САЩ прониза прокобата на "черните звезди"

Американците взеха победата над Гана след 2:1
Обновена: 17 юни 2014 14:09 | 17 юни 2014 07:17, Красимир Ангелов
11
САЩ прониза прокобата на "черните звезди"
Снимка: Reuters

САЩ победиха с 2:1 Гана в среща от група "G" на световното първенство по футбол и с това спряха прокобата на "черните звезди".

Африканците два пъти побеждаваха американците на световни финали, но третата среща се оказа фатална за тях и те записаха загуба.

Клинт Демпси даде аванс на САЩ още в 32-ата секунда на мача, като това попадение стана петото най-бързо в историята на световните първенства.

Гана се върна в мача в 82-ата минута след гол на Андре Аю, но резервата Джон Бруукс вкара след ъглов удар и донесе трите точки на отбора си.

Така американците излязоха на първите две места в групата заедно с германците, които разбиха с 4:0 Португалия.

Футболистите на Юрген Клинсман показаха много зряла и дисциплинирана игра, заложиха на по-защитна тактика, възползваха се максимално от възможностите си и си взеха трите точки.

От своя страна афиканците леко разочароваха, бяха хаотични, припряни, не успяха да разкрият качествата си и логично започнаха първенството със загуба.

Подробности как се разви мачът четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: сащГанаМондиал 2014
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
Брaнник преди 9 години
Брaво нa Aмерикa, a рушиятa всички в технaтa групa дa ги бият!
9
1
 
1
 
! Отговори
КУРЧАТОВИЙ 104 преди 9 години
Много се"ИЗКЕФИХ",на USA!
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"САЩ победиха с 2:1 Гана в среща от група "G" - АААААааа сектир е Вече ми е смешно Победата срещу звездно-галактическият шампион по фйтбол Гана с 2 на 1 е наистина нещо невероятно.След тази велика попеда статията трябваше да е няколко страници. :)))
7
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
amerika pobedi s 2 kasmetliiski gola ...purviq gol go vkaraha v burzinata oshte dokato afrikana ne sa se orientirali na stadiona ... a vtoriq doide v kraq sled centrirane ot statichno polojenie .. az gledah celiq mach i gana bqha po dobri ...
6
1
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Ама и аз съм изумен, как така има слаб интерес към това мегадерби, към този титаничен сблъсък на колосите в съвременния футбол- САЩ и Гана. Необяснимо е защо има дъжд от коментари на двубоя от същия ден- на аматьорите от Германия и Португалия, а на сблъсъка на века САЩ и Гана има само 5 коментара, тц, тц, тц, тц.
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо всичко обръщате на политика... комплексирана, невежа, мразеща, завиждаща и изключително проста *** пише едни и същи неща до безкрай. Затова и България няма да се оправи щото е пълно умопомрачени духовнокастрирани *** които освен да плюят и да мразят друго не могат!
4
4
 
2
 
! Отговори
Гербер преди 9 години
А нашия велик КРАЛ - СЛЪНЦЕ бил ли е на стадиона....... и с ръка на сърцето....... прав....... пял ли е ХАмериканския химн............. на нашите велики ХАмерикано - еврейски приятели ?!?! И после радвал ли се е за великата ХАмериканска победа над Африканчетата ?!?!.
3
1
 
6
 
! Отговори
Хахах преди 9 години
Колко малко коментари ... А да, вярно, че темата не е "Русия".
2
1
 
25
 
! Отговори
Джукър преди 9 години
"Стига качвайте"....и ти имаш претенции?!
1
16
 
2
 
! Отговори
еее аман вече преди 9 години
стига качвайте инфо за тоя микс между спорт, чалга и азис фешън...

Спонсорирани публикации