Вилица ръси подправки на всяка хапка

Удоволствието ще струва 36 британски лири
24 мар 2014 13:37,
3
Вилица ръси подправки на всяка хапка
Снимка: Reuters

Революционна вилица, разработена от канадски специалисти, ръси ухания на различни подправки при всяка нова хапка, пише в. "Дейли мейл".

Новият продукт носи търговската марка Aromafork, съобщава БТА. Приборът предлага под течна форма 21 различни ухания, сред които тези на босилек, на бадем, на японски хрян, на джинджифил, на люта чушка, на личи, на банан, на кафе и др.

Различните течни аромати се разполагат в контейнерчета под дръжката. Те се инжектиран в малко парче попивателна хартия, която доставя подправката в устата.

Желаните аромати се поставят с капкомер в извивката на вилицата, а попивателната се закрепва в основата й, там където завършват зъбците й.

Комплект с аромати и попивателни към Aromafork струва 36 британски лири.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
8
 
! Отговори
Мила Многознайкова преди 10 години
А такааа. Айде още зарибявки. А тези "течни аромати" какво ще представляват? От какво ще са направени? Нещо вредни химикалчета, схеми, туй-онуй ще има ли?Естествено, че ще има. Това не бих го ползвала и да ми плащат. Отрови, отрови. Че и скъпи! Между другото - всеки, който готви и се интересува знае, че качественото овкусяване се случва по време на готвенето, не след сервиране! И най-добре въпросният вкус да идва от съответната подправка в свеж или изсушен вариант.
1
0
 
18
 
! Отговори
За Бедните преди 10 години
Българи правителството да поръча вилици които да вкарват въздух под налягане, за да им пълни стомасите.

Спонсорирани публикации