НАТО: Ново струпване на руски военни по украинската граница

"Това ще предполага по-дълбоки икономически санкции срещу Русия"
Обновена: 19 юни 2014 15:50 | 19 юни 2014 15:19, Елка Василева
189
НАТО: Ново струпване на руски военни по украинската граница
Андерс Фог Расмусен. Снимка: архив, Reuters

Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен заяви, че поне още няколко хиляди руски войници в момента са на източната граница на Украйна. Той определи това струпване като достойна за съжаление крачка назад, предаде Ройтерс.

 "В момента виждаме ново струпване на руски военни около украинската граница. Поне още няколко хиляди руски войници са разположени в момента", посочи Расмусен в Лондон.

 "Смятам това за достойна за голямо съжаление крачка назад. Изглежда Русия си запазва опцията за по-нататъшна намеса в Украйна", каза генералният секретар на НАТО. "Международната общност би трябвало да отговори по твърд начин, ако Русия предприеме по-нататъшна намеса в Украйна".

Расмусен добави, че "това ще предполага по-дълбоки ... икономически санкции срещу Русия, които ще имат доста вреден ефект върху руската икономика".
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
7
 
! Отговори
руснак преди 9 години
До Одисей 1след като питаш за виновните,ще ти кажа: преките изпълнители са фашистите в Киев,поръчителите са скъпите ти хамериканци с подгласни..чки(кончита е символ за тях,макар че би трябвало да кажа вас,за щастие България е Европа само на хартия)европейци,но истинските виновници сте вие:хората боготворящи световния жандарм,който коли и беси наред,налагайки "демокрация".вие правите това възможно,бидейки им така да се каже групата на поддръжка.Усек?
107
0
 
9
 
! Отговори
xxx преди 9 години
До Одисей 137 Ти още ли не си разбрал , че съвременните средства за водене на война са предимно икономически и информационниДа бе верно, как забравих?! Нали с икономически и информационни средства свалиха Слобо, Садам и Кадафи! И ислямистите само с компютри и финанси се бият в Ирак и Сирия. Това с ракетната защита и то е яко не-военно...Ех бре.
106
0
 
28
 
! Отговори
! преди 9 години
виждам струпване на американски войски в америка, искам веднага да се разпуснат. Тези как си позволяват да имат войска на тази територия?Между другото искам да попитам може ли да спя във втората си спалня или нямам вашето позволение?
105
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Братя българи ще спасат русия:-)
104
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
(Ук)руинските фашаги вече имат план за заселване на хора от западна Украйна в източните райони! А познайте как го финансират това?
103
0
 
4
 
! Отговори
Р-36М2 Воевода преди 9 години
До 168Ние ракетите с тази дезигнация не прощаваме - малко бавно реагираме , но ще има възмездие
102
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
проекта на нато за намеса в украйна с внасяне на наемници и предизвикване на конфликта на майдана е бил отдавна планиран.задействан е след отказа на Янукович да влезе в ес,а оттам и в нато./сценария българия.Русия в това време се радваше на успехите на своите олимпийци,а моралния датски ***,пряк подстрекател заедно с американската сбирщина са преки виновници за кръвопролитията и трябва да бъдат съдени за геноцид и масови убийства на цивилни,жени и деца.гадове!
101
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Американците да си прибират базите от целия свят, а не да гледате в канчето на Русия!
100
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, кви са тия НАТО, че да дават наклон на оная работа на всички държави!Русия, или която и да е страна, може да струпа войските си само в една точка, ако иска! Нали си е на нейна територия! На тебе ли ще ти иска разрешение?Господ да ви накаже дано, дяволски слугинажи!
99
2
 
27
 
! Отговори
опасност за мира преди 9 години
Най-голямата опасност за мира и стабилността в Европа представлява фашистката хунта в Украйна! Не Русия, а усилията на Ес, Нато и Сащ, да възродят фашизма в Европа, 70 години след Хитлер, са адската машина, която всеки момент може да избухне и да покрие цяла Европа с кафявата чума!
98
1
 
30
 
! Отговори
защо? преди 9 години
А защо Русия да не изпрати 275 военни в Киев, за да пазят руското посолство от погромите на фашистите от "Правый сектор"?
97
1
 
28
 
! Отговори
просташки провокации преди 9 години
Хладнокръвното убийство на мирни жители, отвличането на хора срещу откуп, планомерното и систематично бомбардиране на жилищни райони, постоянните просташки провокации срещу Русия! Всичко това са усилия на фашистката хунта в Киев да развърже гореща война с Русия. По поръчка на носителя на Нобелова награда за мир Обама!
96
1
 
26
 
! Отговори
поименен списък преди 9 години
Хайде, Расмусен, покажи поименния списък на тези "няколко хиляди войници"! Или си прекалил с хапчетата и имаш халюцинации?
95
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чувствам ве много прецакан че си давам данъка за заплатите на подобни умствено увредени индивиди!
94
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ми да трупат бе, НАТО що не трупа в Украйна. кво се прават на ощипани.
93
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз ако преместя кучето в близост до ограда на комшията, това означава ли, че комшията може да ми наложи санкции??? Изтрещяха някои човеци, съвсем...
92
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 139 "То след тази *** на България..." Не прехвърляй вината на комунистите върху ***! *** не са докарали България до това жалко дередже, комунистите я докараха!
91
4
 
19
 
! Отговори
Чиборатор преди 9 години
НАТО, САЩ, ЕС, ООН *** мръсни, а от другата страна на границата не се ли води истинска война, а ?! Вие какво искате, Русия на границата си да изпрати балерини ли ?
90
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Финландия и тя явно ще става член на НАТО. Кво става тук, бе? Тия фашисти превзеха целия свят, че и половината Русия! Само в Кремъл не са фашисти! Под ръководството на Лилипутин.
89
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До така или иначеНяма да е "бялото братсвто", тия са изродени сектанти, вредящи на всеки, който се е докоснал до тях.

Спонсорирани публикации