"Ало" измамници се представят за шефа на "Пирогов"

Те искат пари от хора за лечението на техни близки
Обновена: 25 юли 2014 14:04 | 25 юли 2014 10:38,
7
"Ало" измамници се представят за шефа на "Пирогов"
Снимка: Булфото, ахрив

От болница "Пирогов" предупреждават за нов вид телефонна измама. Измамници се обаждали по телефона на случайни лица и се представяли за изпълнителния директор на здравното заведение проф. Стоян Миланов, за да искат от гражданите пари за лечение на техни близки.

От болницата категорично заявяват, че това е измама, и призовават хората, които получат подобно обаждане, да се обръщат към полицията.

От лечебното заведение информират, че проф. Стоян Миланов не се обажда на никого, за да иска средства за лечение на пациенти, и че в случаите, в които се налага близки на пациенти на спешната болница да заплащат каквото и да било, то това става по надлежния ред на касата на болницата, а лицето, което е платило, получава официален документ за това.

"Ако някой се обади, представяйки се за директора на „Пирогов” проф. Миланов или от негово име и иска пари за каквато и да било форма на лечение на техни близки и познати, нека хората да се обърнат за помощ към компетентните органи от МВР, защото това са телефонни измамници, които злоупотребяват с името на изпълнителния директор на болницата", призовават от "Пирогов”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре е да се разясни на хората че от Пирогов никога не искат пари по телефона. Това се случва само на четири очи в някой кабинет.
1
2
 
14
 
! Отговори
Софиянец преди 9 години
Ще кажа на баба ми веднага !

Спонсорирани публикации