Ако знаменитостите имаха татуировки

Вижте как биха изглеждали с татуси Кейт Мидълтън, Шер и Пикасо
Обновена: 23 апр 2014 09:09 | 22 апр 2014 20:15,
38

Джон Ленън и Йоко Оно. Снимка: Shopped Tattoos

Работещият в Сиатъл татуист Шайен Рандъл показва, че наистина татуировките могат да променят начина, по който човек изглежда.

Той започва работа върху популярни снимки на световноизвестни знаменитости и върху всяка една от тях добавя татуировки.

Вижте как щяха да изглеждат Мерилин Монро, Елвис Пресли, Елизабет Тейлър и Барак Обама, ако имаха татуировки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако левски имаше ботуши, а ботев каска как ли щеше да изглежда освобождението?
33
2
 
17
 
! Отговори
69 преди 9 години
мдаа, доста си е грозно... татутоНо, палячовци ще има винаги
32
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е ако имаха , ама немат , за тва няма идея от такива статии , а първата снимка е отвратителна тоя предрусал певач се държи като *** , а маймуноподобната му жена като човек ... *** ужаса аз !
31
0
 
21
 
! Отговори
M преди 9 години
в това няма никаква идея, нахвърляни безразборни рисунки върху телата..без никакъв смисъл и връзка с носителят им
30
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не видях една снимка на която татуировките да са допринесли за красота. Може би само на Барак Обама се е получило добре.Виждал съм хора с татуировки, които им стоят добре, но толкова нашарено е грозно.
29
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
коригирам 31 - исках да напиша "отмИват", но сбърках едната буква.
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз се чудя на този зор да се разкрасяват с татуировки, които остават за цял живот.Като е модерно, ами направи си рисунки с онзи вид цветни мастила, които се отмеват за една седмица, за месец или за няколко месеца. Така хем можеш да сменяш различни рисунки по тялото си /като ти омръзне една, правиш друга/, хем като сстанеш малко по-зрял на години можеш да престанеш да се декорираш по този начин!
27
1
 
22
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Тъпо!
26
2
 
17
 
! Отговори
от 15 до Аише 72 преди 9 години
Еи "художника"!Къде си виждал зрял и уверен човек да се драска и шари с детски картинки?Хващате лапетат ,взимате си паричките и това е цялата работа ,дори не им казвате истината ,че това ще им писне след година две и ще се чудят как да го махат.
25
0
 
17
 
! Отговори
JustTom преди 9 години
Типично по Х'американски ги е нашарил като *** черга. Един цял "ръкав" не видях с идея, композиция...
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако баба ми беше мъжка...
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПП Нямам намерение да споря за глупости.Като си се харесваш - ашколсум,аз съм *** и консервативен - не искам да съм татиуран,както и не искам да виждам децата си така,Жив и здрав да си, желая ти дълъг живот, здраве и много любов!
22
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Момче, моята професионална квалификация е резултат само на интелекта и амбициите ми. Направил съм товазаради себе си (и може би заради най-близките си) -нищо общо с другите хора и тяхното незначително мнение.Стъпих зад океана с $1,200 в джоба и сега осъзнавам, чемного малко хора правят това. Не съм продал никакъв имотв Бг и се гордея с това.Та твоите шарении и цапаници могат да впечатлят само някойнеосъзнат тийнеджър или безделник (наркоман).Живей си живота и не ми се натрапвай - ако си мъж мога да то докажа всичко (срещу голям облог), също и физичеките
21
2
 
18
 
! Отговори
607501 преди 9 години
Кой ти се изтъква пък на теб, бе, господин X от интернет :D Направо треперя пред професионалните ти познания :D Хич не ме и касае дали работиш зад океана или разнасяш мимози на дека на някой презокеански лайнер :D Има си дрес код за различни професионални сфери и за различни по размер на бизнеса работодатели, но нито това, нито твоите хомо възгледи правят татуирането и татуировките безсмислени. Отиди в нова зеландия и кажи на някой маор, че татуиран прилича на *** от строителни войски :D
20
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 60751:Момче, не си попаднал на удачния човек да ми се изтъкваш.Можеш ли да дефинираш "IT сферътъ", че нещо май искаш даме вържеш - Уеб дизайн, ембеддед программин, клауд къмпютин или...мога да ти дефинирам цяла нощ (при мен е 10:20 рм).Работя в една от най-големите мултинационални компании в светаи съм инженер зад океана (както и магистратурата ми).С дънки мога да ходя само в петък на работа и ако наема духльо,който ще се окаже наркоман или асоциален тип, който не можеда комуникира това са черни точки в ревюто ми (2 пъти годишно).
19
6
 
18
 
! Отговори
Hells Bells преди 9 години
До 60751Е то това обяснява всичко !Абе да кажем така ,във всяко стадо си има *** ама татуираните масово не са у ред някъде към 70-80%
18
1
 
14
 
! Отговори
меня преди 9 години
"Ако"точно за това нямат.
17
5
 
22
 
! Отговори
60751 преди 9 години
14 - работя в IT сферата. Не знам твоята "компания" каква дейност развива - може би правите алуминиеви профили за стени или проектирате прахосмукачки - звучиш като някой самотен счетоводител :D Аз също не харесвам размъкнати хора с двулитрови бутилки бира, които по цял ден висят по парковете, но да смяташ, че всички хора, които имат татуировки са такива - явно цял живот си бил в някаква черупка ;)\15 - няма да е зле за научиш първо малко правопис, после да ползваш интернет и да даваш мнения.
16
4
 
28
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Ееее па тез хора акъл имат ли бе,то преди само *** и пандисчий са драскаха и то некоя котва да напраят или на булката буквата ама сега тез са надращили кат родопска черга,та голи да са фърлат ша речеш,че фанела и *** имат,а пък жените ептен изкуфеха и те,та са нашариха кат мажете и по рацете та и на гърбат чак надращили букви та цело писмо бе,то кат ги саблечеш дорде им прочетеш туй упътване ша забрайш за кво си ги саблекал,ний едно време наще булки знайхме кво си ги прайме и без инструкций
15
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако някой облече блузка с подобни картинки произволно разпилени навред - ще изглежда меко казано смешно... А това да си го направиш перманентно....

Спонсорирани публикации