Братът на Ким Чен Ун живее в чужбина, пътува в други страни

Ким Чен Нам може да бъде видян в Сингапур, Малайзия, Франция
Обновена: 20 май 2014 14:15 | 20 май 2014 13:55, Елка Василева
32
Братът на Ким Чен Ун живее в чужбина, пътува в други страни
Ким Чен Нам. Снимка: архив, Reuters

По-големият брат на Ким Чен Ун, 43-годишният Ким Чен Нам, живее свободно в чужбина, показва се на публични места, а не се крие, както се предполагаше, съобщи сеулската телевизия Уай Ти Ен, цитирана от ИТАР-ТАСС.

По-рано този месец Ким Чен Нам бе фотографиран в един от известните ресторанти в Джакарта, придружен от две жени.

Телевизионният канал твърди, че по-големият брат на севернокорейския лидер в последно време често можело да бъде видян също в Сингапур, Малайзия и Франция. Като негово постоянно местожителство се посочва Макао, където се твърди, че Ким Чен Нам има вила.

Някога той бе смятан за потенциален приемник на Ким Чен Ир. Но както се твърди, Ким Чен Нам загубил доверието към себе си, след като през 2001 г. бе задържан при опит да влезе в Япония с фалшиви документи, за да посети токийския Дисниленд. Японските власти тогава изпратиха най-големия син на предишния севернокорейски лидер в Китай.

Имаше и съобщения, че Ким Чен Нам се крие, откакто начело на Северна Корея е по-малкият му брат, отбелязва ИТАР-ТАСС.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
До- антимутра преди 9 години
Жалък си момко, струват ли си стотинките на коментар, за това което правиш .. ?
26
0
 
1
 
! Отговори
az преди 9 години
До АНТИМУТРАама не си от най умните явно,промито мозъче говориш пълни глупости.1 во Китай е най големия приятел на Северна Корея и е единствената страна която им изпраща храна и провизии както и горива без Китай СК просто ще изчезне,ама си мат някаква историческа привързаност.2 ро Путин не е човека доставил ядрени мощности на Иран и Северна Корея това си е свободен пазар всеки може да си достави,друг е въпроса кой как ще го реазвие и използва,ние да не би да правим бомби или Румънците и т.н.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Uspial e da se izmakne. Ako semeistvoto mu ne e v severna korea niama da ima problem
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АНТИМУТРАLogichno e taka no koi kaza i kade e pisano che Putin shte prodalji da obicha severna Korea. Severna korea az i davam maksimum oshte 10 godini i komunisticheskia balon shte se spuka ot vatreshna strana
23
3
 
13
 
! Отговори
зз преди 9 години
Ама естествено че ще живее в чужбина. Какво да прави в мизерната комунистическа Корея. Ние там ще пратим нашите *** за да ядат коренчета и благославят слънцето на нацията, другото прасе - Ким Чер Ин
22
4
 
2
 
! Отговори
Борат преди 9 години
Казахстан - най-великата страна на света Всички други държави са управлявани от малки момичета,Казахстан е първа по износ на калий,Другите държави имат само на теория калий.Казахстан, дом на басейна Тиншейн Дълъг е тридесет метра и широк шест.Пречиствателната система е възхитителна.Премахва 80 процента от твърдите човешки отпадъци.Казахстан, Казахстан, ти си хубаво място.От равнините на Тарашек до северната ограда на еврейския град.Казахстан, приятел на всички без Узбекистан.
21
3
 
3
 
! Отговори
Борат преди 9 години
Те са хора с големи носове и кост в мозъка.Казахстан има най-добра индустрия на света.Ние измислихме лактата и колана за панталони.Казахстанските *** са най-чисти.Разбира се не и за туркменистанците.Казахстан, Казахстан, ти си хубаво място.От разнините на Тарашек до севетната ограда на еврейския град.Елате и хванете чутовния *** на лидера ни.От съединението с тестисите, до заострения му връх!
20
1
 
2
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Човека се снима за последно.
19
2
 
11
 
! Отговори
Пютнасран преди 9 години
Значи вече дебелите севернокорейци са двама!
18
8
 
5
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ НЕ СЕ ОБИЧА С КИТАЙ !!!!!а ПУТИН ПОДКРЕПЯ СЕВЕРНА КОРЕЯ!!!!НЯМА КАК КИТАЙ ДА ПОДКРЕПЯ ПУТИН!!!!
17
5
 
1
 
! Отговори
BOKO преди 9 години
До АнонименДжакарта на западен свят ли ти прилича?
16
3
 
5
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
А знаете ли, че Путин даде ядрени централи на Иран и Северна Корея!!!!После благодарение на тях имат вече ядрено!!!!!
15
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо така обикаля из западния западнал свят, а не е отишъл в земния рай наречен Русия!Там според повечето форумци тук живота е прекрасен. Путин дава хиляди долари заплати, живеят спокойно, в мир и разбирателство...няма глад, мизерия и простотия...всичко е прекрасно...та, защо така?
14
2
 
21
 
! Отговори
CrossFire преди 9 години
Ама защо така бе, другарю? Народа такива сълзи лее за вожда, такъв рай е построил, няма безработица, няма престъпност. Защо вий скитате по света и ходите при гнилите капиталисти и империалисти? Не ви е срам!
13
1
 
21
 
! Отговори
Тодор преди 9 години
Я, Цацаров!)!!!
12
0
 
19
 
! Отговори
Име преди 9 години
По скоро на Цацаров прилича :D
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И неговия ред ще дойде.Дългата ръка на Ун не пропуска никого!
10
2
 
10
 
! Отговори
ЧК преди 9 години
"Тоя Ким прилича на Симеон Дянков?"...По-скоро - не.Въпреки че и аз като теб за малко да се заблудя заради очилата, но след това питах гуугъл дали всички хора с очила си приличат и гуугъл каза, че не. Трудно ми е и на мен да повярвам но е така. Тръст ми копеуе
9
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя Ким прилича на Симеон Дянков?
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пандипанчито на брат си мяза. Един ден ще се върне на бял кон да ги оправи за 800 дни като падне Ким трети.

Спонсорирани публикации