Лупи: Няма да правим трагедии, ако ЦСКА отпадне

"Зимбру е изключително неприятен отбор, който играе много грубо"
Обновена: 18 юли 2014 14:15 | 18 юли 2014 09:46,
3
Лупи: Няма да правим трагедии, ако ЦСКА отпадне
Снимка: Булфото, ахрив

Силният човек в ЦСКА Александър Томов сподели след равенството 1:1 със Зимбру снощи, че е сигурен в успеха на "армейците" на реванша. Лупи все пак добави, че няма да прави трагедии, ако българският отбор отпадне от Лига Европа.

"Играхме срещу груб отбор, затворен отзад. Изпуснахме много положения. Трябва да си направим изводите. Не можем да бъдем доволни от този резултат. Всичко остава за реванша", каза Лупи.

"Ние сме очевидно по-добрият отбор, но при такава твърда и безцеремонна игра видяхте колко контузени имаше. Извадиха Тони Силва, Крачунов до последно игра с болки. Много неприятен отбор, изключително неприятен."

"Винаги има такова обиграване в началото. По-голямата част от играчите са опитни и са такива, които са играли тук през миналата година. Нека не бързаме, има втори мач другата седмица."

"Видяхте, че отборът се бори за всичко и до края за победа. Други цели пред нас не може да има. Няма да се прави трагедия, ако отпаднем. Разбира се, не е приятно, че не тръгнахме с победа."

"Истината е, че ние полагаме много усилия. Не бива да се прави драма. Целта е да се отстрани Зимбру и смятам, че това ще се случи. Аз работя така, че ЦСКА постепенно да преодолее това, което наследи, и да изгради стабилна финансова структура", завърши Томов.

Повече спортни новини четете в сайта на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: турнирЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Лупи ако направи Цесекато вропейски шампион,да го поканим за...премиер;все пак някога беше и...политик.Тогава със сигурност,ще ни...оправи.

Спонсорирани публикации