НАТО: Ново струпване на руски военни по украинската граница

"Това ще предполага по-дълбоки икономически санкции срещу Русия"
Обновена: 19 юни 2014 15:50 | 19 юни 2014 15:19, Елка Василева
189
НАТО: Ново струпване на руски военни по украинската граница
Андерс Фог Расмусен. Снимка: архив, Reuters

Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен заяви, че поне още няколко хиляди руски войници в момента са на източната граница на Украйна. Той определи това струпване като достойна за съжаление крачка назад, предаде Ройтерс.

 "В момента виждаме ново струпване на руски военни около украинската граница. Поне още няколко хиляди руски войници са разположени в момента", посочи Расмусен в Лондон.

 "Смятам това за достойна за голямо съжаление крачка назад. Изглежда Русия си запазва опцията за по-нататъшна намеса в Украйна", каза генералният секретар на НАТО. "Международната общност би трябвало да отговори по твърд начин, ако Русия предприеме по-нататъшна намеса в Украйна".

Расмусен добави, че "това ще предполага по-дълбоки ... икономически санкции срещу Русия, които ще имат доста вреден ефект върху руската икономика".
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Алекстая година е модерно да се говори за "толчетата" , както казваш, догодина ще е модерно ***, и те тогава и за теб ще става дуам постоянно
7
0
 
5
 
! Отговори
d преди 9 години
А вчера жената сготви боб и се чудех комшията що ме гледаше на криво...
6
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко е смешен и жалък Расмусен в ролята на бостанско плашило. И неефективен и безполезен и...
5
31
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Вие май сами пишете и сами си се лайквате по руските теми. От това което четох за толчетата на руска хранилка не ви плащат достатъчно. Преди ви се ядосвах ама сега ми е жал за вас. Дерзайте за заплати, че все трябва да се яде.
4
3
 
38
 
! Отговори
FUCK NATO, FUCK USA преди 9 години
Да си ходят краварите в Америка, че вече целия свят ги мрази заради агресивната им арогантност. *** да не вземе пак да се изцепи тъпашки по примера на Издънков, че ще пляска руснаците - ще му скрием чехлите
3
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интерсни са янките, а американските войски какво правят в Ирак.
2
3
 
57
 
! Отговори
Бб преди 9 години
Нато да напада незабавно, как може Россия да има войски по своите граници.Трябва като Сащ да си ги държи вътре в държавата .
1
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако не сте гледали "Да разлаем кучетата", направете го, ще откриете смайващи прилики... тъкмо нещо позатихне и е време да подновим промиването на мозъци, иначе някой ще вземе да намери време и да се замисли какво става в Ирак след "устанвяването на демокрация" от прекрасните САЩ...

Спонсорирани публикации