Щабквартирата на КГБ в Латвия отвори врати за туристи

Вижте снимки от помещенията
30 апр 2014 21:45,
23

Изглед към сградата, в която се е помещавала щабквартирата на КГБ в Рига. Снимка: Reuters

Един от символите на съветстката власт в Латвия стана туристическа атракция. Става въпрос за щабквартирата на КГБ.

Новата туристическа атракция предлага обиколка с екскурзовод из помещенията. Вижте кадри от новия музей в Рига, запечатани от фотографите на Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
alexander.rangelov.3 преди 9 години
Vsiaka strana,koiato imasredstva si ima svoe vunshno i vutreshnorazuznavane.....Metodite savinagi edni i sushti...dali e KGB,FBI,MUSAT,M-5....toevse edno
13
2
 
8
 
! Отговори
Гуантанамо преди 9 години
Защо не публикувате снимки от американския концлагер в Гуантанамо?
12
2
 
5
 
! Отговори
цезар преди 9 години
КГБ че какво? от това, ЦРУ и ФБР да не би да са божи служители.
11
3
 
12
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
Старото поколение гради защото бе възпитавано от социализъм от едната страна, а от другата от капитализъм, който бе специално противопоставен на социализма, а сега всичко се възпитава от дивия капитализъм ...или както там му викат нео-мео педерализъм!Навремето капитализма бе хубав, щото бе длъжен да бъде по-добър от социализма, а сега няма никакви ограничения и за тва днес целия свят е по-зле от едно време!
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
11-а снимка особено - гордостта на Атака. пожелавам на всички атакисти живот в такива условия. това е омраза към всичко човешко.
9
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тулски, ти леко болен ли си или си много болен? Я ми обясни какво значи кулак, че нещо не ми е ясно? Да не би да е нещо като сегашните БСП предприемачи? Има ли прилика или само така ми се струва?
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щаб квартира като щаб квартира, нищо ново.
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Кашчей Безсмертний -4приятел това си помислих .. защо не снимат техните затвори дето се снимат как правят със затворниците ... и се снимат за социалните мрежи с извращенията
6
6
 
5
 
! Отговори
ефрейтор преди 9 години
До БКПЧе той и генерала е от тях бе ***! Ако тръгне да разрежда сещаш ли се откъде ще започне? От матряла като теб тикво пъпчива!
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БКП -7 спокойно брат ще продължат да те .. но това което си написал едва ли е истина ...
4
16
 
16
 
! Отговори
БКП преди 9 години
До Анонимен--3; Слушай бе ***. Дядо го боха да го вкарат в ТКЗС--то.Баща ми беше в БЕЛЕНЕ. ОТКРАДНХТЕ НИ 400 дк земя и 60 дк ГОРА.,ивсичкия инвентар.Открднахте на шивачите шевните машини.Сега откраднахте държавата.Крайно време е да дойде 1 генерал че да ви поразредим малко.
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До пълен идиотМалко си простичък. Обикновенно колкото по-гадно и страшно е било толкова повече хора искат да го видят. Това не означава, че същите хора биха се върнали назад във времето да живеят там. То и Аушвиц го гледат милиони туристи, но надали много от тях биха експериментирали да влизат там преди 60 години.
2
7
 
25
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 9 години
Това сега е само музей, ако драскачите от Ройтерс искат да видят действащ концентрационен лагер да отидат в Гуантанамо - там няма даже чинии, просто една кофа с вода и американчетата давят в нея отвлечените.
1
2
 
14
 
! Отговори
st преди 9 години
До пълен *** Не СССР а старото поколение гради и стой дори то да беше не комунизъм а в капитализъм пак щеше да създаде и изгради.