Кейт победи принц Уилям в надпревара с яхти

Това е саботаж, коментира шеговито принцът
Обновена: 11 апр 2014 13:57 | 11 апр 2014 10:58,
8
Кейт победи принц Уилям в надпревара с яхти
Снимка: Reuters

Херцогинята на Кембридж Катрин бе широко усмихната, след като победи съпруга си принц Уилям в две състезания с яхти в морето край пристанището на Окланд, Нова Зеландия, съобщиха световните информационни агенции, цитирани от БТА.

Уилям и Кейт, които са на триседмична обиколка в Австралия и Нова Зеландия, бяха пожелали да се състезават помежду си с яхти. Херцогът и херцогинята поеха щурвалите на две яхти от състезанието за Купата на Америка. Кейт участваше в надпреварата заедно с капитана на отбора на Нова Зеландия Дийн Баркър, а Уилям - заедно мениджъра на отбора Грант Далтън.

Това е саботаж, заяви шеговито принцът, признавайки поражението си в две състезания, а Далтън увери, че херцогинята е била оставена да победи. Катрин бе заменила блейзера си в морско синьо с черна наметка и носеше спасителна жилетка за състезанието.

При пристигането си в пристанището след края на надпреварата кралската двойка бе посрещната от хиляди зрители, размахващи британски знаменца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: уилямКейт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Браво на момичето! Имам предвид, успя да се пребори за любовта си, не се остави да я командват и да и казват какво да прави и как да живее ( това не означава, че не спазва протокола ), независима, много чаровна и земна, изобщо с много човешки качества и заслужено я обичат хората! Самата кралица е много по-различна, откакто Кейт влезе в двореца.
4
0
 
6
 
! Отговори
Бобчо преди 10 години
До WASILISQNISEVROPAНа клатушкаща се яхта в морето най-добре се правят кралски бебета :D
3
7
 
24
 
! Отговори
Сладури преди 10 години
Eххх, завист, завист, българска...1000 пъти повече предпочитам да чета за тях, отколкото за цирка наречен "българска политика" или за поредната ВИП ***.
2
5
 
6
 
! Отговори
Давай капитане преди 10 години
"Кейт участваше в надпреварата заедно с капитана на отбора на Нова Зеландия Дийн Баркър, а Уилям - заедно мениджъра на отбора Грант Далтън""Това е саботаж, коментира шеговито принцът"Така е. Капитана на Нова Зеландия Дийн Баркър е саботирал жена ти. Пък ти колкото си искаш шеговито го приемай, принце, ама саботажа си е саботаж.
1
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вече виждам смисъла от съществуването на кралското семейство и посещенията им на държавни разноски- да се състезават с яхти.

Спонсорирани публикации