Сградите в Сидни заживяха в приказни цветове

"Vivid Sydney" се проведе за поредна година
Обновена: 27 май 2014 19:17 | 27 май 2014 19:16,
12

Снимка: Reuters

"Vivid Sydney" ("Ярък/Светъл Сидни") е фестивал в австралийския град, чията традиция започва едва от 2009 г. Въпреки това събитието днес привлича зрители от цял свят, които оставят над 10 млн. долара в града.

Фестивалът се провежда в късните часове на деня и малките на нощта, включвя много светлина и модерния напоследък 3D мапинг. Вижте снимките от събитието, провело се преди дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: светлинафестивалСидни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тва сиднито пак почна да ни занимава с неговите глупости. Абсолютен ***
6
2
 
2
 
! Отговори
а1 преди 9 години
До От Сидни Ав$тралияаз знам, че е така, кажи нещо за протестите де, не сме се юрнали натам (все още лол).
5
5
 
5
 
! Отговори
От Сидни Ав$тралия преди 9 години
*** знае най-добре там където не е билГаньо разбира най-много от това дето не е виждалГаньо е най-умния затова редово се самозатрива по начини достойни за награда ДарвинГаньо е от древна цивилизация. Вярно е, Цивилизацията е в историята, също и културата муГаньо е любознателен. Следи другите къщи като стане нещо лошо но не вижда *** в който живееЗа *** природата ще направи изключеие от закона - В всяко стадо има болни животни но няма стадо от болни животниПоздрави от Сидни Ав$тралия
4
5
 
4
 
! Отговори
От Сидни Ав$тралия преди 9 години
абе що не ни стигнете по стандарт, климат, природа и средна продължителност на живота 90 години,и когато станете за 4та поредна година (и тази 2014 пак) НАЙ ДОБРАТА ДЪРЖАВА за живеене В СВЕТА, заплатите са по високи с 10-15% от Американските, дам, всяка година се прави такава класация по BLI индекса - доходи, качество, стандарт, бизнес климат, здравна система, повечето спецялисти почват 100к стигат до 200ки тогава давайте акъл и се сравнявайтевидяла жавата че подковават коня и тя дигнала крак
3
3
 
1
 
! Отговори
кк преди 9 години
До АнонименМного е интересна историята - свързана с руперт мърдок и неговия тотален контрол над медиите в ау. е, има доста инфо в нета все пак, няма повече да се мешам, който го интересува ще гуглва протести в австралия и това е :) оува + аут.
2
2
 
12
 
! Отговори
кк преди 9 години
А междувременно половин Австралия се бунтува (излиза на протести) против правителството, но това няма да го напишете, нали?
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А кончита-сидни ДАЛИ Е жива

Спонсорирани публикации