Един президент на 50

Държавният глава Росен Плевнелиев празнува юбилей
14 май 2014 13:49,
162

Като министър на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев прави първа копка на завод през 2010 година, Снимка: Булфото

Българският президент Росен Плевнелиев днес празнува своя петдесети рожден ден.

Държавният глава встъпи в тази длъжност през 2012 година, като преди това бе министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета на Бойко Борисов.

Днес рожден ден празнуват и редица световноизвестни личности.

Създателят на социалната мрежа Facebook Марк Зукърбърг навършва днес 30 години.

Сред рождениците днес са българската гимнастичка Симона Пейчева,  холивудският режисьор Джордж Лукас, актрисата Кейт Бланшет, бившият министър на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев, музикантът Оли Мърс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дас е жив и здрав и да си ходи
92
4
 
12
 
! Отговори
Лисан преди 9 години
Какъв президент бе, това си е един травестит и национален предател, дошъл на власт с измама!
91
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти 88 кaто пaдне герб,ти кaкво ще спечелиш ,a чaкaй печели Путин Стaнишев зaбрaвих ,ето тези печелят a ти ще си остaнеш същтия ,не ти печелиш още 45 год.мизерия.Дa ти е честито.
90
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Розко, дано когато русите свършат с фашистката хунта в Украина, да се сетят и те, та да ти честитят празника!
89
2
 
2
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Да. Имаме си президент дори за слава. Как да го окачествяваш като е достатъчно само да го зърнеш.
88
3
 
10
 
! Отговори
тцЪ преди 9 години
И на 50 си е същия пундяк, вечно съгласен с каквото му кажат господарите.
87
0
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Уважаеми дами и господа, сигурен съм, че поне 100 000 души пред сградата на президентството ще свършат работа! Разберете, че няма кой друг да ни свърши тази работа, освен самите ние!Това е положението
86
1
 
5
 
! Отговори
sdfsdf преди 9 години
Ако имах пари за пилеене ,бих поръчал едно истинско социологическо изследване на рейтинга на бат'Роската,а и не само на него ,да видим колко ли е одобрението на народа за господата по върховете.
85
3
 
12
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Струва ми се, че е крайно време народът да вземе нещата в ръцете си и просто да отстрани естествения *** Росен Плевнелиев от поста!
84
1
 
6
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Очевидно е, че поради собствените си интереси парламентарно представените партии няма да започнат процедура по импийчмънт на това политическо недоразумение!
83
8
 
3
 
! Отговори
Уркото преди 9 години
Честито, Роско, и продължавай още дълго време да бъркаш така по дупките на ***. Гледай ги как са се разпищели само, за мен ти си лъжемъж и ***, избран с мушингии и измами и не съм гласувал за тебе, но на следващите избори с кеф ще си пусна бюлетинката за теб. Гарантирани 5 години комунистически плач, какво по-хубаво от това? Жив и здрав да си и още един път продължавай в същия дух!
82
2
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Политическото недоразумение Плевнелиев, което продължава да изразява не българската, а собствената си позиция по въпроси, които изобщо не са в неговите компетенции, вменени на президентската институция от Конституцията!
81
3
 
11
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Политическият *** Плевнелиев вече е вреден за нацията, за настоящето и бъдещето на страната!
80
0
 
10
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Това недоразумение,постоянно въртящо се като нахапано от оси, колкото по скоро бъде изритано,толкова по добре. Говори нещастника за международно право! Какво разбира празната му кратуна, ще стане ясно вероятно още на 3 юни,когато Русия врътне крана на газта,ако фашистите от Киев не си платят дълговете,българите ще разберат за какво става въпрос. Хлябът няма да могат да си изпечат!!
79
1
 
9
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Има достатъчно доказани деяния, които могат да се квалифицират като престъпления,извършени от това недоразумение, седящо в президентския стол и влошаващо и без това сринатия авторитет на България.
78
2
 
9
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Вече се приемат залози дали Плевнелиев ще изкара до края на мандата и ако това се случи, то със сигурност ще е благодарение на покровителството на Буда. Росен така или иначе вече е наказан от хората, тъй като доверието към него се срива главоломно.
77
5
 
11
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
За да бъде отстранен Роската, първо трябва да бъде отстранен този, който го предложи т.е.Бойко Борисов. Затова всичко зависи от нас- гласоподавателите. Ако мутренската партия ГЕРБ се срине на изборите този месец, то и Роската може да приключи предсрочно мандата си.
76
4
 
11
 
! Отговори
are_kulata преди 9 години
Всички пострадали от комунизма честни българи, повечето оставили семейство за да го хранят от чужбина,изпитват особена неприаязън, жлъчна омраза и презрение към комсомолски гадняри като празнуващия (на гърба на народа) капитал Фламинго, г-н Плевнелиев или просто '***'.Тази огромна маса от омерзения, страдащ и унизен Български народ пожелава на този кадрови лапач да изпита същото на гърба си: страдание, провалени животи, болести и смърт, разбити семейства, комплекси, мизерия и недоимък !!!
75
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ СЛУШАЙТЕ ПЛЮВАЧИТЕ, ТЕ САМО ТОВА МОГАТ! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЪРВИЯ ИСТИНСКИ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ !
74
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вчерашен платен комсомолски секретар( колко ли народ е очернил в "докладите" си до БКП, днешен капиталист и враг на руския народ! ЯБА ДАБА ДУУ!О tempora, o mores, o sodomitikus!!!

Спонсорирани публикации