НАТО: Ново струпване на руски военни по украинската граница

"Това ще предполага по-дълбоки икономически санкции срещу Русия"
Обновена: 19 юни 2014 15:50 | 19 юни 2014 15:19, Елка Василева
189
НАТО: Ново струпване на руски военни по украинската граница
Андерс Фог Расмусен. Снимка: архив, Reuters

Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен заяви, че поне още няколко хиляди руски войници в момента са на източната граница на Украйна. Той определи това струпване като достойна за съжаление крачка назад, предаде Ройтерс.

 "В момента виждаме ново струпване на руски военни около украинската граница. Поне още няколко хиляди руски войници са разположени в момента", посочи Расмусен в Лондон.

 "Смятам това за достойна за голямо съжаление крачка назад. Изглежда Русия си запазва опцията за по-нататъшна намеса в Украйна", каза генералният секретар на НАТО. "Международната общност би трябвало да отговори по твърд начин, ако Русия предприеме по-нататъшна намеса в Украйна".

Расмусен добави, че "това ще предполага по-дълбоки ... икономически санкции срещу Русия, които ще имат доста вреден ефект върху руската икономика".
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
5
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До НФБАбе... - те и през 63-та опитаха да акостират в Куба, но видяха дебелия и подвиха опашка...
47
14
 
3
 
! Отговори
Фосфорни бомби? преди 9 години
Тези фосфорни бомби са само в развинтеното въображение на тандема убийци Путин-Лавров. Преди 2 седмици т.н. сепаратисти т.е. руски наемни убийци са заловени с части от фосфорни бомби. Русия изгуби пропаганднатавойна с Украйна. На Русия никой вече не и вярва освен *** като българските русофили, затова се прибягва до евтини руски трикове като фосфорни бомби.
46
1
 
2
 
! Отговори
до 73 преди 9 години
имаш предви *** махла ли бе простчо, коя е РУСИЯ , ква е *** на която станахме..
45
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"а там не са даже и хора а са руснаци, които едва ли може да се нарекат хора" Девойче, с тези думи знаеш ли къде отиваш? В пъкала, в човешкия ад! Не мога да си представя, че 70 години след края на фашиска Германия, се пръква такова поколение, човеконенавистно. Какво са ти направили руснаците, *** моме? Ти какво си, човек или разчовечляк? Душа имаш ли? Сърце имаш ли? Боже, каква отврат расте! Жалки, *** ***!
44
0
 
3
 
! Отговори
Я изненада! преди 9 години
Ако настъпиш мотиката - ще те шибне по челото!какво нелогично има?
43
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айдее, платените русофилчета пак се разписаха. Колко ви плащат на ден бе, кухи червени тикви, за да защитавате руската съветска ***? Никога повече България няма да е под руско влияние!
42
1
 
4
 
! Отговори
neni4a преди 9 години
А не се ли питате какви са скритите мотиви???? Очевадните са,за да си защитят границата от укро-питеците,наречени национална гвардия А скрития мотив е ,да не посмеят тия укро-питеци да приближат границата,демек да не я контролират.
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Ивелинаами какво ще стане ако излезеш от София и идеш например в Момчилград, или Ген. Тошево, или Елхово, или много, много други места?
40
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ясно, Путин разбира само от бой. Затова Украйна трябва да бъде въоръжена от запада с модерно оръжие, а тя сама ще се справи с кремълския кръволок. Труповете към Русия ще ги извозват не с хладилни камиони, а с хладилни влакови ешалони.
39
3
 
9
 
! Отговори
бай тошо преди 9 години
защо сащ изпращат войници в ирак за да защитават американското посолство,а Русия да не струпва войски на собствена територия,като се има на предвид че украинците са нарушили границата над 20 пъти??А сега кажете -това не е ли наглост.Трябва да има война!Трябва всички самозабравили се евро-американски гейове,които експлоатират обикновенните хора по цял свят да бъдат на 3метра под земята.Трябва да има нов световен ред,чашата преля...
38
2
 
8
 
! Отговори
До ивелина преди 9 години
Боже, колко мъка има по този свят? Да кажеш че русназите свързват двата края! Момиче, бегай се прегледай някъде, че ти се смеят хората. То бива във века на интернет и СМИ да си толкова изостанал от информация, ама чак до толкова, сякаш четеш учебниците за балканските войни. Айде моля ви се идете малко на училище и после ръсете глупости по форумите!
37
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Одисей 1Тъп *** селянин, светът не е БТВ и НОВА. Информация за фосфорните бомби има колкото искаш, има видео материали, има осколки по земята. ***.
36
10
 
3
 
! Отговори
до 47 преди 9 години
Вирджиния, това което пишеш е вярно, но то се извършва не от украинците, а от кръвожадните руснаци. Жалко е че има хора като теб открито заставащи на страната на масовия убиец Путин, това говори за съвършено изкривена ценностна система.
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СТРАНДЖАТАсамо ментално болен човек може да предположи, че по този начин ще ускори ЮП, а не е редно да се обвниява Русия в психично заболяване... по-скоро от такова страда авторът на коментара
34
3
 
12
 
! Отговори
нечувана дързос преди 9 години
Путин си е разрешил да има няколко хиляди на Руската граница, е тва е прецидент, тва е наглост , и как я мисли , ами то хохлите си продадоха тръбата взеха парите сега украинките ще правят дудуци а останалите сатъра ще ги оправи, а Русия граничи с маймунска хамерикуния и тези Руснаци имат войска на тяхната граница, и ние като най мазните последователи на себемражеството сме безкрайно възмутени от Путин който не презнава кончитата, *** и цицо сам носителя на герданчета, зелени хартийки и спин
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Ивелинасъветвам по-малко история от началото на 20 век и повечко информация от актуални извори
32
7
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До Одисей 1Напълно си прав... - например - любимото четиво на таварисшч *** е сутришния бюлетин на Уолстрийт... - и с трепет очаква чичковците от Запада да му определят цените на суровините...
31
1
 
15
 
! Отговори
Вирджиния до 46 преди 9 години
Да използваш фосфорни бомби срещу собственото си население какво е? Ааа..това даже не и фашизъм, това е Сатанизъм.
30
2
 
16
 
! Отговори
Вирджиния преди 9 години
В югоизточна украйна се избиват жени и деца с артилерия, фосфорни бомби и оръжия като Град. ООН трябва да спре това насилие, за да не се налага Русия да го спира, защото тогава нещота ще станат груби.
29
2
 
22
 
! Отговори
Bulgatani преди 9 години
Г-н Расмусен, г-жа Василева! Моля, да ни кажете за струпване на войските на НАТО по всички руските граници.

Спонсорирани публикации