ционистични кипита) изпратени от СНН до дъщерната и фирма "Барек тв(тв7).В случай ,че някои си няма фес.килимявка или друг "накрайник " за главата!
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някои хора са разбрали, че г-н . Blitzer - въпреки че той не носи еврейска шапчица / кипа - е евреин. Но той също така е пламенен последовател на държавната идеология на Израел , ционизма , е може би не е толкова добре позната . Фактите са дори повече да правите компромиси , както г-н . Blitzer има опит като отворена и дори платени ционистки пропагандатор .
71
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сроденРазсекретени : Massive израелската манипулация на американските медии изложениИзраелският шпионаж : майката на всички скандали***Wolf Blitzer CNN му - агент на ционизмаи Лари Кинг по CNN и " фатална sioniste " Christiane AmanpourЧрез Freedom Research , Май 2009 | radioislam.org
70
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
7 Така ли и кой ще те пази бе червен *** , виж че сега си жъфнал та вързал въпреки че отделяш стотинки за армията защото тези 1.4% са си стотинки , колко си готов да отделяш и от кое ще се лишиш *** .
69
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
г-н генерален секретар на НАТО,кога ще прекратите сътрудничеството и с България защото не ни трябвате.
68
0
 
12
 
! Отговори
Registriran преди 10 години
До Анонимен Аз лично ти член на НАТО не съм щото еее преди като имаше армия съм се клел във НРБ това шъ знаиш е Народната Република България, а виж за НАТО не съм се клел, те такова бяха, и са от другата страна на барикадата, така, че за НАТО мога само да си го преместя.
67
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Говорещата глава на снимката... о-о-о чувствам че повече не мога да се стискам, код кафявоооооо
66
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как CNN бе поето от неоконсерваторите и ционистите
65
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
How CNN was Taken Over by the Neocons and Zionists
64
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
71 За путин ли говориш , прав си азтаската му хитрост се че те в погледа му .
63
0
 
7
 
! Отговори
Рошко преди 10 години
Не може нормален човек да има такъв поглед.
62
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
69 А можел да ни кажеш ти член на НАТО ли си или не си . членуваш ли в ЕС или не , чувстваш ли се европеец или по скоро се чувстваш азиатец , дори и вчера в История БГ, професора каза , чо от направените генетични зследвания на съвременните руснаци е доказано за разлика от изследванията на съвременните българи , че при руснаците преобладаващи са АЗИАТСКИТЕ ГЕНИ , явно Чигис Хан добре се е преставял на времето ,а и кат го гледам Путин си е досущ негов наследник и на визия и на акъл.
61
0
 
10
 
! Отговори
Registriran преди 10 години
До Анонимен Франция заплашва Русия с отмяна на сделката за корабите Мистрал ама сериозно, и фалирала Франция що опущи куп пари, и ще натири бачкаторите, така ли? А господин Расмусен задава ли си елементарният въпрос, ами ако случайно сирийското химическо оръжие бъде предадено на Руски кораб, тогава, какво ще гледате от страни така ли?
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Франция заплашва Русия с отмяна на сделката за корабите МистралЦялото: bulgarian.ruvr.ru/news/2014_03_18/Francija-zaplashva-Rusija-s-otmjana-na-sdelkata-za-korabite-Mistral-1985/e i sega , kakwo ste gi prawqt tezi korabi?, toi edinia e veche postroen
59
0
 
20
 
! Отговори
емо преди 10 години
нато е престъпна организация която трябва да бъде разформирована

Спонсорирани публикации